Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:No taki tam cennik maja. Wiec to chyba nie dla mnie... 200 zl to ja rozumiem. Ale 350 to drogo jak dla mnie, nawet na warszawe. Jak policzyc to bylam 4x , badania, leki i w miesiacu stuknelo 2000 zl na ginekologa. Niektorzy tyle zarabiaja na msc...
-
Nikodemka wrote:No wlasnie, w Warszawie u lepszych lekarzy niestety prawie wszedzie takie ceny... Ja mam plan, zeby chodzic do tej mojej, bo bierze 200 zl, a na wazniejsze badania do Warszawy, bo nie urobie.
Meggs - moze druty? Kocyk dla dzidziusia bylby w sam raz.
Nic mi nie lepiej... Goraczka 38,40 nadal wymiotuje. Poki co nic nie bralam, ale jak do wieczora sie nie polepszy to wezme chyba smecte i paracetamol, bo sie wykoncze.
Wlaczylam sobie „Narodziny gwiazdy”, ale ogladam polprzytomna...💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - to biorę... chociaz pewnie go zwroce zanim zdazy zadzialac
Mam wynik kwasu foliowego:
>20,00 ng/ml
Przy normie : 4,6 - 18,7
Co myslicie? -
Nikodemko, mysle ze metyle i acard sa dobrym pomyslem dla Ciebie. Do tego w przyszlosci przy wolnej gotowce zbadalabym mutacje na trombofilie jednak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 06:58
-
Nikodemka wrote:Magda - to biorę... chociaz pewnie go zwroce zanim zdazy zadzialac
>20,00 ng/ml
Co myslicie?
długo bierzesz kwas? Co jesz na co dzień? Jesz dużo zielonego?
Ciężko powiedzieć, bo jest na granicy. Chyba że źle to czytam i po prostu jest powyżej 20 bez dokładnych danych?
Ja nie brałam kwasu foliowego w ogóle i miałam w normie, bo jem dużo zieleniny. Dopiero potem się okazało, że i tak nie mogę brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 16:24
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, alab np tak oznacza ze wpisuje >20 i nie wiadomo czy to jest 22 czy 40 czy 80. Taka prawda.
Dzięki Cytrynowa , mam też jednego gina z bielańskiego właśnie i tez myśle teraz nad nim czy sie nie wybrć 😊 ale tego tez obczaje!Cytrynowy sok, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
No wlasnie jest tylko informacja, ze jest powyzej 20,00, nie dokladna wartosc, troche slabo
Pilam Infolic przez caly cykl, przed badaniem mialam tydzien przerwy od niego, bo akurat sie skonczyl, w tym czasie lykalam Folik. Ogolnie jem zdrowo...
Zbadam te mutacje na trombofilie jak bede miala wiecej kasy, nie zaszkodzi. -
O kurka ale ceny 😮 ja w Warszawie maks 200 placilam
Inna sprawą są terminy..chcialam sie zapisac do dr Drobniaka zeby skonsultowac wynik wczorajszego badania i ogolnie spytac jaki dalszy plan i najblizszy termin to poczatek czerwca:/ moze cos sie zwolni tyko na to licze
Nikodemko te wymioty lub biegunka kilka dni po owulacji mnie zastanawiaja...tez tak mialam pare razy ok 7dpo, cos musi byc na rzeczy. No ale u Ciebie to sie jeszcze moze skonczyc dwiema kreseczkami tego zycze)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemka wrote:No wlasnie jest tylko informacja, ze jest powyzej 20,00, nie dokladna wartosc, troche slabo
Pilam Infolic przez caly cykl, przed badaniem mialam tydzien przerwy od niego, bo akurat sie skonczyl, w tym czasie lykalam Folik. Ogolnie jem zdrowo...
Zbadam te mutacje na trombofilie jak bede miala wiecej kasy, nie zaszkodzi.Cytrynowy sok, Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wik, u mnie to grypa zoladkowa pelna para, nic innego... jest naprawde slabo
Magda, w takim razie zamawiam i zostaje tez przy acardzie. -
Nikodemka wrote:Magda - to biorę... chociaz pewnie go zwroce zanim zdazy zadzialac
>20,00 ng/ml
Co myslicie?
Tak jak Meggs napisala.Poprostu niektore laby tak badaja.
Zdecydowanie metyle zalecam -
Nikodemko tak jak dziewczyny piszą, te powyżej 20 to może być 21 ale równie dobrze i ponad 40. Zamów sobie metyle, jak dla mnie to najtaniej chyba na melissie jest.
Mnie też coś przegoniło właśnie. Miałam zaparcia ale dzisiaj chyba za długo się męczyłam i wypiłam kawę, zjadłam kiwi i mnie przegoniło. Mam nadzieję że z kluską wszystko dobrze, bo jeszcze jej nie czuję tak systematycznie.
Strasznie drogich macie tych lekarzy. 350 zł za wizytę, gdzie pewnie max 30 minut siedzicie to masakra. W Opolu wiem że biorą zwykle 150 zł. Ja nawet nie wiem ile moj gin bierze prywatnie bo mi pakiet pokrywa.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi troche spadla goraczka, ale nadal jest zle.
Bedziecie krzyczec, bo juz sobie poczytalam internety i zaczelam sie martwic, ze mam luf. To by tlumaczylo brak cialka zoltego i wzrost progesteronu, mimo to i te dlugo pozytywne testy owulacyjne.Zaczynam wariowac, wiem. -
Jestem już po wizycie! Szyjka z 2cm ma teraz 2,5cm
a mały 1,5kg - 64precentyl.
Nikodemka, Lami, Beti82, Szczęściara, Słoneczko123, przedszkolanka:), Ani0nka, Arashe, tęczova, Meggs, Pestkaa, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, sunshine03, blair., alex0806, Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nie nadrobię Was dziewczyny byłam pół dnia u przyjaciółki. Taka piękna pogoda była że aż żal było wracać.. Aaa.. Widziałam po drodze dwa bociany w gnieździe...
Nikodemko współczuję złego samopoczucia. Weź coś bo się wykończysz..tęczova, Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny