Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko biedna jesteś;( strasznie mocno Cię wzięło. Pij dużo, chłodź się to gorączka trochę spadnie. A jak nic nie pomoże do wieczora to do lekarza najlepiej bo się wykonczysz. Może być też tak że progesteron gwałtownie spada i stąd taka mocna biegunka, jelitowka i spadek proga. Ja czasem przed okresem miałam biegunki i to może być od tego.
Ja to się dzisiaj witam w 18 tc! Leci jak szalone ostatnio, dopiero było 12. Wczoraj moja córka sprzedała mi widoczne kopniaki. Widziałam że coś mi się wybrzuszyło, dotknęłam palcem i się schowało. A później kilkakrotnie w tym miejscu widziałam ruchychyba się zaczyna teraz znowu
Meggs, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Wik89, Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi - mam takie incydenty przed okresem, podejrzewam ze sa zwiazane z progesteronem albo endometrioza, w liceum mialam tez podejrzenie zespolu jelita drazliwego. No, ale to co jest zwykle, to po prostu dzien czy dwa lekkiej biegunki, a to co jest teraz to ksiazkowa grypa zoladkowa, pewnie gdzies ja zlapalam.
Teczova - no wlasnie nie tak bezkarnieOdwolalam wczorajsza sesje i dzis dwie, a 10 oplacam zus i potrzebowalam kasy 😭
Wspolczuje... wiem co czulas. Duza jest roznica miedzy terazniejszym bolem, a tym przed laparo? -
Ja się witam z Wami w 12 tygodniu ciąży wg usg ❤️
Lami, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Beti82, Wik89, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Beti jesteś z Kalisza?
Sorki za wcinkę -
No wlasnie Wik, czuje ze Twoi zolnierze ciezko pracuja, mimo ze Ty odpoczywasz
Cytrynowa - Masz jakis plan na najblizszy cykl? ja tez juz bym chciala, zeby przyszla @, bez wywolywania. Mam dosc tego cyklu, za dlugo trwa i jest bezsensowny... Jestem umowiona z ginka, ze w srode robie bete, jak bedzie negatywna, to zglaszam sie po tabletki.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Teczova - dobrze, ze chociaz tu jest roznica!
Tak, ja juz na duzym ZUSieJak pracowalam na etacie to chetnie sobie leniuchowalam w trakcie choroby, ale przy wlasnej dzialalnosci to tylko dodatkowy stres.
Cytrynowa - oby stymulacja nie byla potrzebna
Przedszkolanko - u mnie w rodzinie wszyscy mamy takie wrazliwe zoladki/ jelita. Przed moim slubem nie mozna bylo dobic sie do lazienki, bo ze stresu wszyscy zajmowali tron :d Chociaz ja mimo wszystko obstawiam u mnie ta endomende... mam nadzieje, ze niedlugo wszystko sie wyjasni.Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Nikodemko moze faktycznie tym razem po prostu grypa zoladkowa, kuruj sie dzisiaj spokojnie, a jestem pewna, ze Twoi klienci zrozumieja ze musialas odwolac i z checia poczekaja na sesje w innym terminie, zeby miec fakie piekne zdjecia!😘
Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko to faktycznie. U nas też mamy problem z tym,nawet u Poli sie zdarza ale ona dużo je i miesza wiec moze od tego.
A slyszalas ze z krwi mozna sprawdzic czy ma sie endo? Artykul ostatnio na fb gdzies byl.
Cytrynowa o mamooo..to ja mialam owu w 30dc i mnie nosiło. -
Cytrynowa no to faktycznie wiosna u Ciebie troszke miesza oby z dobrym efektem
Czytam reportaz o kobietach z Mazowsza roznych pokolen, i jedna w wieku ok 60, matka 4 dzieci, opowiadala, ze jej synowa isyn maja problem z zajsciem w ciaze i ze ostatnio sie o tym czesto slyszy ale no co sie dziwic jak podono niektore mlode pary raz w tygodniu sie kochaja, ze dla niej to nie do pomyslenia, za jej czasow to raz albo dwa razy dziennie sie ludzie kochali z przerwami na połóg i tak od wczesnej mlodosci do staroscikurcze skad ci ludzie takie libido brali?
moze to tez kwestia dzisiejszego zabiegania i ciaglebo braku czasu...
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszkolanko - czytalam o tym, chyba bada sie marker nowotworowy CA-125, mialam te badanie 3 lata temu przy diagnostyce mięśniaka i wyszedl prawidlowo, ale przy endomendzie i tak najbardziej wiarygodna jest laparoskopia.
Wik - a niby tacy bogobojni wszyscy byli, wyszlo szydlo z worka :d -
Hahahahha 😀
A ja właśnie się zryłam. Słucham detektorem serduszka,przesuwam o milimetr a tu jakby drugie serduszko! Chyba moje dziecie mi psikusa robi i nieźle szalec musiało ;oAni0nka, Pestkaa, Cytrynowy sok, Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
-
Ja mam teorię, że moi tylko dwa razy, raz na siostrę, raz na mnie, a tak pomiędzy to tylko się przytulają hahaha 😁
Ale z tym chyba nie do końca się zgodzę, po prostu kiedyś się bzykali bez zabezpieczeń cały czas. Bo w dzisiejszych czasach to raczej pracujesz, pracujesz, przychodzi moment, mówicie sobie: staramy się o dziecko i jak nie wychodzi kilka miesięcy to strach, że coś nie tak, stres dochodzi i w ogóle - wszystkie wiemy o co chodzi. A kiedyś to po prostu się bzykali. Jak wyszło z tego dziecko to wyszło. I u niektórych tak 5-6 powychodziły, a u innych np 1. I mam wrażenie, że dawniej adopcja to taki wielki temat tabu był. Pewnie niektóre rodziny do dzisiaj mają to w tajemnicy i stąd pewnie brak świadomości, że ktoś w rodzinie miał problemy z ciążą.Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero