Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz przynajmniej jak padna serwery ovufriend, to nie przepadniemy w otchlani
Lami, zakladaj insta!
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Jejku, też nie mam Insta
Ale chyba założę, by Was podejrzeć, skoro wszystkie takie laski 😀
-
Magda - mbc wrote:Ja w ogóle mam dziś straszne schizy o moją szyjke, bo jak aplikowałam luteinę, to jej nie czułam, a zawsze czuje szew.
Zobaczymy wieczorem. Ale mam stresaWydłużyła się, to najważniejsze. Może dzieć tak mocno nie cisnął dzisiaj na nią i była wyżej? Kiedy masz kontrolę?
Ja czytają twoją historię zaczęłam się schizować o skracanie szyjki właśnie. Moja ostatnio miała 52 mm i wszystko niby ok, ale cholera wie jak dalej. Dobrze, że dużo odpoczywamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Magda, na pewno będzie wszystko ok z szyjką
Wydłużyła się, to najważniejsze. Może dzieć tak mocno nie cisnął dzisiaj na nią i była wyżej? Kiedy masz kontrolę?
Ja czytają twoją historię zaczęłam się schizować o skracanie szyjki właśnie. Moja ostatnio miała 52 mm i wszystko niby ok, ale cholera wie jak dalej. Dobrze, że dużo odpoczywam
No właśnie czuje się wyjątkowo dobrze, lepiej niż w inne dni w tym tyg. Dziś cały czas leżę, wizyta w piątek.Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Słoneczko12 wrote:Niestety wypisuje się z jutrzejszego testowania
Okres się rozkręca ;(
-
Beti82 wrote:O nieee słoneczko tylko nie to.
Czułam to już od wczoraj. Mam tzw. bóle przepowiadające. Eh, jakoś tak mi przykro, bo ten wykres taki nawet spoko..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Magda - mbc wrote:52mm to kawał szyjki! Pilnować trzeba po połówkowych, bo wtedy dziecko robi się coraz większe.
No właśnie czuje się wyjątkowo dobrze, lepiej niż w inne dni w tym tyg. Dziś cały czas leżę, wizyta w piątek.teraz chciałam żeby mu gin sprawdził czy możemy się seksić ;p m
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Napisałam do swojego gina smsa, najwyżej uzna mnie za panikarę
edit. odpisał, że szyjka może pójść wyżej i jak nie mam żadnych innych niepokojących doleglowości, to spokojnie widzimy się w piątek.
Wykończy mnie ta ciąża, serio. Instagram kłamieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 14:54
Beti82, alex0806, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja sobie dzisiaj zrobiłam takie ała zastrzykiem że masakra ;/ już się cieszyłam że siniaki mi znikają i zastrzyki lepiej wchodzą, a dzisiaj robi od gigant. Rano to nie było, wyszedł po południu;/ smarowałam, ochładzam opuchliznę zimnym termoforem ale masakra ;/
A co będzie jak brzuch już będzie mocno napięty;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny nie dam rady Was nadrobić. Słoneczko tule Ciebie. Ja pewnie jutro dołączę do Ciebie. Szyjka miękka otwiera się. Czuję się okresowo i strasznie mnie wysypało choć nigdy nie miałam tyle kostek 😲😲
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )