Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tęczova wrote:Nikodemko, trudny masz fach. Oglądając Twoje fotki cały czas myślałam jak ciężko musi Ci być. Strasznie chcę, żeby ten "inny" cykl okazał się dla Ciebie szczęśliwy. Z radością będę Cię gonić
Słoneczko, walczymy o pierwsze dzieciaki z 2020 roku?będą najstarsze w klasie!
To była taka chwila słabości, która uświadamia mi, że jednak psychicznie nie jest tak dobrze jak mi się wydaje
Tęczova - oczywiście! Walczymy o nasze pierwsze maluchy i pięknie rozpoczynamy 2020tęczova lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
U mnie się soda sprawdziła
Normalnie wsypałam trochę do pojemniczka, nasikałam, dosypałam do tego i zero piany ani bąbelków. Bach, dziewczynka
Też koło 11-12 tc robiłam.
Przedszkolanko ja też napisałam ci na fb, podpisałam się że to jaAni0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Wizytę mam w czwartek , czyli 6+2 według owulki i tak zastanawiałam się czy nie za wcześnie, ale tak kazała ginka mi przyjść więc pójdę. Co będzie to będzie 😊
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:19
Julia93 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tak sobie pomyślałam, że może napisze Wam tu pakiet badań, który zlecił mi ginekolog na pierwszej wizycie po tych bezowocnych 7cs.
Wszystko robiłam w 4dc, ale można między 2-5 dniem:
ASPAT
ALAT
Kreatynina
DHEA-S
Prolaktyna
SHBG
17-OH-Progesteron
Testosteron
Androstendion
Krzywa cukrowa i insulinowa 3punktowa
Później robiłam w dowolnym dniu cyklu:
wit. D
wit. B12
Homocysteinę
AMH
Inhibina B (to akurat na początku)
No i potem krzepliwości, ANA i MTHFR.tęczova, Słoneczko12, Cytrynowy sok, Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ej, dziewczyny, kurcze wiem, że to nie fair, bo wszystkie powinnyśmy zajść w jednym miesiącu i tyle. Ale wszystkie najpiękniejsze bobaski świata urodziłyby się tylko np w lipcu, albo październiku. No i później różne sieciówki i gazety miałyby problem, które z naszych bobasów wyłonić na okładkę, my z ovu/belly friendek stałybyśmy się jeszcze antyfriendkami i by było... Nasze swatowe plany odeszłyby też w niepamięć. W zeszłym tygodniu posypało się trochę chłopaków. I dobrze, chłop lepiej jak starszy. Teraz zabieracie się za tworzenie pięknych dziewuszek 😊 Głowy do góry 😘
Cytrynowy sok, witaj pośród nas 😊 Nie tylko czytaj, ale się nam pełnoprawnie odzywaj. Fajnie słyszeć, że nigdzie takiej mocy i powera nie ma jak tu!
Patuniek86, podczytujesz nas w gąszczu obowiązków? Jak tam mała Pola? Jak się macie?
Wysyłam wiruski: &@($&{£{¢©%°£'#-@(#:*'[£®%}£]©✓✓¢\£=∆×π√¢√÷|¶~∆°%=}&#)2/$;+£{=¢\¥[®[%\£\✓¥✓¢}£`¶€^=¥{%\¢[%✓(";"&#(29_7+#)@;"?}£}=¢=¢}£}=%✓(}£}£\\;*:*(}+*:*?}£™*"@$$¢$@-+#)/@+$)@/)@(#+
😤😤😤 I z parą z nosa rozsyłam je po wszystkich zakamarkach Polski!Słoneczko12, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Szczęściara, Nikodemka, tęczova, madziorek86, blair., Beti82, Julia93, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
To ja przepraszam bo zaczęłam tu temat..ale prędzej jestem tu niż na priv..
Dla mnie materiały to praca wiec wypalilam z tym jak głupek..
A Ty Nikodemko będziesz miala niedlugo najpiękniejsza Nelke dla mojego synka a ja postaram sie byc dobra teściowa😀😀Nikodemka lubi tę wiadomość
-
.
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Słoneczko12, Cytrynowy sok, Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
Madziorek jak allegrak pokazuje taka kreske to dopiero jest pik lh 😊 ja z nich korzystałam i nigdy mnie nie zawiodły! 2 razy zaszłam właśnie z nimi! U nich pozytyw to pozytyw a nie przygotowania do pozytywu trwajace po 4 dni albo i tydzień😊
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Ej, dziewczyny, nie przepraszajcie! Mi tez, tak jak Teczovej, sprawia wielka radosc jak pokazujecie swoje fasolki, rozmawiacie o objawach itp. W koncu jestesmy ovuciotkami
Wiadomo, ze jest nam przykro, ale wiem ze kiedy mi sie uda, to tez bede chciala dzielic sie z Wami radoscia.
Przedszkolanko - ja tez obiecuje byc dobrą teściówkąTylko nie chcialabym, zeby ta moja Nelka była o wiele mlodsza od Twojego przystojniaka, mam nadzieje, ze sie uda.
Madziorek - uhuuuu, ale bedzie randeczka :dWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 13:54
przedszkolanka:), madziorek86, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Cytrynowy sok witamy Cie bardzo miło 😊 masz podobne mutacje jak ja, więc acard i heparyna od pozytywnego testu to najlepsze rozwiązanie na zdrowego dzidziusia 😋 tak więc trzymam kciuki! Testujesz jakoś niebawem?
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość