Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny, podbudowujecie mnie ❤️
Znak wodny oczywiscie mam, uzywalam go kiedys do kazdego zdjecia, ktore publikowalam na Facebooku, ale pozniej troche olalam kwestie reklamy i tak zostalo, teraz mam zamiar zrobic wielka reaktywacje, wiec na pewno do tego wroce
Co do zdjec biznesowych i architektury, to niestety nie moj klimat, chociaz wiem, ze z tego jest dobra kasa. Zdjecia na plakaty wyborcze mam juz za sobaWspolpracuje z markami odziezowymi (robie tez typowo reklamowe zdjecia typu packshot) i uwiebiam to, mam plan zeby bardziej rozreklamowac sie w tym kierunku, ale tak czy inaczej przy tak malej dzialalnosci te minimum 1500 zl miesiecznie oplat boli i bywa ciezko. Chociaz na razie jestem dobrej mysli, bo mam glowe pelna pomyslow
Lami, madziorek86, Beti82, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Topominki Madziorek
Nikodemko jak ja Cię rozumiem z tymi opłatami . Zwłaszcza,że znowu w górę poszły od stycznia..
Z tym schizem to macie racje. Najpierw o owu, pęcherzyki, tempkę, testy.. później o usg,zarodek,serduszko,bete,plamienia. Kolejne to ruchy, bóle, szyjka, skurcze.. towarzyszy nam to non stop. Ale kobiety..no kto jak nie my? przecież facet by nie przeżył pierwszego okresu a co tu mówić o czasie od starań do porodu? Toż to samobójstwo! i nie ważne jak bardzo to z nami przeżywają, nikt nie jest w stanie zrozumieć staraczki/przyszłej mamy jak nie kobieta która to aktualnie przechodzi (niestety,ale ciężko mi tu wspomnieć o kobietach ze znanych nam kolejek np.w przychodni). Śmiejemy się, kopniaki i reprymendy dajemy,ale tak na prawdę gdyby nie to, to byłoby o wiele ciężej prawda? to my rozumiemy najbardziej ten strach,bezsilność, złość.. ale i radość, bo chyba każda z nas tutaj pierwsze co robi po przebudzeniu to sprawdza "ciekawe jak test X", " ciekawe kiedy Y da znać po wizycie". To jest takie piękne
jeju,ale mnie wzieło, chyba pora do wyrka się udacNikodemka, Słoneczko123, Ani0nka, Wik89, madziorek86, Meggs, Beti82, blair., Cytrynowy sok, Lami, tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/198beb0cc2f9.jpg
Moje pierwsze zakupy 😍chyba ze Pola zacznie z pepco wynosić bodziaki " bo są takie słodziutkie dla dzidziusia' ( tak,juz kiedys ze spodenkami w minnie chciała wyjść dla dzidzi jak kiedyś bedzie
)
Wik89, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Ka kuz kupuje. W pierwszej ciazy kupowalam zaraz po prenatalnych i okolo 25 tyg mialam wszystko i dziekowalam Bogu ze nie musze za tym wszystkim biegac jak potem dziewczyny musialy. Ja mualam luz i prasowalam ubranka 😀
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
To ja chociaż jakiś pierwszy ciuszek bodziak bądź skarpetki kupię po prenatalnych 😊😊❤️
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko w punkt
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Monia mi to mąż dziękował,że co miesiąc coś kupowalam 😀 jak pozniej poprzeliczal to stwierdził że dwa miesiące przed porodem w zyciu byśmy nie wyrobili czasowo,stresowo i finansowo oczywiście 😉
Ja pewnie zacznę po kolejnej wizycie jak mi płeć potwierdzi bo na majówkę nawiedzamy ikee 😀
Beti 😍 no te kopniaki to z miłości i Wy to wiecie 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 22:14
Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Blair - jaka emotka haha
jak z czasow GG!
Beti - jak juz skonczysz rozbierana randke to daj znac kiedy testujesz. Nie moze byc, ze kwiecien nikogo nie wciagnie!
Kociary, czy Wasze koty tez czuja kiedy cos Was boli? Dzisiaj mialam juz 2 masaze podbrzusza kocimi łapkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 22:21
-
Lami wrote:Oj Beti, Beti, już Cię kopać nie będę w dupsko, bo musisz jeszcze obowiązek staraczki spełnić, to żeby siniole nie przeszkadzały, oszczedzę Cię... Ale kiwam sobie teraz głową i wzdycham. Proszę wierzyć w swoje jajeczko! Wtedy wyszło za pierwszym razem z clo, teraz wyjdzie za drugim razem!!! Ja w to mocno wierzę!
Meggs, nie sprawdzaj nic tam sama! Teraz to strefa zakazana, bo więcej szkody możesz zrobić. Napij się herbaty z sokiem z cytryny na uszczelnienie naczyń, i tak jak dziewczyny mówią: nospa i magnez. I to drugie aplikuj co 1,5 h, bo one dostarczają z reguły 20% zapotrzebowania. Pewnie kochana niestety taka natura Twoja, na początku ciąży pamiętam, że też tak miałaś. Trzymaj się dzielnie, do jutra nie będzie śladu.
Nikodemko, nadżerka nie zawsze musi plamić. Ja też mam taką, ktorą dwóch chciało usuwać, ja nie usunęłam, bo kolejnych trzech powiedziało, że nic groźnego.
A ja uwaga zakupię jutro detektor tętna 😁 Wiem, jestem nienormalna i działam na opak, to będzie prezent na półmetek za tyle czasu wytrwałości 😊 Tak sobie pomyślałam, że do tej pory to na nic nie mogłam mieć wpływu, ale po tym 25 - 27 tygodniu to chcę wiedzieć codziennie, że jest ok.
Lami przecież Ty Kochana zaraz ruchy będziesz czuła i to będzie Twój nowy detektor. Ja od kiedy dostaje kopniaki mój Angel Sound poszedł w odstawkę.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 09:57