Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo:) u mnie od wczoraj powrot mdlosci..
Rano bylam na targu po sadzonki salat, porow, kalarep itp:)
Juz mam moj ogrodek zrobiony teraz tylko plewic trawe ktora wyrosnie i za miesiac wsadzic moje 32 sadzonki pomidorow ktore jakis czas temu pikowalam do doniczek.
Teraz odpoczywam. Potem obiad i pranie zrobic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 12:01
-
Przedszkolanko - z hsg nie zdaze na pewno... w czwartek poprosze ginke o zrobienie cytologii i tej biocenozy, zeby miec komplet badan do hsg i bede probowac umowic sie gdzies z marszu jak dostane okresu, bo nie mam pewnosci kiedy bedzie.
Beti - a Ty odebralas wynik swojego wymazu? Chyba przeoczylam infoJa jeszcze sie nie zebralam do przychodni po niego, podjade jutro, boje sie co tam wyszlo :d
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - z hsg nie zdaze na pewno... w czwartek poprosze ginke o zrobienie cytologii i tej biocenozy, zeby miec komplet badan do hsg i bede probowac umowic sie gdzies z marszu jak dostane okresu, bo nie mam pewnosci kiedy bedzie.
Beti - a Ty odebralas wynik swojego wymazu? Chyba przeoczylam infoJa jeszcze sie nie zebralam do przychodni po niego, podjade jutro, boje sie co tam wyszlo :d
Wynik bardzo dobry mi wyszedl ,no lepszy niz wtedy( czyli tamto nie moje było) ale nie było bzykanka 2 dni przed .Wiec nie wiem czy to od tego.
Muche odesłałam wczoraj ale mam dziwne obawy .Bo tam 2 wymazówki byly .Jedna do szyjki macicy a 2 do cewki.No i niby mi grzebała polozna w tej cewce hahahha ale cholera wieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 12:17
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Cytrynowy sok wrote:hehehe oki, no to jadę
nie miałam konta na różu, nigdy nic nie pisałam dopiero teraz tu :p Jeszcze wtedy niewiele wiedziałam o staraniach, teraz już jestem skarbnicą wiedzy
Badania na trombofilię zrobiłam dzięki wam. Jestem po poroneiniu zatrzymanym w lipcu, teraz znowu się staramy od około 3 cykli, tylko u mnie niestety cykle trwają od 35-55 dni.
Od tego cyklu acard a od ewentualnej akcji serca planowana heparyna, lub od pozytywnego testu jeśli tak stwierdzi hematolog. Jestem z Warszawy.
A z tym rysowaniem to różnie bywa :p dziękuję bardzo.
Mierzysz temp?
Ja bym heparyne juz od testu najpozniej brała -
Cytrynowy sok- u mnie historia z drgajaca powieka skonczyla sie niestety troche gorzej... Prawdopodobnie bylo to zapalenie nerwu. Przeszlo, ale mam lekko przymknieta powieke do tej pory i raczej tak juz zostanie. Bylam u lekarza rodzinnego, dostalam skierowanie do neurologa, jestem umowiona na koniec maja. Jesli powtorzy sie wczesniej mam isc jak najszybciej prywatnie.
To byla jedna z tych stresowych sytuacji kiedy mowilam, ze sypie sie wszystko na raz
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:19
Julia93 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - jesli bedzie to dla Ciebie wsparciem, to ja mam jutro dwie sesje noworodkowe i juz wiem, ze pozniej bedzie placz
-
Biore kompleks witaminy B od prawie dwoch miesiacy, ale tak czy inaczej mam w planach zbadac i ja i kwas foliowy, tylko poki co ograniczam wydatki przed hsg
Teczova - nie jest latwo... Tym bardziej, ze w tym sezonie nie robie zdjec na slubach, wiec bede nadganiac chrztami, sesjami ciazowymi i dzieciecymi. Fotografuje najszczesliwsze chwile innych osob i to jest piekne, ale z drugiej strony kraja mi sie serce, patrzac na nich, kiedy wiem, ze sama nie moge tego szczescia doznac. Eh... Nie robie sobie zadnych nadziei w tym cyklu, iminalizuje skutki kolejnego upadku, ale nawet jesli to Ty wciagniesz mnie na fiolet za soba, to bedzie pieknie!Wazne, zeby w koncu sie udalo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 12:45
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny od 12 tygodnia ciąży można wróżyć z sody
? Powiecie mi jak to się robi bo nie pamietam 😂😂
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Biore kompleks witaminy B od prawie dwoch miesiacy, ale tak czy inaczej mam w planach zbadac i ja i kwas foliowy, tylko poki co ograniczam wydatki przed hsg
Cytrynowy sok, Nikodemka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanka to sobie odpuszczę 😁 ale jeszcze dwa tygodnie i może Skarb pokaże co ma między nogami 😁❤️
Nikodemka lubi tę wiadomość