Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:28
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Malamia wrote:Kochane czy ja mogę mieć do was pytanie? Podczytuję was tak od czasu do czasu i bardzo u was miło i przytulnie.
Wczoraj zrobiłam test, wyszedł pozytywny. Jestem nadal w szoku bo nie dość że nie był z pierwszego moczu to bóle miałam i mam nadal takie małpowe. I właśnie tych boli tyczy się pytanie, czy też takie mialyscie? Dopóki nie zrobię bety, a przede wszystkim nie odwiedzę gin to się nie uspokoję. Zawsze @ miałam przeokropnie bolesne. Ten ból nie jest tak silny, ale mnie martwi. Łapie tylko od czasu do czasu, czasem kończy się na kłuciu, a czasem pobolewa podbrzusze. Jak to jest u was?
Ale pewnie zaraz dziewczyny odpisza Ci to samo.Lez i odpoczywaj -
.
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 00:02
Ani0nka, Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
29 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Malamia wrote:Kochane czy ja mogę mieć do was pytanie? Podczytuję was tak od czasu do czasu i bardzo u was miło i przytulnie.
Wczoraj zrobiłam test, wyszedł pozytywny. Jestem nadal w szoku bo nie dość że nie był z pierwszego moczu to bóle miałam i mam nadal takie małpowe. I właśnie tych boli tyczy się pytanie, czy też takie mialyscie? Dopóki nie zrobię bety, a przede wszystkim nie odwiedzę gin to się nie uspokoję. Zawsze @ miałam przeokropnie bolesne. Ten ból nie jest tak silny, ale mnie martwi. Łapie tylko od czasu do czasu, czasem kończy się na kłuciu, a czasem pobolewa podbrzusze. Jak to jest u was?mnie czasem do tej pory coś zarwie jak na okres. Wszystko się rozciąga więc nic dziwnego. Zrób betę w poniedziałek jak dasz radę i w środę powtórz
Malamia lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
i mnie okresowo czasem zaboli. Tuż o teście i aż do 12 tyg. to zupełnie normalne o ile nie jest to ból uniemożliwiający funkcjonowanie
O to jak tak piszecie o wycieczkach to na koniec zapraszam do siebie- dzisiaj mąż mi zniósł zestaw na nowy tarasik, ogródeczek czeka na nasionka, słoneczko wygrzewało dupkę- boskoSłoneczko123, Pestkaa, Malamia lubią tę wiadomość
-
Szkoda, ze tak jestesmy porozrzucane po calej Polsce, jakiegos grilla by sie zrobilo...
Tak, tak juz mi lepiej, mysle o jedzeniu. Po tym przeczyszczeniu mam ssanie w zoladku, zjadlabym cos pycha, ale jeszcze zostane przy kaszce dla dzieci.
Boli mnie tylko jeden sutek, nie zapowiada sie na okres. Bedzie pewnie wywolywanie...eh
Malamia - gratuluje :*
przedszkolanka:), Beti82, Malamia lubią tę wiadomość
-
.
przedszkolanka:), Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
Słuchajcie, ja mam całą chałupę wolną pod Wrockiem. Podłogi dzisiaj kładziemy w sypialniach, warunki polowe, ale jakoś damy radę przed drogą do Przedszkolanki 😁
przedszkolanka:), Beti82, Nikodemka, tęczova, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Malamia wrote:Jesteście kochane, aż się nauśmiechałam do telefonu czytając wasze odpowiedzi, a szczególnie beti
Oczywiście beta obowiązkowo, dziś niestety nie mogłam bo byłam w pracy. Dziękuję wam za dobre słowo :* -
Ja do Wrocławia z Opola też daleko nie mam
my akurat w piątek w Opolu organizujemy małe spotkało forumowiczek, 3 przyjadą z dzieciakami
W sumie pierwsze na naszym wątku 92, już takie duże niektóre że zaraz roczki się zaczną
Nikodemko ty już lepiej się czujesz? Gorączka spadla?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Applejoy wrote:Z okolic señorita
fajnie że są dziewczyny z wielkopolski na tym forum, myślałam że forum zdominowane przez Wrocław i Warszawę
)
Ps powodzenia w staraniach trzymam mocno kciuki*
No z Wielkopolski niestety malo nas ☹