Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti! Super, że pękło, teraz ten bzyk i czekanie na test
Mam ostatnio robotę i na nic czasu... udało mu się nadrobić, ale nic mądrego nie powiem...
Witaj cytrynko
Z insta to zdążyłam tylko rzucić okiem na zdjęcia Nikodemki i makijaż Anionki. Pierwsza klasa!
I pytanie do Mojej imienniczki Nikodemki. Próbowałaś rozszerzać ofertę nie w sezonie, np o portrety polityków czy zdjęcia wnętrz lokali czy mieszkań? Chyba że nie masz do tego zaplecza. I jeszcze jedno, masz może logo, które by było jak znak wodny, na każdym zdjęciu? By jak ktoś zobaczy od razu wiedział czyje to dzieło (bo tak można nazwać Twoje pracę).Beti82, Lami, Słoneczko123, madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Meggs ja również myślę,że to nadżerka się nagle obudziła. Dużo odpoczywaj i będzie dobrze
Beti to co? Robimy najazd póki jeszcze testu pozytywnego nie zrobiłaś- kooooopiiiieeeeeemyyyyyy w duuuuuuuppppsssskoooooo!!!!Beti82, Cytrynowy sok, Lami, Słoneczko123, Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość
-
A i dziewczyny ta polozna bardzo dokladna jest a jeszcz jak widziala jaki ja schizol to mi fajnie wszystko tłumaczyła haha
I np pokazywala jak na usg widac sluz płodny-to taka struzka.
I to inf dla takich jak Ja,ktore myslą ,ze go maja malo albo nie maja wcale
On jest tam w srodku
Dobra to juz obiecuję ,ze nie schizuje .Jutro mi pzryjda testy ciazowe .Pomyliłam sie i zamowilam 35 hahahaha no cóż bede sikac
Teraz mnie czeka nudne 12 dniAni0nka, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Własnie Nikodemko sorki,ze tak materialnie do tego podejde ale moim zdaniem powinnas byc juz milionerką patrzac na Twoje zdjecia.
Serio dziewczyny ONA bedzie kiedys sławna a my powiemy ,ze ją znamydziecko z nią robiłysmy hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 21:04
Słoneczko123, Meggs, madziorek86, Ani0nka, Lami, przedszkolanka:), Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Meggs, trzymam kciuki żeby Cię już nic niepokoiło
Dziewczyny już wszystko co mądre napisały, podpisuję się pod tym! Czekamy na czwartkową wizytę
hihi
Beti, ale zazdro tej świadomości, że już pęknięty pęcherzykja Cię kopać nie będę bo idąc łeb w łeb utożsamiam się z Twoimi odczuciami tutaj najbardziej
haha
Jutro rano nam tu napisz jak temp -
Beti82 wrote:A i dziewczyny ta polozna bardzo dokladna jest a jeszcz jak widziala jaki ja schizol to mi fajnie wszystko tłumaczyła haha
I np pokazywala jak na usg widac sluz płodny-to taka struzka.
I to inf dla takich jak Ja,ktore myslą ,ze go maja malo albo nie maja wcale
On jest tam w srodku
Dobra to juz obiecuję ,ze nie schizuje .Jutro mi pzryjda testy ciazowe .Pomyliłam sie i zamowilam 35 hahahaha no cóż bede sikac
Teraz mnie czeka nudne 12 dni
Hehe Beti każda z nas swoją schizę musi mieć. Ja się założę, że pomimo, że jetes kolejnym (którymś już z kolei) przykladem na to, że przy cyklu z Clo może nie byc klasycznego skoku tempki, każda następna z nas po stymulacji przy braku widocznego wzrostu temperatury i tak będzie schizować
. Tak to niestety działa- SCHIZA NIKOGO NIE OMINIE
Beti82 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Hehe Beti każda z nas swoją schizę musi mieć
. Ja się założę, że pomimo, że jetes kolejnym (którymś już z kolei) przykladem na to, że przy cyklu z Clo może nie byc klasycznego skoku tempki, każda następna z nas po stymulacji przy braku widocznego wzrostu temperatury i tak będzie schizować
. Tak to niestety działa- SCHIZA NIKOGO NIE OMINIE
hahahah
madziorek86, Anhydra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs wiem, że ciężko zachować spokój, ale póki plamienie jest brązowe to nie trzeba się przejmować.
Ja też plamiłam na początku ciąży, jak i wiele dziewczyn. Poza tym bierzesz heparynę, więc skłonność do krwawień, plamień masz większą.
Trzymam kciuki, żeby w czwartek było wszystko super
Beti nie napiszę nic oryginalnego! Tylko a widzisz!jasno-, a raczej czarnowidzko!
Meggs lubi tę wiadomość
-
Oj Beti, Beti, już Cię kopać nie będę w dupsko, bo musisz jeszcze obowiązek staraczki spełnić, to żeby siniole nie przeszkadzały, oszczedzę Cię... Ale kiwam sobie teraz głową i wzdycham. Proszę wierzyć w swoje jajeczko! Wtedy wyszło za pierwszym razem z clo, teraz wyjdzie za drugim razem!!! Ja w to mocno wierzę!
Meggs, nie sprawdzaj nic tam sama! Teraz to strefa zakazana, bo więcej szkody możesz zrobić. Napij się herbaty z sokiem z cytryny na uszczelnienie naczyń, i tak jak dziewczyny mówią: nospa i magnez. I to drugie aplikuj co 1,5 h, bo one dostarczają z reguły 20% zapotrzebowania. Pewnie kochana niestety taka natura Twoja, na początku ciąży pamiętam, że też tak miałaś. Trzymaj się dzielnie, do jutra nie będzie śladu.
Nikodemko, nadżerka nie zawsze musi plamić. Ja też mam taką, ktorą dwóch chciało usuwać, ja nie usunęłam, bo kolejnych trzech powiedziało, że nic groźnego.
A ja uwaga zakupię jutro detektor tętna 😁 Wiem, jestem nienormalna i działam na opak, to będzie prezent na półmetek za tyle czasu wytrwałości 😊 Tak sobie pomyślałam, że do tej pory to na nic nie mogłam mieć wpływu, ale po tym 25 - 27 tygodniu to chcę wiedzieć codziennie, że jest ok.Meggs, Anhydra, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Tzn ta biala linia co endometrium przedziela to nie jest śluz
To jest budowa endometrium zapomnialam jak to sie nazywa -
Lami mozliwe .Gdzies kiedys o tym czytalam ale nie chce wprowadzac w bład