Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Po 14 dniach nie powinno byc po nim sladu. U mnie przy Ovitrelle juz 9 dni po zastrzyku była biel na teście.
Czyli testujesz 4 dni po mnie (chyba ze na usg wyjda mi jakies cuda), chociaz ja i tak sie upieram, ze bede wiedziala bez testu. Poznam @ na kilometr. -
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko co ciekawego jest w ikei dla maluszków bo wstyd sie przyznac ale nigdy nie bylam:)
-
XxMoniaXx wrote:Beti chodzi ci o test owu czy ciazowy? Owu mi z dom lab wychodziły dodatnie przez 5 dni a z allegro zawsze 2dni . ciazowy robilam w 12 dpo chyba albo 11. I robilam przez 3 dni
-
Było
Dobra warsztat zamkniety jak to Nona by powiedziala.4 dni pod rzad to juz mi sie wiecej nie chce haha ale przynajmniej nie powiem,ze sie nie wstrzeliłam w tym cykluNikodemka, Cytrynowy sok, Słoneczko123, blair., Lami, Meggs, tęczova, madziorek86, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami wrote:Ale mnie rozbawiło, wszystkie się z Cytrynowym sokiem tak ładnie witają hahaha Nie ma co, lepiej mieć takiego stalkera po swojej stronie 😂😂😂
Karolika, ja robiłam obok TSH ft3 i ft4. Te dwa ostatnie dają dość dobry obraz. TSH potrafi bardzo skakać, nawet stres wystarczy. Ft4 jakie masz jednostki i normy?zapisałam listę badan na następny cykl
A co do jednostki to mam ng/dl A normy mam 0.93-1,7
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:24
Nikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:24
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - nie planujesz jeszcze siknac?
Szczesciara- eh...
Podswiadomosc jest wredna. Snilo mi sie, ze zrobilam test i od razu pokazaly sie dwie kreski. Oznajmialismy wszystkim, ze jestem w ciazy, rozmawialismy o imionach dla dziecka... A potem sie obudzilam. Bedzie to za mna chodzilo caly dzien.Szczęściara lubi tę wiadomość