Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Magda, ja tez zawsze badam 7dpo, ale jutro rano bede przy labie i wpadlam na pomysl, ze moze zbadalabym go jeszcze raz... Jesli bylby wyzszy to znaczy, ze owu byla i czekalabym na okres bez tego zamartwiania sie.
Ja przy becie 30 miałam proga 12 i zapodałam szybko dupka.Nikodemka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jeju dziewczyny jak mi brakowało odpoczynku. Dwa dni imprez to dla mnie za dużo 😂 😂 😂. Nadrobilam Was.
Tęczova jak tam przygotowana do testowania? Mnie kuszą te testy 😂 😂 najlepiej to już bym sikala.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:17
Szczęściara, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczesciara, a Ty jak sie czujesz? Jakies przedokresowe znaki?
(mam nadzieje, ze nie)
Tak! Teczova, zrob owulaczkaSzczęściara lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Ale mnie złapałaś, właśnie kupiłam pinktest w rossmanie u mnie, bo we Wrocku zapomniałam
może malego owulaczka trzasnę haha
Dziewczyny powiedzcie mi jaka to szyjka ciążowa? Przedszkolanko napisz mi bo coś mi świta że miałaś jakąś dziwną. Możesz sprecyzować jaka to była?
11.2015 pjp(*)
Nikodemka wrote:Szczesciara, a Ty jak sie czujesz? Jakies przedokresowe znaki?
(mam nadzieje, ze nie)
Tak! Teczova, zrob owulaczka
11.2015 pjp(*)
tęczova wrote:Meggs, chudzielcu, oglądam Twoje fotki żrąc w kfc i ubolewam nad swoim obżarstwem
A ja ile sie już w życiu nasłyszałam o swojej wadze to nawet nie zliczę, przechodzi dopiero jak ktoś spedzi ze mna weekend i zobaczy jak pochłaniam pizze z paczka chipsów 🤩
Nikodemko, muszę przyznać że ja spokojna nie jestem, martwię sie nadal, bo wszytko jeszcze może pójść źle, ale staram sie skupiać na tych małych rzeczach, które cieszą i w glowie mam myśl że nie mam na nic wpływu. Wiem, ze u Ciebie jest inaczej. Ze pojawia sie myśl czy kiedykolwiek uda mi sie zajsc w ciaze i nad głowa wisza czarne chmury z wizja niepłodności. Ale kochana nie możesz sie poddawać i tak myśleć! Ja wiem ze wszystkie tutaj zostaniemy tymi mamami... choć wiem też ze droga części z nas będzie bardziej wyboista niż innych i sprawi sporo bólu i przykrości. Koniec jednak wszystko wynagrodzi i wszystkie te złe emocje i cały ten czas nie będzie mieć już znaczenia ❤tęczova lubi tę wiadomość
-
.
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - wiadomix, ze nie wystapi, w ciazy to niemozliwe :d jutro beda II na ciazowym.
Meggs - dokladnie opisalas, to co czuje. Mam nadzieje, ze bedzie tak jak mowisz. Niestety jestem realistka, widze co sie dzieje i te pozytywne myslenie ciezko mi przychodzi. Jak patrze na swoja stopke i mysle sobie, ze zaraz bede musiala zmienic ja na 10cs, to az cos mnie sciska. Ale co zrobic... nie poddam sie przeciez. Z Wami jest latwiej. -
Tęczowa u mnie w tym roku stuka okragła 30 😁 I jasne, nic nie jest dane raz na zawsze. Ja też mimo wszystko na codzień staram się odzywiać zdrowo (ekhm mniej lub bardziej 😆) i ruszać się. Ale do chipsów mam ogromną słabość.
Nikodemko, my tu wszystkie byłyśmy albo nadal jesteśmy staraczkami więc wszystko to rozumiemy. Myśle ze u kazdej z nas pojawiały sie takie myśli i chwile zwątpienia. To zupełnie naturalne, bo zależy nam BARDZO a nie mamy na coś wpływu... frustrujące to mało powiedziane. Pamiętaj że zawsze jakbyś była w Warszawie mozesz dac znać to mogłybyśmy wyskoczyć na kawke i ponarzekać 😊 czasem wygadanie sporo pomaga!Nikodemka lubi tę wiadomość
-
.
Szczęściara, Nikodemka lubią tę wiadomość
Jakoś podłamała mnie ta @
Chyba za bardzo wierzyłam w mój wykres.. już powoli tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda.. zaraz nam strzeli 2 lata starań.. psychicznie jestem wykończona i nawet nie chce mi się nic w tym cyklu robić, by coś ruszyć do przodu.. przepraszam, że Wam marudzę.
Tęczova, Szczęściara - jutro obie pokazujecie nam tutaj II kreseczki!Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Magda jakiego masz pieknego buldożka!!! Mialam baaardzo podobnego, ale musialam niestety sie z nim rozstac pare lat temu, zostal przy bylym chlopaku..
Sloneczko o nieee przykro mosciskam!
Nikodemko rozumiem, jakos nie zanotowalam wczesniej Twojego wyniku proga...no to faktycznie moglabys pojsc w tym tygodniu go zbadac, tylko pytanie w ktorym dniuII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”