Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko nie bój żaby, ja Ci mogę zrobić przyspieszony internetowy kurs z księgowości dla laika😂 dopiero w ciąży zdecydowałam się na księgową żebym nie popełniła babola przy zwiększaniu składek, ale ostatnie prawie 3 lata ogarniałam sama więc chętnie pomogę
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemko wspolczuje, oby to bylo apogeum i oby jutro bylo juz lepiej😘
A ja zaczelam relaks na wyjezdzie z przyjaciolkami, zolnierzyki ze soba zabralamblair., Biegającą-mama, Słoneczko123, Meggs, Lami, Cytrynowy sok, tęczova, Beti82, Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hej.
Witam w 2 trymestrze i 15 tygodniu😍😍
Nikodemko Kochana okłady na goraczkę,już wczoraj usnełam i nie napisałam. Jak sie czujesz??
Wiki działajcie 😊 dobrze po zabiegu wszystko?
Jak tak czytam o Waszych kwotach to jestem przerazona..czlowiek by się wzbogacil gdyby nie lekarskie wizyty.
Domi ja sie boje,ze nawet mi to nie pomoze😂 babcia ksiegowa a ja zupelnie inna bajka😀😀Beti82, Ani0nka, Lami, Biegającą-mama, Wik89, Szczęściara, Pestkaa, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Też jak popatrzyłam na te kwoty za wizyty to mnie zamurowało. Gdybym miała tyle płacić to nigdy bym dziecka nie miała.
W tym cyklu chyba nie będę mierzyć tempki. Jakoś odeszła mi ochota. Nie chce mi się budzić o jednej godzinie, a jak na razie to wykres mam bezsensowny. Będę miała monitoring, więc będę wiedziała jak się sprawy mają.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Zyje, ale noc byla ciezka... Udalo mi sie zbic goraczke i zasnac dopiero po 2.00. Dzis poki co 37,40 ale bol brzucha i biegunka nadal sa.
Zrobilam test i oczywiscie biel, czego sie moglam spodziewac
I chyba nie obejdzie sie bez wywolania okresu, bo jestem 4 dni przed spodziewanym terminem, a nie czuje nic oprocz bolu jednego sutka 😏 i czasem cos zarwie mnie w jednym jajniku, ale nie typowo przedokresowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 08:41
-
Nikodemko, naprawdę martwi mnie to, że co miesiąc masz jakieś żołądkowo-jelitowe sensacje w tym samym okresie... Z testem jeszcze nic straconego, ale ciekawi mnie jaki to ma związek z tym czasem po owulacji, czy to progesteron tak działa czy o coś innego chodzi. Wypoczywaj dziś Kochana, przykro mi że się tak męczysz😘❤️❤️❤️