Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem od dzis na diecie MŻ. Strasznie przytylam, dzis prawie poplakalam sie przed lustrem -_- Mam postanowienie, ze wracam do jazdy na rowerze i pilatesu. Chcialam zaczac od dzis, ale mam opory przez ten bol jajnikow... Boje sie, ze cos tam jest nie tak i jak nagle po tak dlugiej przerwie zaczne sie ruszac to zrobie sobie krzywde albo, ze sie nie zagniezdzi...
Wiem, ze to glupie.
-
Wlasnie Meggs moze jedz na IP.Wydaje mi sie ,ze to nic takiego ale pewnie tez bym sie martwila
-
Nikodemko ja już 3 tyg robię kardio codziennie brzuszek spada ale niestety mąż w domu to mnie tuczy 😂 😂 Jak tu żyć jak co chwilę podtyka jedzenie pod nos. A dziś to mam taki apetyt że sama się dziwię 😂 😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!
Ja zaniedbałam przez zimę sport, poza jogą raz w tygodniu nic nie robiłam i czuje się bez formy... ale spróbuje teraz to zmienić, musze skończyć z tym zimowym letargiem i myśleniem tylko o jednymII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs, wyobrazam sobie jak sie stresujesz. Czuwaj i jedz na IP jesli sie nasili, ale na pewno tak nie bedzie.
Nie masz nadzerki, prawda? -
Pecherzyk pęknięty 😂😂😂
Wiem,wiem jebnieta jestem hahah
Polozna sie smiala.ze mnie.Mowi,ze az cala w strachu byla jak mi robila usg hahha
Teraz kazala po butelke wina jechac hahah i ostatni bzyk.
No i mowi,ze ten bol to jest od plynu w zatoce.
Uff najbardziej to sie ciesze ,ze pregnyl dzialaMagda - mbc, Cytrynowy sok, Słoneczko123, Meggs, Nikodemka, Arashe, alex0806, przedszkolanka:), tęczova, Lami, madziorek86, Domi_tur, VianEthel2, Anhydra, Szczęściara, Ani0nka, Wik89, Biegającą-mama, blair., Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Nikodemko właśnie mam nadżerke na szyjce , ginka mi ostatnio powiedziała. Więc też jest szansa ze to od niej, choc normalnie chyba nie mam od niej plamień.
Megs, nie grzeb tam, mogło Ci pęknąć naczynko, bierzemy przecież leki na rozrzedzenie.
Jak Cię nic nie boli, to po prostu odpoczywaj.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dokladnie Meggs tak jak Magda mowi.Jak sie bierze heparyne to czesciej moga byc plamienia.Ale heparyna najwazniejsza
-
Beti - ale bedziesz miala skopany tylek!
niedowiarku Ty!
Meggs - moja siostra cioteczna plamila przez nadzerke przez cala ciaze, mimo ze wczesniej w ogole nie dawala o sobie znac. Raz pojawila sie nawet zywa krew i byla panika. W ciazy nadzerka robi sie „wrazliwsza”, moze naprawde to od niej.
Edit: przypomnialo mi sie jak pytalam Dębskiego czy mam usuwac moja nadzerke i powiedzial wtedy, ze nie ma takiej koniecznosci chyba, ze wiem, ze bede panikowac przy kazdym plamieniu podczas ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 20:56
Beti82, Meggs lubią tę wiadomość
-
Meggs nic tam nie szukaj. Ja identycznie w 6 tc miałam plamienia, trwały ponad tydzień jakoś z przerwami. I jest wszystko dobrze. Szkoda, że nie masz dupka albo luteiny, bo byś sobie zapodała. Ale jutro już środa a w czwartek masz wizytę, więc pewnie ci wtedy gin coś zaleci.
Spokojnie
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs wrote:Dobra dobra, postaram sie nie grzebać 😊 zobaczymy jak jutro bedzie.
Beti i widzisz ☺ a nie mówilam! Wiedziałam ze juz nic nie będzie, czekamy teraz na siostre Jezuska 😍Cytrynowy sok, Meggs, Słoneczko123, Wik89 lubią tę wiadomość