Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0671ac83357.jpg
Zajebiscie! Jeszcze tego mi brakowalo... Te hsg to ja chyba w przyszlym zyciu zrobie
Miala, ktoras z Was candide? -
Magda - mbc wrote:Beti, a bierzesz Acard?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0671ac83357.jpg
Zajebiscie! Jeszcze tego mi brakowalo... Te hsg to ja chyba w przyszlym zyciu zrobie
Miala, ktoras z Was candide?
Spokojnie ,moze to pzrez to ,ze bzykanie bylo przed pobraniem. -
Beti - no wlasnie... ale nie mam pewnosci. Powiem jutro lekarce, ze zrobilam te badanie niedlugo po stosunku, pewnie karze mi powtorzyc
-
Nikodemko rozne jest podejscie, musisz faktycznie spytac swojej gin. Ja mialam candida albicans nieliczne a gin kazal mi zaleczyc to ustnie i dopochwowo i w kolejnym cyklu zrobic posiew ponownie i dopiero teraz robie hsg przez to, z kolei jak bylam na tym ponownym posiewie u innej gin to ona stwierdzila ze chyba niepotrzebnie bo candida czesto wychodzi i po leczeniu doustnym i dopochwowym ona by robila hsg bez ponownego posiewu. No ale ja musialam sluchac tego gin ktory dawal skierowanie ;P moze Tobie sie uda uniknac ponownego posiewu!
Kurcze ale mam plodny sluz no taka szkoda z tym hsg heheh... no nic, jutro o tej porze bede juz to miala za soba mam nadzieje
Biegajaca piekny brzuszekII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemka wrote:Beti - no wlasnie... ale nie mam pewnosci. Powiem jutro lekarce, ze zrobilam te badanie niedlugo po stosunku, pewnie karze mi powtorzyc
Tylko ja mam candida spp nie wiem czy to jest to samo co Twoje -
Wiki ja od rana zaciśniete kciuki bede miala za Ciebie jutro
Dawaj znac pozniej ze szczególamiWik89 lubi tę wiadomość
-
Cytrynowy sok wrote:Ja już z biegania i jednej stajni zrezygnowałam bo się boję że ma to wpływ na zagnieżdżenie 😂 i już mam rekord w wadze
Ja tak co miesiąc uważałam a jak w styczniu było zagnieżdżenie to jeździłam codziennie na nartach po 5h bo miał być bezowulacyjny tak wiec tego -
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Lami - nie kupuj żadnego detektora, tak jak mówi Anhydra, jak zaczniesz czuć ruchy i tak już nie będzie potrzebny. Te kopniaki to najlepszy detektor ^^
Przedszkolanko - mebelki też polecasz z ikei? Przymierzałam się do łóżeczka stamtąd i jakiejś komódki na ubranka, ale mam mieszane uczucia. Te meble z ikei wydają mi się w większości takie niestabilne jakiesMy też lubimy, ale jeździmy rzadko bo najbliżej we Wrocku albo Katowicach, czyli ponad godzina jazdy. Wybieram się po połówkowych, może coś upoluję jeśli polecisz
Nie wiem czy to jakiś duży problem, może wszystkie łóżeczka takie są, bo ja innych nie widziałam w życiu
Ale wydawało mi się że męczące jest odkładanie niemowlaka tak niziutko w sensie schylanie. -
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Sunshine - wiesz co jeśli chodzi o wysokość materacyka to zazwyczaj łóżeczka są regulowane, w sensie są ze trzy poziomy wysokości i sobie regulujesz. O ile dobrze zrozumiałam, o co chodziło
Blair - napewno wpadnę jak się będę wybierałachodziło mi o to, że same łózeczka są takie niskie, że nawet do materaca na najwyższym poziomie trzeba się porządnie schylić
ale może wszystkie łóżeczka takie są, bo innych tak naprawdę nie widziałam w życiuto były pierwsze łóżeczka, którym się przyjrzałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 12:58
-
Jeju dziewczyny podłamało mnie trochę 😪😪. Nie wiem co robić nie mam żadnego planu. Powoli tracę siły. Chciałabym odpocząć od tego liczenia tych dni kiedy owu. Wiem że zaczęłam 8 cykl ale nawet nie zaszłam.
Beti miałaś hsg? Kurcze chciałabym zacząć coś działać ale nie wiem jak się za to zabrać.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Jeju dziewczyny podłamało mnie trochę 😪😪. Nie wiem co robić nie mam żadnego planu. Powoli tracę siły. Chciałabym odpocząć od tego liczenia tych dni kiedy owu. Wiem że zaczęłam 8 cykl ale nawet nie zaszłam.
Beti miałaś hsg? Kurcze chciałabym zacząć coś działać ale nie wiem jak się za to zabrać.
A może to przez te długie cykle, castagnus coś Ci pomógł?
-
A ja byłam przed chwila odebrać wyniki tsh bo lekarza kazał mi kontrolować jak mam 2,1, nie biorę żadnych leków i wiecie co, aż się popłakałam 1,37 😍❤️❤️
Cytrynowy sok, Nikodemka, sunshine03, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro - dziś Twój 1dc, odpuść sobie dzisiaj z planowaniem co dalej. Daj sobie choć jeden dzień na odpoczynek od tego wszystkiego. Zadbaj o siebie, zrób sobie jakąś przyjemność. Za kilka dni wrócą Ci siły i motywacja. I założę się, że ułożysz sobie plan. A dziś relaks, może spacer?
Anionka - piękny wynik
Nikodemko - ja już po treninguAni0nka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Julia ja polecam. Mamy te typowo dla dzieci z wymiennymi drzwiami (kolory). Nie maja rogów,klamek i to jest super. Moge Ci pokazac zdjecie naszych. A i nie są mocowane nawet do ściany a są bardzo stabilne
Co do lozeczka to my mamy zwykle,teraz chce takie biale z szafkami ;p
A dziecko pozniej sie nisko odklada jak staje na nozki,poczatkowo materac jest wysoko -
Cytrynowy sok castagnus właśnie namieszał mi w cyklu. Wydłużył zamiast wyregulowac. Dlatego boję się go wziąć.
Słoneczko niestety nie mogę nie palowac od jutra biorę clo. Muszę się zastanowić czy iść na monitoring czy dać sobie spokój. Nie umiem wyłączyć myślenia o drugim dziecku przynajmniej teraz😔
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro - moze wlasnie droga do sukcesu bedzie u Ciebie lekkie odpuszczenie? Moze tylko clo i monitoring? To i tak duzo
Rozumiem Twoje podlamanie, to normalne w pierwszym dniu cyklu, za chwile tez bede tu wam marudzic... Jak sie skonczy @ to wroci energia. A jak nie wyjdzie w najblizszych miesiacach, to moze hsg?
Wiem, ze nie powinnam tak mowic, bo to abosolutnie zadne pocieszenie i nie powinno sie tego porownywac, ale masz juz jedno dziecko, wiesz ze jestes w stanie zajsc w ciaze, to tylko kwestia czasu :* Mnie naprawde w calych staraniach najbardziej przeraza mysl, ze nigdy nie zostane matka. Zanim sie obejrze minie rok, a nawet nic nie ruszylo...
Anionka - super z tym tsh, ciesze sie razem z Toba!
Sloneczko - podziwiam 😀 Ja odpuszczam cwiczenia do konca cyklu. Czuje sie fatalnie, jakbym za chwile miala dostac @. Za to dietki sie trzymam, robilam przed chwila pycha kaszotto 😍
Blair, moja kibicko, chcialabym zeby tak bylo, ale moja intuicja mowi co innegoNiestety jeszcze mnie nie zawiodla.
Ani0nka lubi tę wiadomość