Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, no prawda jest taka, że nadzieja jest zawsze do końca, a potem jest nowa i tak to wygląda. Niestety żadna z nas nie wie ile będzie musiała czekać, mam nadzieję, że Ty doczekasz się niedługo. Najważniejsze, że jest plan działania, nowych konsultacji, badań, które doprowadzą do do upragnionej ciąży! :*💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, tylko mnie to nie pociesza, wrecz przeciwnie... Starania determinuja cale moje zycie. Place co miesiac zus na ktory mnie nie stac, tylko po to, zeby miec macierzynski, a nie wiem czy zajde w ciaze za rok, dwa czy wcale. Nie wiem jaka mam podjac decyzje. Nie mam sily na te badania, stresuje mnie sama mysl o nich, o kolejnych wizytach, o nieudanych probach... Ja sie do tego nie nadaje, jestem za slaba. Maz skupia sie na zarabianiu pieniedzy, zebysmy mogli wykonczyc mieszkanie, rozumiem to, bo ktos musi, ale jestem przez to calkiem sama. Wsparcie przez smsy to nie wsparcie. Nie mam juz po prostu sily, wyczerpalam sie.
-
Tylko, ze najpierw musz odzyskac chec do pracy i zycia... Tu jest chyba najwiekszy problem.
Znikam, cieszcie sie pieknym dniem :* -
Nikodemko, tulimy mocno 😘 Ta praca to jest z kolei sposób Twojego męża na czekanie i stres. Oni też przeżywają, ale inaczej. I też jakby nie patrzeć są z tym sami, chyba czasami jeszcze bardziej sami niż my kobiety, bo my szukamy ujścia, choćby tu na forum.
Odpocznij, idź na spacer, złap słonko. Jutro będzie nowy dzień.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko przytulasy
Nie umiem pocieszac ale pamietaj ,ze jestesmy -
Meggs wrote:Beti a jak u Ciebie?
U mnie dobrze.Temp ładnie w gorze
Dupka nie wzielam jednak.Cycki bolą ale naturalnie wiec luuz
Teraz jestem w najgorszym momencie 6 dpo nuuuda
A no i od dzisiaj juz heparyna.
Szukam po prawej stronie dobrego miejsca na zastrzyk tzn.zeby nie bolało bo siniaki mi sie nie robią tylko chodzi o ból.Z lewej mam fajne miejsce ale nie chce ciagle w to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 14:02
-
Beti82 wrote:haha a mialam własnie pisac jak u Ciebie
U mnie dobrze.Temp ładnie w gorze
Dupka nie wzielam jednak.Cycki bolą ale naturalnie wiec luuz
Teraz jestem w najgorszym momencie 6 dpo nuuuda
A no i od dzisiaj juz heparyna.
Szukam po prawej stronie dobrego miejsca na zastrzyk tzn.zeby nie bolało bo siniaki mi sie nie robią tylko chodzi o ból.Z lewej mam fajne miejsce ale nie chce ciagle w to samo
Ty już 6dpo zaraz testowanko 😊 a ja Ci tu rezerwacje trzymam!!! Ah juz sie doczekać nie moge!
Ja to oki. Biore tego dupka, ginka mowila jak to kiepsko moge sie czuc po nim, a wszystko jest tak samo, cycki bola tak samo, spać sie chce i tyle 😋 przenosiłabym góry gdyby nie to ze mam sie oszedzac i polegiwać. Nudy. Mąż mi frytki usmażył z mizerią właśnie , hahaha jak bede tyle jeść i leżeć to zaczne wieloryba przypominać ☺Ani0nka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Hehe mam to samo z heparyna. Mam kilka miejsc gdzie nie boli, a milimetr dalej to wbić sie nie da taki ból 😋
Ty już 6dpo zaraz testowanko 😊 a ja Ci tu rezerwacje trzymam!!! Ah juz sie doczekać nie moge!
Ja to oki. Biore tego dupka, ginka mowila jak to kiepsko moge sie czuc po nim, a wszystko jest tak samo, cycki bola tak samo, spać sie chce i tyle 😋 przenosiłabym góry gdyby nie to ze mam sie oszedzac i polegiwać. Nudy. Mąż mi frytki usmażył z mizerią właśnie , hahaha jak bede tyle jeść i leżeć to zaczne wieloryba przypominać ☺
Frytki z mizerią no niezle połączenie hahah
Moj to lepiej,zeby nie gotowal hahaha
A brzusio sie cos wybija juz ?
Dzieki za rezerwacje :* Jakby co bedzie na Ciebie haha chociaz nie nastawiam sie bo pozniej hsg bedzie jeszcze bardziej bolało -
Lami ja zauwazylam,ze mnie mniej boli tam gdzie mam bardziej twardą skóre a kolo pępka zdecydowanie taka nie jest hahahah
-
Haha Beti z tymi 50 kg to przegięłaś i to ostro 😋 mam nadzieje ze mi tego nie życzysz! Co do brzucha to nadal jest wklęsły 😊 ale cycki urosły! Mąz sie śmiał ostatnio ze wyglądam jak po zabiegu u dr Szczyta 😁 haha !
I może być na mnie, cieszyłabym się mega jakby się Wam udało! ❤ ktoś sobie wykrakał Jezuska i Wigilie na porodówce! -
Meggs wrote:Haha Beti z tymi 50 kg to przegięłaś i to ostro 😋 mam nadzieje ze mi tego nie życzysz! Co do brzucha to nadal jest wklęsły 😊 ale cycki urosły! Mąz sie śmiał ostatnio ze wyglądam jak po zabiegu u dr Szczyta 😁 haha !
I może być na mnie, cieszyłabym się mega jakby się Wam udało! ❤ ktoś sobie wykrakał Jezuska i Wigilie na porodówce!
Bez obaw nie grozi Ci
No u mnie zawsze musi być porąbane wszystko wiec wcale sie nie zdziwie jak faktycznie Wigilia na porodówcemadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti pamiętaj słowa mamuśki ze przynajmniej świąt nie trzebabędzie przygotowywać 😊 przyniesie wkupny serniczek i pierożki i będziesz jak księżniczka na oddziale 🤩
Ale moze wesoło chociaz hahaha -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 00:02
Beti82, Słoneczko123, madziorek86, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
29 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93