Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Anhydra - masz racje z tym, ze lepiej znac swojego wroga... Dzis musze sie wyplakac, ale wiem, ze wezme sie w garsc i bede dzialac, nie mam wyjscia.
Jakos mi nie daje spokoju ten brak owulacji... Zobacze jaki bedzie wynik proga, ale ten ostatni i temperatura wskazuja na to, ze wzrasta. Czy to mozliwe, ze cialko zolte jakos sie wchlania albo, ze w ogole nie widac go na usg, a mimo to owulacja byla?
Pamietacie moze jak bylo u dziewczyn, u ktorych wyszla ciaza, mimo tego, ze lekarz stwierdzil cykl bezowulacyjny?
U mnie w 15dc nie było śladu ciałka, płynu w zatoce, dominujących pęcherzyków nic a już musiałam być po owu bo tak wychodziło z bety i 2 usg ze owu była w okolicach 10-12dc -
Meggs - ja bym na Twoim miejscu zmienila ta lekarke! Jakie 50% szans? Przeciez krwiak to tak czesta rzecz podczas ciazy... co za bzdura. Wiadomo, ze lepiej gdyby go nie bylo, ale bez przesady. Najwazniejsze, ze jest ❤️! Bedziesz odpoczywac i na pewno wsystko bedzie dobrze! Na samym poczatku ciazy, gdzie i tak sie stresujesz, nie powinna nawet uzywac takich stwierdzen.
Wik - ciesze sie! Swietnie, ze jajowody drozne, ze mozna dzialac... Bol bedzie tylko wspomnieniem, ale masz to juz za soba i wracasz do gry ze zdwojona sila.
Moj progesteron to 15,42. Czyli co? Wyglada jak po owulacji, ale jest dosc niski...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 15:52
-
Nikodemka wrote:Moj progesteron to 15,42. Czyli co? Wyglada jak po owulacji, ale jest dosc niski...
Ja miałam tylko 13,5 i endo powiedziala, że owu była. Także prawdopodobnie jesteś poMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Meggs - ja bym na Twoim miejscu zmienila ta lekarke! Jakie 50% szans? Przeciez krwiak to tak czesta rzecz podczas ciazy... co za bzdura. Wiadomo, ze lepiej gdyby go nie bylo, ale bez przesady. Najwazniejsze, ze jest ❤️! Bedziesz odpoczywac i na pewno wsystko bedzie dobrze! Na samym poczatku ciazy, gdzie i tak sie stresujesz, nie powinna nawet uzywac takich stwierdzen.
Wik - ciesze sie! Swietnie, ze jajowody drozne, ze mozna dzialac... Bol bedzie tylko wspomnieniem, ale masz to juz za soba i wracasz do gry ze zdwojona sila.
Moj progesteron to 15,42. Czyli co? Wyglada jak po owulacji, ale jest dosc niski...
Niski... chyba wcale nie taki niski, ja 11dpo przy becie 30 miałam 15,3. Co prawda zaraz dostałam luteinę. Ale no wygląda jak po owu, totalnie.
Zamówiłam łóżeczko, ale inne niż wklejałam, ale też na allegro znalazłam tę firmę.
https://www.dwaniedzwiadki.pl/pl/p/Lozeczko-tapczanik-2w1-DOMINIK-z-szuflada%2C-bialy/3601
A ja wizytuje jutro wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 15:59
Wik89 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - racja, chyba nie jest taki zly. Przyzwyczailam sie do wyniku 7dpo powyzej 20 i stad moje zastanowienie...
3 dni temu prog wynosil 12,27 dziś 15,42 czyli wzrósł i coś go musi produkować.
Madziorek - rzucilas tyle zaklecia, ze podziala na wszystkie
Tak czy inaczej 10.04 mam isc od razu na bete jesli nie przyjdzie @ i wyslac gince info, wiec czekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 16:06
madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Słoneczko to nie mam pojecia czemu tak leci 😲 😲 też zawsze miałam skąpe. No nic trzeba przetrwać. Dziś zaczęłam CLO. Tak sobie przemyślałam ten cykl i pójdę tylko podejrzeć co tam urosło o ile mąż będzie w domu. W tym cyklu będzie ciężko bo mąż niedługo wraca do pracy. W kolejnych zacznę dalsze działania. Badanie męża i hsg.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro - właśnie też nastawiłam się, że okres może być bardziej obfity, a tu nic się nie zadziało. Jedynie co to zdecydowanie mniej skrzepów mam.
Cieszę się, że już odetchnęłaś po wczorajszym dniu i masz wstępny plan
Uda się nam wszystkim -
Meggs, gratuluję serduszka ❤️❤️❤️ Rośnijcie pięknie i zdrowo!
Krwiaczek musisz wyleżeć i tyle. Co do czarnowidztwa lekarki dziewczyny powiedziały wszystko... Mówi tak pewnie każdej pacjentce na każdym etapie ciąży, żeby później nikt nie miał do niej pretensji "że nie ostrzegała przed komplikacjami". Ale czy o takie wsparcie chodzi kobietom w ciąży...?Meggs lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Julia93 wrote:No, też mam właśnie takie kłucia. A jaką długa msz tą szyjkę? Na połówkowych miałąś ją badaną?
-
Meggs wrote:No to teraz wieści z mojej wizyty. Oczywiście nie może być dobrze.
Z plusów mamy zarodek 5,5 mm serduszko bije 127 uderzeń na minute ❤
Ale żeby nie było za pięknie zrobił się krwiak - na szczęście po przeciwnej stronie od kosmówki. Krwiak ma 17 mm. Stąd ostatnie plamienie. Dostałam dupka i nakaz leżenia. Takze cudownie.
Ginka chyba średnio do tego podchodzi bo powiedziała ze ta ciaża ma 50% szans... nie załozyla nawet karty ciąży. Za tydzień kontrola.
Ja nawet nie wiem co o tym myśleć 🙁 u mnie chyba nie może być nudno i spokojnje.Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs co za lekarka
Ale skoro do niej nie chodzisz na co dzień to nic tylko czekać na swojego lekarza. Najważniejsze, że jest kropuś i serduszko. Masz nakaz leżenia, więc się do tego stosuj. Dupka albo luteinę dała, tak? Trzymam mocno kciuki żeby maluch rósł, krwiak się wchłonie
Co do okresu po acardzie to też tak miałam. Odstawiałam na czas okresu, ale początkowe 2 dni to rzeźnia była.Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵