Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek - po przeczytaniu Twojego posta, poczulam, ze jestes w ciazy
gratuluje 👌
Gdzie jest Mooonia????madziorek86 lubi tę wiadomość
-
U mnie chyba zaczynają rosnąć pęcherzyki, bo mam takie uczucie ciepła w dole brzucha i lekkie kłucia jajników.
Ciekawe jak to się u mnie sytuacja rozwinie. Już od dawna podejrzewałam, że moje pęcherzyki nie pękają, jakoś tak to czułam wewnętrznie. Oby teraz było wszystko ok.
Czyli w tym miesiącu w trójkę jesteśmy na stymulacjiMusi się to przełożyć na szczęśliwy finał
Madziorek - to teraz najgorszy czas oczekiwania. Ważne, że owu była i wszystko dobrze wyglądaKciuki!
Wik89, madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero nadrobiłam was po pracy .
Wiki jesteś dzielnaprzetarłaś szlak hehe dobrze, ze już po i możesz działać!
Meggs u mnie był krwiaczek już na pierwszej wizycie z samym pęcherzykiem i mi wtedy lekarz przepisał dupka ale nic nie mówił o leżeniu czy oszczędzaniu i pewnie dlatego zrobił się większy wiec najważniejsze żebyś teraz dużo odpoczywała zero ciężarów i zero stresów! Tez mam podowodniowego ( czy jakoś tak) i nic na ten temat nigdzie nie piszą, ale zapytałam moja gin to mówiła, ze ten jest "lepszy" znaczy chyba ze mniej przysparza kłopotów heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 21:33
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za Was i Wasze cykle z clo czuje ze bedzie efekt:))
Madziorek no pieknie!
A sluchajcie u mnie dzis 13dc i teraz w dokumentacji ze szpitala wyczytalam ze endo 11mm, jeszcze takiego nie mialam, zawsze bylo ponizej 10! Takze te witaminy i dieta chyba faktycznie cos pomogly mega sie ciesze:) natomiast dzis nie ma opcji na seks bo nie czuje sie gotowa. Moooze jutro;)
Nikodemko wspaniale ze jest taka opcja! Trzymam kciuki za szybki termin!Słoneczko123, blair., Cytrynowy sok, madziorek86, sunshine03 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:26
blair., Nikodemka, Cytrynowy sok, Słoneczko123, madziorek86, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nigdzie nie padlam 😂 dopiero weszlam do domu bo maz byl u mamy jeszcze cos naprawic tacie.
U nas wszystko idealnie. Rosniemy sobiemamy 6.5 cm . przez tydzien urosl\a dokładnie 1 cm. Nastepna wizyta po weekendzie majowym. Male prezylo nogi i kopalo glowice usg 😅 jestem przerazona jakie było niegrzeczne 👀
Mocz do powtorki w przyszłym tyg z powodu bakterii. Jak beda nadal to przyjsc po antybiotyk jakis mi da.
Ogolnie przezylam ale bie zrezygnuje z mojej babki. 😍Słoneczko123, Biegającą-mama, Szczęściara, Cytrynowy sok, tęczova, Ani0nka, Meggs, madziorek86, sunshine03, Lami, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:Wg tego co zrozumiałam u mojej gin, przy późnych owu zaczyna się szybciej stymulację, czyli dobrze bierzesz 😊
Przedszkolanko Ty też miałaś długie cykle pamiętasz od ktorego dc bralas CLO?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wik, moje endo tez 11 mm, mimo tego podejrzewanego braku owulacji
Monia - uff!
Teczova - nieprawda! Widze Twoja ciaze przez caly czas. Zajdziesz w tym cyklu, tak jak Beti
Ja tez chce juz narzekac na mdlosci... Marze o tym! Pamietaj jak psioczylysmy, ze nie mierzymy temperatury i nic nie wiemySłoneczko123, tęczova, Wik89, Nona lubią tę wiadomość