Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
sunshine03 wrote:Podrzuć linka tego łóżeczka na allegro
sunshine03 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyw ogóle Magda, jestem Twoim cichym wyprawkowym stalkerem
specjalnie podczytuję czerwcówki, bo same perełeczki wrzucasz co kupiłaś dla bobasa
już sobie zapisałam co najmniej kilka rzeczy na swojej liście do kupienia
łóżeczko też megaMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:w ogóle Magda, jestem Twoim cichym wyprawkowym stalkerem
specjalnie podczytuję czerwcówki, bo same perełeczki wrzucasz co kupiłaś dla bobasa
już sobie zapisałam co najmniej kilka rzeczy na swojej liście do kupienia
łóżeczko też mega
hahaha, słoneczko, jak mi miło :*
tu też się będę dzielić w takim razieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 15:56
Ani0nka, Beti82, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:hahaha, słoneczko, jak mi miło :*
tu też się będę dzielić w takim razie -
https://allegro.pl/oferta/lozeczko-z-szuflada-krzys-biale-materac-kpk-7608753570?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare
Ten model mozna kupić tak jak wrzucałas z dodatkową barierka, albo za jakiś czas dokupić barierkę i przerobić na tapczanikJulia93 lubi tę wiadomość
-
To na razie to co nabyłam lub na 100%nabędę, z dużych rzeczy:
- wózek cybex mios (gondola używana, kupiona na olx), ale wiadomo wózek każdy musi wybrać pod siebie i swoją wygodę, styl życia itp.
- fotelik, byliśmy w sklepie osiemgwiazdek na dobieraniu, padło na maxicosi pebble plus z bazą, która wystarcza na kolejny fotelik maxicosi RWF (chcieliśmy avionauta pixel, ale baza nie pasowała do kanapy auta).
- krzesełko stokke tripp trapp plus newbornset (używane, kupione na fb na profilu stokke gdzie mamy sprzedają rzeczy tej marki)
- wanienka stokke flexi bath (nowa, na olx są czasem używane)
- komoda z przewijakiem z kolekcji stokke home (nowa, kupiona ze względu na rozmiar i metraż w sypialni jaki mamy przeznaczony na dziecko, bo na ten moment mieszkamy jeszcze na dwóch pokojach)
- mata dwinguler
- łóżeczko to z allegro
- materac z materace dla Ciebie (https://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/przeznaczenie/materac_lateksowy_z_kokosem_i_visco_piotrus.html)
- łóżeczko turystyczne INOVI Cocoon, zamiast kosza Mojżesza (używka z olx).
Potem Wam wypisze te mniejsze akcesoria, jeśli chcecie
sunshine03 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:To na razie to co nabyłam lub na 100%nabędę, z dużych rzeczy:
- wózek cybex mios (gondola używana, kupiona na olx), ale wiadomo wózek każdy musi wybrać pod siebie i swoją wygodę, styl życia itp.
- fotelik, byliśmy w sklepie osiemgwiazdek na dobieraniu, padło na maxicosi pebble plus z bazą, która wystarcza na kolejny fotelik maxicosi RWF (chcieliśmy avionauta pixel, ale baza nie pasowała do kanapy auta).
- krzesełko stokke tripp trapp plus newbornset (używane, kupione na fb na profilu stokke gdzie mamy sprzedają rzeczy tej marki)
- wanienka stokke flexi bath (nowa, na olx są czasem używane)
- komoda z przewijakiem z kolekcji stokke home (nowa, kupiona ze względu na rozmiar i metraż w sypialni jaki mamy przeznaczony na dziecko, bo na ten moment mieszkamy jeszcze na dwóch pokojach)
- mata dwinguler
- łóżeczko to z allegro
- materac z materace dla Ciebie (https://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/przeznaczenie/materac_lateksowy_z_kokosem_i_visco_piotrus.html)
- łóżeczko turystyczne INOVI Cocoon, zamiast kosza Mojżesza (używka z olx).
Potem Wam wypisze te mniejsze akcesoria, jeśli chcecie
Ja to bym najbardziej chciala taki co sam po schodach wchodzi hahah bo mam na 4 pietro bez windy
Wanienka to jest ta składana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 17:36
-
Beti współczuję 😂 😂 też mieszkałam na 4 piętrze. Mała urodziła się zimą to nie musiałam wychodzić z małą na spacery. Byłam może z dwa razy. Jak mała miała 2 mce kupiliśmy mieszkanie na parterze. Jakie to było wybawienie 😁😁
Arashe lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Beti współczuję 😂 😂 też mieszkałam na 4 piętrze. Mała urodziła się zimą to nie musiałam wychodzić z małą na spacery. Byłam może z dwa razy. Jak mała miała 2 mce kupiliśmy mieszkanie na parterze. Jakie to było wybawienie 😁😁
Zawsze jak w bloku to chce mieszkac na samej gorze przynajmniej jeden problem sasiada debila nade mna odpada hahah
Ja mam szczescie do debili z kazdej strony
Dlatego ja musze miec inteligentny wózek hahahahLami lubi tę wiadomość
-
Szczesciara - czyli jednak to, ze my wybralismy partret to dobra decyzja, a a dlugo sie zastanawialismy :d
Magda - nawet ja zrobilam screena hahaChociaz pewnie do czasu kiedy zajde w ciaze beda wozki samowyprowadzajace dzidziusia na spacer i samousypiajace lozeczka 😏
-
Beti82 wrote:A poka ten wózek
Ja to bym najbardziej chciala taki co sam po schodach wchodzi hahah bo mam na 4 pietro bez windy
Wanienka to jest ta składana?
tak, to jest ta składana, bo nie mamy na inną miejsca w łazience a ta się zmieściła między pralką a meblem z umywalką w szparze
wózek zaraz wrzucę, ale nie będzie to zdjęcie na żywo, bo jesteśmy przed malowaniem i wszystko jest u teściowej💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti wózek co sam wjezdza? Co to za patent? 😊 poka! My też 4 pietro bez windy. Ale na parteze mamy taka miejscowke która bedzie okratowana i tam myslalam zeby wozek zostawiać bo na ta gore to w życiu nie wniose!
Aaa i chyba oki. Nie ma plamienień. Brzuch troche dziś mulił i w ogole mam zamułe cały dzień 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 17:54
Magda - mbc, Cytrynowy sok, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Zdjęcie tapicerki tylko poglądowe
ja mam model z 2018, kupiłam na wyprzedaży rocznika, jak auto(2019 ma ciut inny wygląd gondoli, spacerówka jest taka sama)
spacerówkę mam birds of paradise, bo ta była w promocji, a gondole mam całą granatową, odkupiłam od babeczki na olx.
stelaż plus siedzisko spacerowe 8kg, gondola 4kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 17:58
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs wrote:Beti wózek co sam wjezdza? Co to za patent? 😊 poka! My też 4 pietro bez windy. Ale na parteze mamy taka miejscowke która bedzie okratowana i tam myslalam zeby wozek zostawiać bo na ta gore to w życiu nie wniose!
Aaa i chyba oki. Nie ma plamienień. Brzuch troche dziś mulił i w ogole mam zamułe cały dzień 😋
Super, że dobrze się czujesz i nie ma plamień!Meggs lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemko na pewno lepiej pod względem spacerów. Najgorzej to tachanie wózka. Też szukałam lekkiego ale to nie taka prosta sprawa 😂 😂
Beti ogólnie to nie narzekałam na mieszkanie. Wprowadziliśmy się ze względu na to że mąż w delegacji a ja sama z małą. Codzienne wyjście na spacer zakupy..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Magda - mbc wrote:Super, że dobrze się czujesz i nie ma plamień!