Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek86 wrote:Melduję, że temperatura nadal nisko 36.36 (wczoraj 36.38)!
Wieczorem, przed spaniem BYŁO! Haha, Beti 😂 ja jeszcze warsztatu nie zamykam 😂 dopóki temperatura nie strzeli w górę 🛌 😏💞
A jak testy??? Któraś zrobiła??? Nie trzymajcie nas napięciu
Beti jak temperatura u Ciebie?
Pewnie gdyby nie podglad wczorajszy to bym sie jeszcze zastanawiala.
Wole podejrzec i nie meczyc juz meza 😂 -
Szczęściara wrote:Do mnie przyszła @. Trochę smutno😞
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:25
madziorek86 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Madziorek, ja obstawiam, ze pekl wczoraj, skoro juz cos tam czujesz
Wiesz jak to jest z tymi testami. Absolutnie jeszcze nie zamykaj warsztatu, czuje ze idealnie sie wstrzelicie 😎
U mnie chyba @ bedzie wczesniej. Mam juz ten typowy, przedokresowy bol po porannym wysikaniu sie. Jestem juz pogodzona z okresem, niech przychodzi. Chce juz zaczac nowy cykl...madziorek86 lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Teraz mnie wzięło na rozkminy.. ale jakoś to sobie trzeba wytłumaczyć. W poniedziałek wieczorem pęcherzyk gigant, wczoraj dopiero pik to może dzisiaj pęknie? Od wczoraj go czuję, nie jakoś bardzo, ale jednak.
Gdzie te moje pokłady cierpliwości? Chyba zgubiłam, opuściły mnie na pewno! 🙄
Beti, chyba u mnie będzie za wcześnie na testowanie z Tobą 14go... Damn it.madziorek86 lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Może pękł wczoraj wieczorem i teraz czujesz już płyn w zatoce douglasa?
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Szczesciaro przykro mi z powodu @..franca.
Wiki,Beti Wy spokojnie mozecie już odliczaćja pozytyw mialam w udanym cyklu w dzień owu i dwa dni po chyba,albo dzień
Mam dziś ambitny plan zrobić naleśniki i chociaz 1/10 zabawek Poli ogarnąc. Przyda mi sie wsparcie,oby mdłości nie bylo-wczoraj bylo tak pieknie🤗Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczesciaro nie lubię... Ehh
Madziorek, kto ma tu silna wiarę jak nie Ty?
Co do kota, to mój kładł mu się przy głowie jak miałam migrene, a na brzuchu jak bolesny okres. W inne dni skał między nogami
Nikodemko, a wizytówki?pytam, bo mi się mocno Twoja sytuacja kojarzy z kolegą, który na zimę wręcz zawieszal działalność, a teraz przedzie świetnie. Zdjęcia robi genialne, a Twoje nawet mi się z Nim kojarzą i myślę, że to komplement. W sensie jakości.
A pytam, bo jestem spec. Reklamy wizualnej i jako forumowa ciocia chętnie pomogę w czymś jak będę mogła, ot tak po prostu jeśli byś tylko chciała już czegoś potrzebowała. W ramach dobrej zabawytęczova, blair., Cytrynowy sok, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Szczęściara, przykro mi... Plus jest taki, że nowy cykl szybko przyszedł i machina ruszyła od razu. Teraz urośnie wzorowy pęcherzyk 😊 Możesz acard na pierwsze dni @ odstawić. Za 3 dni włączyć.
Madziorek, wszystko pękło, na pewno! Głowa do góry, odliczanie z Beti!Beti82, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:25
Arashe, Nikodemka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Siemka z rana! U nas kibel od wczoraj zatkany, muszę pojechać do rodziców się umyć zanim fachowcy przyjadą! 😂
-
Szczęściara przykro mi 🙁 mam nadzieje ze po clo zaskoczy! A acard odstawiłabym mimo wszystko na czas okresu. Choć on ponoć i tak utrzymuje sie do tygodnia w organiźmie.
Ja pół nocy nie spałam takiego miałam stresa z tym plamieniem. Na szczescie na rano już biało. Nie wiem co to było i czemu kropek tak denerwuje mamuśke!
Mam w ogóle małą chorą teorię - bo plamienia miałam 2 razy i trwały popołudnie - bardzo skąpe. I w tych dwóch dniach spóźniłam się właśnie z heparyną - pierszego razu mieliśmy gości i zapomniałam o zastrzyku - spozniłam sie o 1,5 h, wczoraj bylam na badaniach i poczcie i za długo mi zeszlo i spoznilam sie o godzine. Wiem absurd , ale może jednak ma to jakiś sens? 😊Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Było
Dobra warsztat zamkniety jak to Nona by powiedziala.4 dni pod rzad to juz mi sie wiecej nie chce haha ale przynajmniej nie powiem,ze sie nie wstrzeliłam w tym cyklu
Jeju ja pamiętam, że my już tego ostatniego dnia rano to ani siły ani specjalnie ochoty nie mieliśmy...a doktorem dał nam dokładne wytyczne co do rozkładę jazdy (kiedy dokładnie mają być ❤). Tak więc jak to sobie przypomnę to jednak stwierdzam, że robienie Bobo to jednak ciężka robota! Możliwe, że przeszlibysmy to z mniejszym bólem gdybyśmy przed dniem zastrzyku, cztery dni pod rząd się nie wybzykali (co akurat było dla przyjemnosci)...no a potem jak już trzeba było to sił zabrakło bo w sumie, wychodzi na to, że dzień w dzień bylo przez 7 dni! Swoją drogę pewnie ten stresik, gdy się już działa w konkretnym celu robi swoje
.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Szczęściarko
Bardzo mi przykro
Nowy cykl nowe szanse. Acard odstaw na czas okresu, a później do niego wróć.
Meggs ja myślę, że to plamienie jest po prostu wywołane zagnieżdżaniem malucha, albo jakimś oczyszczaniem. U mnie było identycznie, ja już się z ciążą pożegnałam tak naprawdę. A jak na IP tym drugim razem po 2 dniach zobaczyłam serduszko to odetchnęłamTrzymam kciuki za Twoje jutrzejsze serduszko, o której wizyta?
Ja się powoli zbieram, zjadłam (budzę małą), zaraz będę się ogarniać i przed 11 ruszam na imprezę firmową
Wbijam się dzisiaj w kieckę, chociaż trochę chłodno, bo w spodnie już się nie mieszczę. Czekam na paczkę od przyjaciółki z ciążowymi spodniami
Magda - mbc, Szczęściara lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczesciato trzymaj się ! Z drugiej strony może teraz właśnie będzie dobry miesiąc na dzidziusia, bo trochę zajęć przedświątecznych odciągnie myśli i czas szybciej zleci
dodatkowo teraz wszystko budzi się do życia
Ja również witam się z nową rezerwową fioletowej strony mocy , hej Cytrynowy sok! I powodzenia na najbliższym testowaniu 🤰🏼
Beti ale wczoraj spanikowałaś, a takie zakończenie. Dobrze, że ten monit miałaś ! Za dwa tygodnie prosimy o równie dobre wieści!Cytrynowy sok, Szczęściara, Beti82 lubią tę wiadomość