Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex - dziekuje, ze pytasz :* Juz zdecydowanie lepiej. Czuje sie oslabiona, ale juz bez goraczki, to najwazniejsze.
Od dawna jestes na watku 92? Fajnie, ze sie spotykacie!alex0806 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Alex - dziekuje, ze pytasz :* Juz zdecydowanie lepiej. Czuje sie oslabiona, ale juz bez goraczki, to najwazniejsze.
Od dawna jestes na watku 92? Fajnie, ze sie spotykacie!A staraliśmy się o dziecko od stycznia 2017. Cieszę się że tu trafiłam bo z innymi staraczkami to te niepowodzenia i kolejne okresy są o wiele łatwiejsze, a później jest z kim dzielić te szczęście i swoje obawy
W sumie gdyby nie forum to psychiatryk murowany
Ja to dzisiaj czuję się jak słomiana wdowa ;p pojechałam wczoraj do mamy, mąż musiał dzisiaj iść do pracy. Wracam Do domu dopiero jutro więc odpoczynek 2 dniowy od męża. I tak nawet fajnie pobyć osobno, ciekawe czy dziad tęskni czy po prostu konsola płonie i nie zauważa że mnie nie ma ;pWik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex - w takim razie piąteczka! Mój maz tez wraca od czwartku tylko na noc, nawet nie zdazymy zamienic slowa. Jutro mam zamiar z nim porozmawiac, bo ostatnio czuje sie jakbysmy zyli oddzielnie... Chyba wpadl w pracoholizm, chcialabym zeby chociaz przez godzine dziennie nie myslal o pracy i spedzil czas ze mna. W ogole marzy mi sie powrot do „normalnego” zycia, bez problemow w kazdym jego aspekcie. Za dlugo juz jest pod gorke.
Masz racje, ja bym oszala gdyby nie Wy. Uznalabym sama siebie za wariatke i wpadla w depresje... Cos jednak nade mna czuwalo kiedy przez przypadek tu trafilamWik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Łee no to napisz cos wiecej hahah Do jakiego lekarza tu chodzisz?
No z Wielkopolski niestety malo nas ☹
Kiedyś chodziłam do Jachowskiego w Kaliszu, ale to był krótki epizoda Ty do kogo? (Ja obecnie chodzę do lekarza we Wrocławiu).
[/url]
-
Applejoy wrote:Kiedyś chodziłam do Jachowskiego w Kaliszu, ale to był krótki epizod
a Ty do kogo? (Ja obecnie chodzę do lekarza we Wrocławiu).
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:28
Wik89, Beti82, Lami, Słoneczko123, Nikodemka, przedszkolanka:), Ani0nka, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wbijajcie na gorące krzesło 😂
Jestem zajarana jej dwoma kreskami jakbym sama znowu je zobaczyła😂😂😂 to już chyba 6 albo 7 w tym roku, statystyki lepsze niż na ovu :pWik89, tęczova, Beti82, Słoneczko123, Nikodemka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Teczova ja dosiadam sie w Warszawie oczywiscie z butelka czerwonego wina
jakis busik by nam sie przydal hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 21:56
tęczova, Beti82, Nikodemka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Domi jeszcze mężowie przyjdą do Ciebie że potajemnie je na zapleczu zapładniasz albo coś;p bo faktycznie statystyki masz niezłe
Nikodemko przerąbane jak się tak mijacie. My tak to cały czas po pracy razem, czasem aż do porzygu. Pojechałam do mamy bo miała urodziny. Ale w sumie odpoczywamI całe łóżko dla siebie;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hahaha, Meggs, po prostu trzeba z automatyczną skrzynią biegów tego busa szukać 😁 To będzie spotkanie, takiego to ani na różu ani na fiolecie jeszcze nie było hahaha 😁
przedszkolanka:), tęczova, Słoneczko123, Beti82, Nikodemka, Ani0nka, Meggs lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Ani0nka lubi tę wiadomość
O kurczę bo przed chwila kanapki zjadłam, by podczas podróży nie być głodną 😂😁😁
tęczova lubi tę wiadomość
-
.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Magda a budzisz się w nocy na siku albo coś zjeść? Bo ja tak 😂 zwłaszcza na jedzenie. 30 tydzień zaczęłaś 😳 to już brzuszek masz ogromny 🥰🥰🥰 często ruchy czujesz? Od kiedy się zaczęły?