Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny myslicie ze już w 12 tygodniu ten detektor złapie serduszko?? Bo nie wiem czy już kupować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 10:57
-
Słoneczko123 wrote:Pestko, co u Ciebie? Jak się czujesz?
samopoczucie bardzo okej, tabletki na tą moja nadczynność muszą działać, bo nie jestem już taka rozdygotana w środku i śpię normalnie i to też jednak daje mi sporo spokoju. A tak nuda na l4
Brzuch rośnie 🤰
Czytam was cały czas, ale jak nadrobię po kilka stron to później zapominam co chciałam której z was napisać, baby brain istnieje naprawdę... 😵
No i jeszcze a propo insta, dziewczyny jesteście wszystkie super laski!przedszkolanka:), Słoneczko123, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
-
Anionka myślę że w 12 tc to spokojnie już będzie slychac
Ja dzisiaj na polowaniach w Lidlu, pojechałam z mamą po wodę a kupiłyśmy śpiworek do fotelika za 25 złA dopiero były w gazetce za 50. Teraz znowu leżę i czekam na ruchy bo rano mała szalała jak oszołom, chyba ją przekarmiłam ;p
tęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:27
Nikodemka, Słoneczko123, przedszkolanka:), blair., Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - to swietnie, ze laparo przyniosla efekt. Jejku, nawet bez nospy? To musi byc cos wspanialego!
Licze, ze po tej wizycie w Łodzi u mnie tez bedzie decyzja o laparo. Marze o @ bez bólu. -
Tęczowa po moich ostatnich słowach o tym co powiedziała to nikt się nie zdecyduje 😋 hehe a szkoda, bo uwazam ze to dobra lekarka. Moze po prostu miała gorszy dzień. Tymbardziej polecam jak ma się mutacje bo ich nie olewa i włącza leki.
Co do okresu to ból uwazam że nie jest normalnym zjawiskiem. Jasne, jakieś pobolewanie ok, ale nie żeby sie zwijać. U mnie pierwszego i może drugiego dnia pobolewa właśnie brzuch. Czasem zdarzyło mi się wziac ibuprom. Ale podkreslam zdarzyło mi się. Zazwyczaj zaden lek nie jest konieczny. Czuc dyskomfort, ale to dyskomfort a nie bol. Dlatego dziewczyny które zwijaja sie z bolu nie dajcie sie zbyc lekarza ze ma bolec, bo to nie prawda ! I to nie jest prawidlowe zjawisko.tęczova lubi tę wiadomość
-
Meggs łatwo powiedziec haha Ale u tyle lekarzy co ogolnie bylam ,zaden sie nie zainteresowal moim bólem
-
Meggs, ja tez tak uwazam. Przez cale zycie slyszalam, ze „to taka uroda”, masakra. Ciekawa jestem czy gdyby ktorys z tych ginekologow mial co miesiac kilka dni wyjetych z zycia przez bol, ktory zgina w pol machnalby reka.
Ja zaczynam odkladac kase na badanie mutacji, jesli cos wyjdzie nie tak, to wybiore sie do Twojej lekarki, bo u mnie nie znajde nikogo, kto sie zna.
Spałam przez ostatnie dwie godziny i obudzilo mnie jakies klucie, jakby w macicy... Martwie sie troche o ten stan zapalny i ten „zbiornik” z plynem, nie wiem czy to samo przejdzie
Madziorek - to prawda, u nas sie ciagnie, a dziewczyny za chwile beda rodzilyMaz zdrowy, ale mama mowi, ze cos jej jezdzi w brzuchu, nie zdziwie sie jak kogos rozlozy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 16:06
Meggs lubi tę wiadomość
-
No u mnie też @ zawsze masakra. Wyję i wiję się z bólu, nałykam się prochów i chyba z bólu mdleję. Bo po godzinie się budzę i muszę kontrolować, żeby nie było przerwy w lekach. I tak 2 dni, trzeci już jest na 1/3 tabletek, więc luzik. Na maturę załatwiałam sobie Ketonal w zastrzykach i jak wyszłam z sali to już była masakra, dał radę z 3 h. A jak byłam połamana to na ketonalu w zastrzykach minimum 12 h funkcjonowałam normalnie.
Jak po ciąży będzie tak nadal to na pewno nie dam się zbyć. Ale kiedy brałam wszystkie wspomagacze i owu była potwierdzona to cały okres przeszłam łagodnie. Więc biorę pod uwagę niedomogę lutealną i niepękające pęcherzyki, które tworzą torbiele i pękają w czasie miesiaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 16:09
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti ja wiem jak lekarze reaguja... dla nich to babskie wymysły i tyle! Ale to nie prawda! To co tu piszecie to jakas masakra , absolutnie nie norma i uroda. Nie ten lekarz to inny, byleby sie nie poddawać i drazyc. Wzrasta wiedza o endometriozie i moze i empatia i diagnostyka lekarzy w tym kierunku wzrosnie.
-
Dziewczyny zapraszam wszystkie staraczki, na paznokcie do mojego salonu 😂 kto usiądzie na krześle mocy, zachodzi w ciążę! 😂
Dzisiaj przyszła kolejna klientka (nie pytajcie, musiałam jeszcze popracować żeby zaspokoić potrzebę 😂😂), od wejścia widziałam że inaczej wygląda i kolejny test w moim salonie wyszedł pozytywnie! 😍😍😍😍 Wpadnijcie potrzeć pupą o krzesełko 😂
A jestem taka dobra, że moje owulaki i testy ciążowe rozdaję klientkom więc mamy na co sikac 😂Meggs, tęczova, Beti82, Nikodemka, przedszkolanka:), Wik89, madziorek86, Pestkaa, Słoneczko123, Cytrynowy sok, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:28
Nikodemka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:28
Meggs lubi tę wiadomość
tęczova wrote:Pakuję się do Wrocławia na manicure, którą zabrać po drodze? Nikodemko? Beti, Ty z Kalisza? Też mogę zahaczyć
Tak z Kalisza
A Ty Teczova z czego ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 17:20
tęczova lubi tę wiadomość