Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sprawdzilam moj ewentualny termin i jesli mialam owu 5 dni temu, to wypada idealnie 19 grudnia w moje urodziny
Nie wiem po co robie to co miesiac, pozniej mi jeszcze bardziej przykro :dmadziorek86, przedszkolanka:), Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Beti, serio jak teraz owulujemy to na Wigilę pokazuje termin? Jacie, aż boję się sprawdzić
Ten Jezusek mi teraz z głowy wyjść nie może! Haha
Plemniku X napier***aj!!
Jak dzis w nocy owu to termin na 23 grudnia wychodzi nam
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ja sprawdzilam moj ewentualny termin i jesli mialam owu 5 dni temu, to wypada idealnie 19 grudnia w moje urodziny
Nie wiem po co robie to co miesiac, pozniej mi jeszcze bardziej przykro :d
Szczerze to mi sie tez podoba data 19 grudnia.Urodze wczesniej seNikodemka, madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Ale bede miala huczne urodziny 😁
Słoneczko123, madziorek86, Beti82, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja dziś po usg genetycznym maleństwo ma się dobrze termin oficjalnie zmieniony z 10 na 4 paždziernik. Jestem w 13 tygodniu i 3 dniu.od pupy do głowy 7,3mm https://naforum.zapodaj.net/thumbs/308dea5fba8c.jpg
Słoneczko123, Nona, Wik89, madziorek86, blair., Nikodemka, Domi_tur, Anhydra, Biegającą-mama, Pestkaa, przedszkolanka:), tęczova, Szczęściara, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Nie ja czekam aż pęknie i mam nadzieje,ze to dzisiaj nastąpi
Za 1 h mam 36 h od zastrzyku.Ja teraz nie bedzie owu i jutro wyskok temp to juz po ptokach i cos poszlo nie tak
Podglad po owu robie jak temp skoczy .CHyba,ze nie skoczyto i tak w srode pojade sprawdzic co tam grane
Beti ja tylko chciałam zaznaczyć, że nie miałam klasycznego skoku tempki pomimo, że pekly mi 2 pęcherzyki (pamiętacie, jak wtedy biadoliłam? 😉). No i poleciałam z zalamka do lekarza i jeszcze zjebe od niego załapałam, że sieję panikę a zachodzenie w ciążę to nie matematyka? Taki klasyczny skok miałam dopiero 3-4 dni od dnia,w którym mijało 36h po podaniu ovi, czyli dosyć późno (a wartość proga 12dpo była prawie 100ng/mL😉). Tak więc do końca nie znamy dnia ani godziny.
Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Beti ja tylko chciałam zaznaczyć, że nie miałam klasycznego skoku tempki pomimo, że pekly mi 2 pęcherzyki (pamiętacie, jak wtedy biadoliłam? 😉). No i poleciałam z zalamka do lekarza i jeszcze zjebe od niego załapałam, że sieję panikę a zachodzenie w ciążę to nie matematyka? Taki klasyczny skok miałam dopiero 3-4 dni od dnia,w którym mijało 36h po podaniu ovi, czyli dosyć późno (a wartość proga 12dpo była prawie 100ng/mL😉). Tak więc do końca nie znamy dnia ani godziny
.
dlatego seks trzeba uprawiać cały cykl, co drugi-trzeci dzień
Ale najlepsze jest to, że w cb zaszłam po JEDNYM byzkanku w całym cyklu i nawet nie wiem, w który dzień, bo oboje byliśmy wtedy w rozjazdach
Potem wróciliśmy do „co drugi dzień”💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Anhydra wrote:Beti ja tylko chciałam zaznaczyć, że nie miałam klasycznego skoku tempki pomimo, że pekly mi 2 pęcherzyki (pamiętacie, jak wtedy biadoliłam? 😉). No i poleciałam z zalamka do lekarza i jeszcze zjebe od niego załapałam, że sieję panikę a zachodzenie w ciążę to nie matematyka? Taki klasyczny skok miałam dopiero 3-4 dni od dnia,w którym mijało 36h po podaniu ovi, czyli dosyć późno (a wartość proga 12dpo była prawie 100ng/mL😉). Tak więc do końca nie znamy dnia ani godziny
.
Tak jakbys wiedziala,ze u mnie lipa 😫
Ja nie wiem co ze mna jest nie tak..
Bez clo rosna na 22 mm i pekaja ale grubo po 20 dc
Na clo rosna ale duze po 26 mm tez same pekaja ale za duze
Na pregnylu nie pekaja... jak widac
Musze zadzwonic do poloznej i jak sie da podjechac dzisiaj.
Ale i tak juz wiem,ze nic z tego.Bo on znowu jest pewnie za duzy ☹☹☹
To znak.,ze mam odpuscic ,ja juz nie mam sily ani pomyslu na starania ☹
Moze ja sobie jednak zle.ten pregnyl podalam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 06:51
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:18
kalcia64 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi_tur wrote:Kalcia cudne Bobo!
Ale jak się przyjrzycie to nóżki z brzuszkiem wyglądają jak kaczuszka dryfująca na tafli jeziora 😂😂😂 albo mam zwidy przez zgąbczenie mózgu 😂❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 08:10
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Beti, bo biorę flaszke i ruszamy nad morze! Następnej trzeba dupsko skopać. Same jasnowidzki. Pęknie na pewno, albo już pękł! Używam tekstu Domi, które było moim mottem- bądź dla siebie królową teraz, tyle miej miłości w sobie i wiary, żeby bąbelek wiedział, że warto się u Ciebie zadomowić!
Zaraz Was nadrobię z wczoraj.Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pestkaa wrote:Kalcia cudowna kaczuszka :* jak sie czujesz?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]