Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ciężarówki Wy tez macie większy brzuszek wieczorem? Powiem Wam ze z rana oraz w ciągu dnia mało co widać
-
Meggs wrote:Cytrynowy sok witamy Cie bardzo miło 😊 masz podobne mutacje jak ja, więc acard i heparyna od pozytywnego testu to najlepsze rozwiązanie na zdrowego dzidziusia 😋
ja brałam już od owuCytrynowy sok lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ani0nka wrote:Dziewczyny ciężarówki Wy tez macie większy brzuszek wieczorem? Powiem Wam ze z rana oraz w ciągu dnia mało co widać
Tak, na początku brzuch żyje swoim życiem. U mnie "na stałe" pojawił się i został około 22 tc.Ani0nka, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:ja brałam już od owu
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Madziorek u mnie tez czuje nie pęklo ☹Bo go czuje.Postaram sie dzis wcisnac do poloznej.Ale jak bedzie kolos to juz w niego nie wierze bo przerosniety
-
Cytrynowy sok wrote:no właśnie też mi się wydaje że jednak heparyna od pozytywnego.
Testowałam dzisiaj rano ale biel (siet), nie nastawiałam się zbytnio bo w 40 dniu cyklu (temperaturowo owulacja) byłam u giena i mówił że z tej mąki chleba nie będzie bo pęcherzyk się degraduje bo jest pofałdowany i raczej się wchłania, a giena mam super więc mu wierzę :p jest bardzo ambitny i ostatnio ze znajmoymi studiowali najnowsze badania dotyczące mutacji i podobno PAI1 jest przereklamowane i nie ma większego wpływu na ciążę za to czynnik V już ma ogromne znaczenie nawet przy hetero. A Ty byłaś u hematologa dobrze pamiętam?
przepraszam, że się wtrącę, ale to jest tak, że u każdego jest inaczej. U mnie jak włączyłam heparynę po pozytywnym teście, to było za późno i ciąża poleciała.
A jak zaczęłam od owu, to się udało. Acard 150 brałam cały cykl.
Ja mam mutację czynnika V Leiden i dodatkowo miałam kiedyś zator.
Jeśli chodzi o PAI, to część ginów zaleca heparynę, część nie. Podejrzewam, że mają na to wpływ też inne badania. Każdy organizm jest inny.
Ja byłam u hematologa i zalecenie na czas ciąży było: Acard 150, Heparyna 0.6 i duże dawki witaminy B12 i gin. się do tego przychylił, ale powiedział, że najnowsze badania pokazują, że bardzo duże dawki B12 nie są dobre dla płodu więc zdecydował o połowie dawki podanej przez hematologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 14:14
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
U mnie Magda tak samo było. Heparyna od owulacji poskutkowała a wcześniej na tych samych lekach od razu poleciało.
Zastanawiam się czy gin nie powinien mi zwiększyć dawki heparyny bo nadal biorę 0.4. Madzia jakie badania robisz żeby było wiadomo czy zwiększyć?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cytrynowa ja jestem pod opieka ginekologa, ale babeczka ogarnia mutacje. Poprzednia ciaza poleciala mi bardzo szybko, w tym cyklu heparyne wlaczylam od 8dpo gdzie tego dnia byl mini mikro cień cienia na teście. Acard po okresie przez caly cykl. I przybijam piatke , ja rowniez z Warszawy 😊
Magda a jaka przyjmujesz dawke wit b12?
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny jak pedzicie 😂 😂
Cytrynowy sok Witaj w Naszych skromnych progach..
Tęczova przecież jeszcze wysikamy dwie krechy w tym cyklu😉😉
Julka nie masz za co przepraszać. Ciesz się ciąża i pokazuj co tam upolowalas. My się cieszymy Waszym szczęściem😏😏
Meggs na pewno będzie serduszko♥️. Już nie mogę się doczekać Twojej wizyty.Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny, poszukuję mentorki na ten cykl. Któraś chętna?
Powoli zbieram się w sobie do działania i znów zaczynam mieć nadzieję. W czwartek do gin i choćbym miała siedzieć tam cały dzień to się nie poddam i poczekam
Nie zauważyłam, że kończą mi się witaminy i będę musiała przepłacić w aptece..
W ogóle na zakupy się muszę wybrać, bo nie mam nic na budowanie edno
Cytrynowa, witam serdecznieCytrynowy sok, Nikodemka lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Cytrynowy sok wrote:Ja wiem że Ty z Warszawy, ja was trochę "znam"
Sprawdzałam tą Twoją gienke jak dobrze pamiętam to ona ma dalekie terminy wizyt
Co do tej mojej ginki, to w sumie zawaze jakiś termin sie w zwalnia w danym tygodniu i można cos upolować. Ja tak zawsze poluje 😊 sama bede zwalniac termin na 8 kwietnia bo mialam dwa zabukowane 😊
Słoneczko i to jest dobra wiadomość ze wracasz do nas z nastawieniem do działania ! A my bedziemy mocno kibicowac ❤Cytrynowy sok, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Hahaha zapomniałam ze Ty bylas naszym cichym stalkerem i wszytko o nas wiesz 😊
Co do tej mojej ginki, to w sumie zawaze jakiś termin sie w zwalnia w danym tygodniu i można cos upolować. Ja tak zawsze poluje 😊 sama bede zwalniac termin na 8 kwietnia bo mialam dwa zabukowane 😊
Słoneczko i to jest dobra wiadomość ze wracasz do nas z nastawieniem do działania ! A my bedziemy mocno kibicowac ❤
Hahahahhaha tak :p a jaką czuję ulgę po ujawnieniu się ufff
pewnie gdyby mnie Beti nie wywołała do tablicy to dalej bym szpiegowała
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:19
Cytrynowy sok, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”