Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Beti o której masz dzisiaj podgląd?
Ale chce jechac.Srał pies te 40 zł ale ja lubie wiedziec ,zeby pozniej rozmyslac plan.Co mi to da jak pojade za 2 dni.Tak jak mi dzisiaj zasugerowala polozna.Ja chce wiedziec mniej wiecej przy jakiej wielkosci on pękł
Troche mnie boli jajnik jeszcze dzisiaj fakt,ze wczoraj wiecej bolał ale nie jest tez tak ,ze nic nie czuje.
Moze powinnam miec jednak podany pregnyl w sobote rano,skoro tak szybko nie dziala ten zastrzyk to by sobie dojrzał
Ale to wlasnie tak jest jak sie cos robi pierwszy raz.Dlatego chce wiedziec wszystko dokladnieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Beti ale moje teź byly duże i pamiętasz jak po monitoringu w dzień owu lekarz wspomniał o zastrzyku? Ale mój nie jest za tym jak same pękają..
I zaloze sie,że pięknie pękniety jest(ja tez nie czulam jak pekal) i sie chetnie założę,ze mam racje 😀
-
Beti82 wrote:Magda no wlasnie tak jak wyzej napisalam haha a nie doczytalam Twojego posta .Takie 22 mm ja mam np w 35 dc
I mowie mialam np w 20 dc -15 mm a dopiero w 35 dc -22 mm i peklo
też już doczytałam, faktycznie za wolno. Czyli stymulacja u Ciebie zasadna.
A bierzesz coś na porost, czy tylko na pęknięcie?
Jak byłam na monicie, to właśnie gin się bał, że nic z tego nie będzie, bo będzie za wolny przyrost, ale skubaniec ruszył i potem było 2mm na dzień.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
przedszkolanka:) wrote:Beti ale moje teź byly duże i pamiętasz jak po monitoringu w dzień owu lekarz wspomniał o zastrzyku? Ale mój nie jest za tym jak same pękają..
I zaloze sie,że pięknie pękniety jest(ja tez nie czulam jak pekal) i sie chetnie założę,ze mam racje 😀
A Ty przedszkolanko bylas w dniu owu jak jeszcze nie pękł?
Dobra doczytalam mialas 23,7 dzien przed owu.
No to faktycznie w dniu owu mogl miec z 25Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 16:12
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:też już doczytałam, faktycznie za wolno. Czyli stymulacja u Ciebie zasadna.
A bierzesz coś na porost, czy tylko na pęknięcie?
Jak byłam na monicie, to właśnie gin się bał, że nic z tego nie będzie, bo będzie za wolny przyrost, ale skubaniec ruszył i potem było 2mm na dzień.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Mi bez clo tak samo wolno rosły. Niby owu byla,cykl 42 dni a ciąży brak..
Haha Beti jak przegram to masz ode mnie uszytek dla malucha !😀
Widze nie zakladasz takie opcji hahahah -
alex0806 wrote:Przyłączam się Beti
ja myślę że u Ciebie to jest kwestia chwili i zajdziesz;)
-
nick nieaktualnyCześć
Czasami was czytam motywującedo pozytywnych myśli
mam pytanie nie wiem jakie badania jeszcze zrobić A więc zrobiłam:
TSH:z nim mam problem bo raz miałam 1,87 potem w szpitalu miałam 3,27 no i przestraszony przed wizytą do lekarza zrobiłam jeszcze raz i teraz mam 1,37 nie wiem o co chodzi
T4 1,27 A za drugim razem 1,21 w szpitalu tego mi nie robili
FSH mam 4,84
Estradiol 43,00
Ca 125 10 chociaż dalej lekarz podejrzewa edometrioze
Prolaltyna 17,10
Sama nie wiem jakie badania powinnam zrobić jeszcze A że idę do lekarza na nfz na karowa wolałabym mieć już jakieś badania zecsoba konkretnedziękuję za pomoc
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Karolika wrote:Cześć
Czasami was czytam motywującedo pozytywnych myśli
mam pytanie nie wiem jakie badania jeszcze zrobić A więc zrobiłam:
TSH:z nim mam problem bo raz miałam 1,87 potem w szpitalu miałam 3,27 no i przestraszony przed wizytą do lekarza zrobiłam jeszcze raz i teraz mam 1,37 nie wiem o co chodzi
T4 1,27 A za drugim razem 1,21 w szpitalu tego mi nie robili
FSH mam 4,84
Estradiol 43,00
Ca 125 10 chociaż dalej lekarz podejrzewa edometrioze
Prolaltyna 17,10
Sama nie wiem jakie badania powinnam zrobić jeszcze A że idę do lekarza na nfz na karowa wolałabym mieć już jakieś badania zecsoba konkretnedziękuję za pomoc
„Tak sobie pomyślałam, że może napisze Wam tu pakiet badań, który zlecił mi ginekolog na pierwszej wizycie po tych bezowocnych 7cs.
Wszystko robiłam w 4dc, ale można między 2-5 dniem:
TSH, FT3, FT4. Anty tpo, Anty tg
ASPAT
ALAT
Kreatynina
DHEA-S
Prolaktyna
SHBG
17-OH-Progesteron
Testosteron
Androstendion
Krzywa cukrowa i insulinowa 3punktowa
Później robiłam w dowolnym dniu cyklu:
wit. D
wit. B12
Homocysteinę
AMH
Inhibina B (to akurat na początku)”
No i potem krzepliwości, ANA i MTHFR.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 17:00
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs wrote:Ej a u mnie pojawił sie jasno różowy śluz i kilka nitek brązowego. Mało zawału nie dostałam 🙁
Kiedy wizytujesz? Bierzesz lutkę lub dupka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 17:02
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Spokojnie Meggs, brązowy to stary skrzepły śluz, jak nie ma czerwonej żywej krwi, to spokojnie.
Kiedy wizytujesz? Bierzesz lutkę lub dupka? -
Beti - ale kopniakow od nas nazbierasz, ohoho!
Cytrynowa - ta strona na ktorej wszystko jest super opisane to e-owulacja.pl
Meggs - nic Cie nie zaleje! Dobrze wiesz, ze plamienia na poczatku sie zdarzaja. Odpoczywaj jak najwiecej, do czwartku niedaleko, znowu sie dowiesz, ze wszystko jest dobrze :*
Jestem bardzo ciekawa co zobacze w czwartek na usg. Na testach owulacyjnych nadal jest pik, zrobilam ostatni raz. Jajniki tez czuje, jakos tak dziwnie. Obawiam sie, ze jednak moze byc cos nie tak.
W ogole zajrzalam do mojej magicznej teczki i za kazdym razem mialam monitoring, kiedy owulacja byla z prawego jajnika, czyli z tego, w ktorym pecherzyk peka szybciej. Ciekawe jak to wszystko wyglada kiedy jest z lewego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 17:12
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość