X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Magda, ja tez zawsze badam 7dpo, ale jutro rano bede przy labie i wpadlam na pomysl, ze moze zbadalabym go jeszcze raz... Jesli bylby wyzszy to znaczy, ze owu byla i czekalabym na okres bez tego zamartwiania sie.
    to zbadaj 5-7-9, bo czekać na okres, to możesz jak zacznie spadać.
    Ja przy becie 30 miałam proga 12 i zapodałam szybko dupka.

Nikodemka lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dziewczyny jak mi brakowało odpoczynku. Dwa dni imprez to dla mnie za dużo 😂 😂 😂. Nadrobilam Was.
    Tęczova jak tam przygotowana do testowania? Mnie kuszą te testy 😂 😂 najlepiej to już bym sikala.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:17

Szczęściara, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciara, a Ty jak sie czujesz? Jakies przedokresowe znaki? :) (mam nadzieje, ze nie)
    Tak! Teczova, zrob owulaczka :)

Szczęściara lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tęczova wrote:
    Ale mnie złapałaś, właśnie kupiłam pinktest w rossmanie u mnie, bo we Wrocku zapomniałam :) może malego owulaczka trzasnę haha
    Jakoś czułość ma Pink? Ja mam 20ml. Mam też z allegro 10ml.
    Dziewczyny powiedzcie mi jaka to szyjka ciążowa? Przedszkolanko napisz mi bo coś mi świta że miałaś jakąś dziwną. Możesz sprecyzować jaka to była?

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Szczesciara, a Ty jak sie czujesz? Jakies przedokresowe znaki? :) (mam nadzieje, ze nie)
    Tak! Teczova, zrob owulaczka :)
    Właśnie nic nie czuje. Tylko cycki bolą. Duzo śluzu mlecznego tylko ta szyjka jakąś dziwna. Wysoko rozpulchniona. Czasmi coś tam poczuje ale bardzie to klucie niż ból małpowy.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tęczova wrote:
    Meggs, chudzielcu, oglądam Twoje fotki żrąc w kfc i ubolewam nad swoim obżarstwem ;)
    Hahaha u mnie to taka niesprawiedliwość losu że moge sporo jeść i leżeć i wyglądam jak patyk 😋 więc sie nie przejmujcie, to na pewno jakaś mutacja genetyczna! Moja siostra wygląda już zupełnie inaczej a ciagle jest na diecie.
    A ja ile sie już w życiu nasłyszałam o swojej wadze to nawet nie zliczę, przechodzi dopiero jak ktoś spedzi ze mna weekend i zobaczy jak pochłaniam pizze z paczka chipsów 🤩

Nikodemko, muszę przyznać że ja spokojna nie jestem, martwię sie nadal, bo wszytko jeszcze może pójść źle, ale staram sie skupiać na tych małych rzeczach, które cieszą i w glowie mam myśl że nie mam na nic wpływu. Wiem, ze u Ciebie jest inaczej. Ze pojawia sie myśl czy kiedykolwiek uda mi sie zajsc w ciaze i nad głowa wisza czarne chmury z wizja niepłodności. Ale kochana nie możesz sie poddawać i tak myśleć! Ja wiem ze wszystkie tutaj zostaniemy tymi mamami... choć wiem też ze droga części z nas będzie bardziej wyboista niż innych i sprawi sporo bólu i przykrości. Koniec jednak wszystko wynagrodzi i wszystkie te złe emocje i cały ten czas nie będzie mieć już znaczenia ❤

tęczova lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Szczęściara lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova - wiadomix, ze nie wystapi, w ciazy to niemozliwe :d jutro beda II na ciazowym.
    Meggs - dokladnie opisalas, to co czuje. Mam nadzieje, ze bedzie tak jak mowisz. Niestety jestem realistka, widze co sie dzieje i te pozytywne myslenie ciezko mi przychodzi. Jak patrze na swoja stopke i mysle sobie, ze zaraz bede musiala zmienic ja na 10cs, to az cos mnie sciska. Ale co zrobic... nie poddam sie przeciez. Z Wami jest latwiej.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamiast rzucać się na czekoladę jem kwaśne 😂 😂 😂. Rozkimam właśnie jak zrobić test. Nie chcę robić go o 4 rano bo o tej godz zazwyczaj się budzę.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa u mnie w tym roku stuka okragła 30 😁 I jasne, nic nie jest dane raz na zawsze. Ja też mimo wszystko na codzień staram się odzywiać zdrowo (ekhm mniej lub bardziej 😆) i ruszać się. Ale do chipsów mam ogromną słabość.

Nikodemko, my tu wszystkie byłyśmy albo nadal jesteśmy staraczkami więc wszystko to rozumiemy. Myśle ze u kazdej z nas pojawiały sie takie myśli i chwile zwątpienia. To zupełnie naturalne, bo zależy nam BARDZO a nie mamy na coś wpływu... frustrujące to mało powiedziane. Pamiętaj że zawsze jakbyś była w Warszawie mozesz dac znać to mogłybyśmy wyskoczyć na kawke i ponarzekać 😊 czasem wygadanie sporo pomaga!

Nikodemka lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs - ze mna to tylko na pizze! I to po duzej na glowe :)

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Meggs - ze mna to tylko na pizze! I to po duzej na glowe :)
    Dwa razy namawiać mnie nie trzeba 😊 na pizze zawsze!

Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Szczęściara, Nikodemka lubią tę wiadomość

• Słoneczko12 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś podłamała mnie ta @ :( Chyba za bardzo wierzyłam w mój wykres.. już powoli tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda.. zaraz nam strzeli 2 lata starań.. psychicznie jestem wykończona i nawet nie chce mi się nic w tym cyklu robić, by coś ruszyć do przodu.. przepraszam, że Wam marudzę.

Tęczova, Szczęściara - jutro obie pokazujecie nam tutaj II kreseczki!

Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości <3

“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.”

Syr 1, 23

79f810a70fb8f58768340856f6aff5f8.png[/u
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova zrobię rano już nie pije nic do rana i sikam. Mam nadzieję że pospie chociaż 😂 😂. Pewnie nie będę mogła spać..

tęczova lubi tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko.. :*
    Pizza i ze mną! ja wystarczy,że popatrzę i już dupsko większe więc co mi tam :P
    ale nie dzisiaj, dzisiaj mam ochote haftnąć- sorki :P

ale czekam na te Wasze testy jutro ahh <3

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jakiego masz pieknego buldożka!!! Mialam baaardzo podobnego, ale musialam niestety sie z nim rozstac pare lat temu, zostal przy bylym chlopaku..

Sloneczko o nieee przykro mo :( sciskam!

Nikodemko rozumiem, jakos nie zanotowalam wczesniej Twojego wyniku proga...no to faktycznie moglabys pojsc w tym tygodniu go zbadac, tylko pytanie w ktorym dniu

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• tęczova Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ