Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:No mój rano prawie płaski,ale jak zjem to wypycha z każdym posiłkiem
Madziorek poniosło Cię z tym obiadem!
Alex zgrabniutki Twój brzuszekczujesz ,że malutka jest bliżej pępka?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2b72e6bfce4.jpg
Beti, tęczova, madziorek, Wiki, Nikodemko,blair za 3 miesiące widzimy zdjęcia Waszych brzuszków 😇❤️ pozostałych miesiąc później bo serwery inaczej padną 😂alex0806, Beti82, Meggs, Meggs, przedszkolanka:), Wik89, tęczova, Malamia, madziorek86, Biegającą-mama, Ani0nka, Anhydra, Słoneczko123, blair., Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2b72e6bfce4.jpg
Beti, tęczova, madziorek, Wiki, Nikodemko,blair za 3 miesiące widzimy zdjęcia Waszych brzuszków 😇❤️ pozostałych miesiąc później bo serwery inaczej padną 😂
Ty to masz Domi malutenki piękny brzusio.
I dbaj o niego bo tam moj Zięć rośnie hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 20:46
Domi_tur, madziorek86, Cytrynowy sok, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Hahaha mój brzuch ciążowy bardzo 🤣🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 06:59
przedszkolanka:), Beti82, alex0806, Domi_tur, tęczova, madziorek86, Ani0nka, Anhydra, Słoneczko123, Nona, blair., Cytrynowy sok, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:hahhha no nie moge,Pies wygrywa
Ty to masz Domi malutenki piękny brzusio.
I dbaj o niego bo tam moj Zięć rośnie hahaha
No raczej Beti, obiecuję że będę pobłażliwą teściową 😂😂😂 i dziękuję, ale nie oszczędzam się w ciąży z jedzeniem 😂 a pies jest chyba na każdym zdjęciu ciążowym🤪
Meggs, mam nadzieję że za chwilę zablokują Ci konto 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 20:50
Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Meggs chyba powinnam napisac,zebys cycki pokazala a nie brzuch hahahahha
Figurka ideal.Brzusio wyjdzie w 9 miesiacu hahahhaMeggs, tęczova lubią tę wiadomość
-
Hahahaha o tym samym pomyślałam, cycki bardziej ciążowe 😋 ale serio ja mam wrazenie ze u mnie to za 4 msc dopiero cos bedzie widać!
Przedszkolanko cos Ty zywię się jedynie sałatą i biegam maratony co drugi dzień 😋 -
Meggs wrote:Hahahaha o tym samym pomyślałam, cycki bardziej ciążowe 😋 ale serio ja mam wrazenie ze u mnie to za 4 msc dopiero cos bedzie widać!
Przedszkolanko cos Ty zywię się jedynie sałatą i biegam maratony co drugi dzień 😋 -
Mąż poszedł biegać a ja oglądam Harrego Pottera i jem kolację 😊 a raczej już zezarłam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 06:59
Beti82, alex0806, Malamia, madziorek86, Ani0nka, blair., Cytrynowy sok, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Mąż poszedł biegać a ja oglądam Harrego Pottera i jem kolację 😊 a raczej już zezarłam!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a377478b1b6.jpgParka hhaha
Meggs lubi tę wiadomość
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:28
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:28
Beti82, madziorek86, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Beti, Ty to spodziewaj się w najbliższych dniach zastępów Aniołów i jakiegoś zwiastowania, toż Jezusek is coming soon
Madziorek też się strzeż
madziorek86, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Meggs! Taka kolacja i taki brzusio?!? Aaaaaa, gdzie ja byłam jak los przydzielał takie geny!!! Przedszkolanko, ja uderzałam jedynie do mojej kilkukilogramowej nadwagi hehe
Teczova mam tak jak Ty. Góra spoko, szczupła, a dół jak on innego kompletu 😂
Domi wyglądasz pięknie! 😍
A propos Jezuska, planuję dla niego ostatni raz do pojawienia się na świecie jego siostry bliźniaczki umyć okna na Wielkanoc 😂😂😂 później niech mąż ma frajdę 🤣
Ej tez dzisiaj pomyslalam o tych oknach ,ze trzeba sie spieszyc