Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
W lutym bylam na wizycie jakis tydzien przed @ i bylo cialko zolte w lewym jajniku, ale tak czy inaczej przydaloby sie, zebym zmonitorowala chociaz raz cykl z tego lewego.
Jejku, juz sie zaczelo moje typowe dla drugiej fazy samopoczucie... Zaliczylam juz dwie drzemki i trzese sie z zimna. Pms tuz za rogiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 17:23
-
Meggs wrote:Wizyte mam w czwartek. Proga zadnego nie przyjmuje, nie było wskazań. Ale mega sie boje ze zaraz zaleje mnie krwia 🙁
Megs, nic Cię nie zaleje. Leż, nie dźwigaj, nie chodź i przede wszystkim się nie denerwuj, wiem że o to najtrudniej.
Możesz napisać smsa do gina?
Może po czw. wizycie poproś o receptę tak "na wszelki wypadek".
edit. a jak się mocno denerwujesz, to jedź na IPWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 17:45
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej Dziewczyny ja ostatnio czytam Was dopiero popoludniami i ledwo daje rade nadrobic ale zawsze czekam z niecierpliwoscia na lekture w tramwaju hhhahah
Betiii bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, dobrze ze dzis jedziesz i dawaj znac kochana!
Cytrynowy sok witaj:) ja mam regularne i dosc krotkie cykle a ciazy brak
Ja mam dzis okropny bol glowy, chybajakies przesilenie wiosenne... mąż wczoraj mial badanie nasienia z posiewem na wyniki sie dlugo czeka tydzien czy dwa, mam nadzieje ze bedziemy je miec do wizyty 12.04.
Karolika do kogo idziesz na nfz na Karowa?
Beti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Magda - mbc wrote:Megs, nic Cię nie zaleje. Leż, nie dźwigaj, nie chodź i przede wszystkim się nie denerwuj, wiem że o to najtrudniej.
Możesz napisać smsa do gina?
Może po czw. wizycie poproś o receptę tak "na wszelki wypadek".
edit. a jak się mocno denerwujesz, to jedź na IP -
Ale mnie rozbawiło, wszystkie się z Cytrynowym sokiem tak ładnie witają hahaha Nie ma co, lepiej mieć takiego stalkera po swojej stronie 😂😂😂
Karolika, ja robiłam obok TSH ft3 i ft4. Te dwa ostatnie dają dość dobry obraz. TSH potrafi bardzo skakać, nawet stres wystarczy. Ft4 jakie masz jednostki i normy?Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs kochanie jak sytuacja?Moze dupka dostaniesz w czwartek.
Dzidzius sie pewnie rozpycha
Szczęsciaro ja ostatniego dupka wzielam we wtorek a w niedziele @ dopiero dostałam
Temp masz bardzo ładną ale jakby rano taka była
Zmierz rano -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:24
Cytrynowy sok, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mnie bolą ale nie aż tak. Jak mała czasami położy rękę to aż wyć mi się chce. Widoczne żyłki to mam co cykl to nie wyznacznik w moim przypadku. Chyba poczekam z tym testem. Zrobię w czwartek albo piątek jak nie zjawi się małpa.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )