Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Szczęściara przykro mi 🙁 mam nadzieje ze po clo zaskoczy! A acard odstawiłabym mimo wszystko na czas okresu. Choć on ponoć i tak utrzymuje sie do tygodnia w organiźmie.
Ja pół nocy nie spałam takiego miałam stresa z tym plamieniem. Na szczescie na rano już biało. Nie wiem co to było i czemu kropek tak denerwuje mamuśke!
Mam w ogóle małą chorą teorię - bo plamienia miałam 2 razy i trwały popołudnie - bardzo skąpe. I w tych dwóch dniach spóźniłam się właśnie z heparyną - pierszego razu mieliśmy gości i zapomniałam o zastrzyku - spozniłam sie o 1,5 h, wczoraj bylam na badaniach i poczcie i za długo mi zeszlo i spoznilam sie o godzine. Wiem absurd , ale może jednak ma to jakiś sens? 😊
Ja nigdy nie robiłam regularnie, tzn. robię między 8a11 rano, bo kiedyś poszłam spać i zapomniałam wieczorema wieczorem robiłam między 19a 22
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziękuję za odpowiedź z acardem. Tak sobie pomyślałam że w tym cyklu nie idę na monitoring. Pójdę tylko sprawdzić czy nie zrobiła mi się torbiel. Pewnie mój gin ma mnie dość 😂 😂. Od dzisiaj 2 razy inofem bo brałam tylko jedna szaszetke. Zaraz zrobię zakupy bo suple się kończą. Myślę też o testach owu. W tamtym cyklu nie wychodziły mi.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 09:57
madziorek86, Anhydra, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
tęczova wrote:Kochane "mutantki", inofem chyba przy mutacjach nie wskazany nie? Mam ochotę na nowe suple, te już mi się przejadły 😂
Mnie nie pomogl ,odstawilam ale mozesz sprobowactęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Szczęściara przykro mi 🙁 mam nadzieje ze po clo zaskoczy! A acard odstawiłabym mimo wszystko na czas okresu. Choć on ponoć i tak utrzymuje sie do tygodnia w organiźmie.
Ja pół nocy nie spałam takiego miałam stresa z tym plamieniem. Na szczescie na rano już biało. Nie wiem co to było i czemu kropek tak denerwuje mamuśke!
Mam w ogóle małą chorą teorię - bo plamienia miałam 2 razy i trwały popołudnie - bardzo skąpe. I w tych dwóch dniach spóźniłam się właśnie z heparyną - pierszego razu mieliśmy gości i zapomniałam o zastrzyku - spozniłam sie o 1,5 h, wczoraj bylam na badaniach i poczcie i za długo mi zeszlo i spoznilam sie o godzine. Wiem absurd , ale może jednak ma to jakiś sens? 😊
-
Szczęściara wrote:A powiedzcie mi czy wrócić do castagnus. Czy lepiej zrobić badania i wtedy wziąć?
-
Madziorek - chetnie sie z Toba zamienie, bo na mnie te sny nie dzialaja zbyt dobrze
Pozniej ciezko mi sie z nich otrzasnac.
Ja sie upieram, ze rozpoznam, ze to ciaza, chociaz wiem, ze to glupie, bo przeciez oznaki nadchodzacego okresu i ciazy moga byc identyczne. Zobaczymy co jutro wyjdzie na tym usg...
Arashe - wizytowki tez mam. W ogole jak ruszalam to z przytupem, bo mialam wszystkie materialy reklamowe, fajna strone internetowa... Tylko pozniej wszystko cholera wziela, bo zycie mnie zmusilo do zmiany pracy. Do wlasnej dzialalnosci wrocilam w lipcu, w tamtym roku. Jesli masz na mnie jakis pomysl, to bede wdzieczna!
Blair - testuje 10 kwietnia, chociaz upieram sie, ze @ mnie wyprzedziWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 10:21
Arashe lubi tę wiadomość
-
Tęczova chyba wczoraj coś pisałaś o moim brzuchu hehe także tego, chyba muszę zrobić mały update
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf0623ea6f09.jpgCytrynowy sok, tęczova, sunshine03, Słoneczko123, Beti82, madziorek86, Ani0nka, przedszkolanka:), Szczęściara, blair., Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nikodemko mi się śniło 2 razy ze test jest pozytywny i te dwa razy był! Wiec trzymam kciuki żeby był to proroczy sen!
Mi dziś się śniło, ze biegałam (hehe) z wózkiem z moim z synkiem po całym mieście , na koniec byłam taka czerwona ze zmęczenia jak nigdy. Jak czytam , ze planujecie jakieś aktywności na wiosnę to wam zazdroszczę! Ja już sobie wizualizuje mój spektakularny powrót na jesieńNikodemka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:25
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Biegającą-mama wrote:Cytrynowe toleruje go ze względu na zawartość
ale już zaczyna przeszkadzać lekko
Hehhehe ja też biegająca jestem ale zrobiłam sobie przerwę i teraz mam tłusty brzuch, toleruję go tylko że względu na cel 😋😀
Oszczędze Was i nie wyślę zdj 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 10:29
-
Biegajaca - ja takiego brzucha nigdy nie mialam bez ciazy 😂 Pieknie wygladasz!
Biegającą-mama lubi tę wiadomość