Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:26
przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja w tym cyklu nie biorę dupka. Nie jadę na monitoring nie kupuje testów owu. Totalny spontan..za dużo mnie to kosztuje. Upadek jest bolesny.. Przemyślałam sobie wszystko i te czekanie na testowanie mnie gorzej stresuje. Mąż też widzi że bardziej przeżywam jak robię te testy owu. Muszę odblokować sobie głowę.
Jutro podjadę tylko zrobić prolaktyne bo nie chce brać tyle tego. Moja wątroba też chce odpocząć 😂 😂 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 19:55
przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
przedszkolanka:) wrote:Szczęściara myślę,że dobrze Ci zrobi
tylko w trakcie nie zacznij robić testów czy mierzyć tempki!
11.2015 pjp(*)
Szczęściara czasem szczęściu trzeba pomóc,ale nie też kosztem wszystkiego i zdrowia psychicznego. A może to właśnie ten cykl? trzymam na pewno mocno kciuki
tylko nam tu nie znikaj!
Meggs haha,miałam tą samą schizęmój wyglądał jak rozciągnięte jajo, zdecydowanie nie było okrągłe
i też czytałam o tym!
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, los sie do mnie usmiechnal!!! Moja tesciowa uruchomila znajomosci i prawdopodobnie bede miala badania w Szpitalu w Łodzi i konsultacje u profesora na nfz w ekspresowym tempie! Jutro mam wyslac do Łodzi cala moja dokumentacje i bede wiedziala co dalej. Jestem podekscytowana i oczywiscie przerazona, jak to ja.
blair., Magda - mbc, przedszkolanka:), Meggs, alex0806, Beti82, Słoneczko123, Szczęściara, Malinowa91, tęczova, madziorek86, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, sunshine03, Wik89, Lami, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Szczęściara czasem szczęściu trzeba pomóc,ale nie też kosztem wszystkiego i zdrowia psychicznego. A może to właśnie ten cykl? trzymam na pewno mocno kciuki
tylko nam tu nie znikaj!
Meggs haha,miałam tą samą schizęmój wyglądał jak rozciągnięte jajo, zdecydowanie nie było okrągłe
i też czytałam o tym!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 20:20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Nikodemka wrote:Dziewczyny, los sie do mnie usmiechnal!!! Moja tesciowa uruchomila znajomosci i prawdopodobnie bede miala badania w Szpitalu w Łodzi i konsultacje u profesora na nfz w ekspresowym tempie! Jutro mam wyslac do Łodzi cala moja dokumentacje i bede wiedziala co dalej. Jestem podekscytowana i oczywiscie przerazona, jak to ja.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemka wrote:Dziewczyny, los sie do mnie usmiechnal!!! Moja tesciowa uruchomila znajomosci i prawdopodobnie bede miala badania w Szpitalu w Łodzi i konsultacje u profesora na nfz w ekspresowym tempie! Jutro mam wyslac do Łodzi cala moja dokumentacje i bede wiedziala co dalej. Jestem podekscytowana i oczywiscie przerazona, jak to ja.
niech to będzie początek (w końcu) pozytywnych informacji u Ciebie
-
Szczęściaro - czasami trzeba trochę odpuścić i zająć się czymś innym. Podoba mi się Twój plan
Nikodemko - wspaniałe wieści! Teraz już będzie tylko lepiej. I coraz bliżej do niewyobrażalnego szczęścia
Meggs - nie czytaj już tych internetów! Szkoda Twojego zdrowia na to. Nie denerwuj się już. Jak to mówią: leż i pachnijSzczęściara lubi tę wiadomość