Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti, idz podejrzec u poloznej i przekonasz sie, ze pekl
Ja miesiac temu tez myslalam, ze to bezowulacyjny, wykres mialam plaski, a okazalo sie przeciez, ze bylo ladne cialko zolte.
A propo zagniezdzenia, to ja przeciez mialam „akcje zagniezdzenie” w tym miesiacu, okazalo sie ze sporo przed owulacja -_-
Teczova, Szczesciara - jak sytuacja?? -
Ja mialam bardzo duzo wizyt i monit.w trakcie owu.I nigdy ,przenigdy temp mnie nie oklamala.Ja mam zawsze od razu skok.Od razu bol cyckow ☹
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:19
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:A dziękuję, że pytasz, francy nie ma chociaż wczoraj bolało jakby miała się już zacząć - tak samo jak miałam miesiąc temu. Przyjdzie już na pewno
a jak u Ciebie? Jutro teścik jakby co?
Beti82, tęczova, madziorek86, Nikodemka, Ani0nka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dzieki dziewczyny,ogarne sie pozniej i zadzwonie do poloznej.Powiem,ze jestem 48 h po pregnylu i tak mi ginka kazala przyjechac sprawdzic ( to akurat prawda )
I tak czy tak ten jeden monit po mialam zrobic.Jezeli sie okaze ,ze nie pęklo to sie upewnie a temp mi pokaze kiedy peknie.
A jezeli peklo to sie uciesze ale nie bede zwracac uwagi na to czy jest ciałko żółte bo prawdopodobnie jeszcze go tam nie bedzie. -
Ok dziekuje za postawienie do pionu hahah
Madziorek to w takim razie tez musze rozbieraną randke powtorzyc hahah
Kurde ale by fajnie było jakby znowu razem nam wyszlo
Tylko tym razem z pozytywnym zakonczeniem -
Hej dziewczyny. Beti, skok pewnie jeszcze nastąpi, spokojnie. Widziałaś wczoraj mój płaski wykres ciążowy? Nie musi być mega szaleństwo
Ja byłam pewna że owulacji nie było przez kilka dni, dopiero na monitoringu wyszło, że jednak była.
Madziorek conceive jest superU nas w pierwszym cyklu z tym żelem zaskoczyło. Wcześniej nie pomyślałam, żeby go używać
ale tak tylko troszkę i wystarczy.
Ja dzisiaj znowu pospałam jak zabita. Siadam do śniadania i muszę pomyśleć, co dzisiaj porobićWczoraj sobie kieckę na święta zamówiłam, już taką fajną, że będzie brzuszek się odznaczał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 09:34
Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti ale po zastrzyku to bywa inaczej. Anhydra ani Nikodemka tez nie mialy od razu skoku temp po peknieciu. A normalnie zawsze mialy skok od razu. Takze nic nie boj na pewno juz go nie ma 😊
Nikodemka, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Madziorek - moj maz tez lubi Conceive. Niestety zmarnowalismy cale opakowanie, w czasie kiedy zakladalam, ze mam owulacje, a jej nie bylo 😭😭😭
Beti - no i to jest dobry plan!
W ogole z tego co widze, to w tym miesiacu wielu kobietom cos sie poprzestawialo, chyba wiosna miesza w hormonach. Pewnie temperatura robi Cie w konia, a wszystko tam pieknie popekalo
Madziorek, Beti - strzelam, ze moj przewidywany dzien @ to 10 kwietnia. Musze wysikac dwie kreski i wtedy wciagne Was na grudzien
Edit: Meggs dobrze mowi. Sprawdzilam i u mnie po Ovitrelle skok pojawil sie dopiero 6 dnia po zastrzyku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 09:41
Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Ojejujeju, a jak ja bym chciała... 💞🥂😁😏😍 Przede wszystkim z szczesliwymm zakończeniem!!
🤞🤞🤞🤞🤞
Ja się jeszcze wspomagalam Conceive, bo kurzego jaja to ja nie uświadczyłam tym razem. Poza tym, staremu tak się spodobało, że za każdym razem pyta: a gdzie żelik? 😂
To co, testujemy 14? 15? 16?
Ja obiecuję, że pierwszy test razem z Tobą! Już nie będę szaleć od 10dpo haha
Obiecuję nad sobą pracować! 😁🤦😁
Testujemy 14
15 w pn beta
Ja sluz super mialam w niedziele ogladałam go jak glupia hahaha bo to taka mała atrakcja dla mnie ktora rzadko przychodzi hahah -
Meggs wrote:Beti ale po zastrzyku to bywa inaczej. Anhydra ani Nikodemka tez nie mialy od razu skoku temp po peknieciu. A normalnie zawsze mialy skok od razu. Takze nic nie boj na pewno juz go nie ma 😊
-
Nikodemka wrote:Madziorek - moj maz tez lubi Conceive. Niestety zmarnowalismy cale opakowanie, w czasie kiedy zakladalam, ze mam owulacje, a jej nie bylo 😭😭😭
Beti - no i to jest dobry plan!
W ogole z tego co widze, to w tym miesiacu wielu kobietom cos sie poprzestawialo, chyba wiosna miesza w hormonach. Pewnie temperatura robi Cie w konia, a wszystko tam pieknie popekalo
Madziorek, Beti - strzelam, ze moj przewidywany dzien @ to 10 kwietnia. Musze wysikac dwie kreski i wtedy wciagne Was na grudzien
Edit: Meggs dobrze mowi. Sprawdzilam i u mnie po Ovitrelle skok pojawil sie dopiero 6 dnia po zastrzyku!
A no i jestes na 1 miejscu na liscie rezerwowej wiec to zobowiązujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 09:56
-
Rzepakowe nie wiedziałam co napisac i dokladnie napisałas to,co chciałam przekazac
Niby jestem na bieżąco a nie ogarniam totalnie..
Beti jestem pewna,że juź po pęknięciu!
Nikodemko powiem Ci,że prog ladny;) ale ja miałam wysoki na ciaze i niestety na torbiel aczkolwiek Twoj raczej nie wskazuje na torbiele
Szczesciara,Teczova z Wami jestem do konca wierzac a jak beda @ to całe moje kciuki w kwietniu sa za Was :*
Nona hejka! Myślałam wczoraj o Tobie i Cie przywołałam 😀
Madziorek to odliczanie zaczynamy😀
Monia co u Ciebie?
Mnie ciut muli ale jest lepiej niz wczoraj wiec licze ze idzie znowu kilka dni spokoju- oby!
A wczoraj zgadałam sie z klientka stała i ma termin 2 dni przede mna ,tego samego dr i co najlepsze-w czwartek na wizycie siedzialysmy kolo siebie😂😂 no i pewnie na sali po porodzie nas rzuca razem😀
Julka wybralas dobre wzory,moja Pola z tego ma posciel tylko z ciemnym tlem i prześcieradło z bialym😂😂Nikodemka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, powiedz mi, gdzie sobie mogę przejrzeć wzory materiałów jakie masz?
Bo na pewno czaję się na śpiworek i kokon
Tylko czekam na większy przypływ gotówki, myślę że tak maj/czerwiec już zacznę takie rzeczy kupować
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko, zainspirowalas mnie ta informacja o torbieli, napisalam jeszcze raz do mojej lekarki czy wcisnie mnie na czwartek i sie udalo, mam wizyte na 10.00. Musze wyciagnac kase spod ziemi, ale wole to sprawdzic i przy okazji wziac recepte na luteine, bo tak jak pisala Lami, chyba powinnam ja brac na uregulowanie cykli.
A mialyscie albo macie teraz takie ciazowe rozkojarzenie? Pamietam jak moja siostra cioteczna zapominala slow, nie mogla sie skupic i urywala zdania w polowieprzedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość