Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej,ale jakby tak Meggs zareklamowac jako ciężarówka to dopiero by byl efekt! Lepszy niż 500+😂😂
Meggs bo to kochana jest tak,ze ja biegalam,pocilam sie 5 x w tygodniu,dieta,liczenie kalorii,płacz nad kosteczka nussbaisera.. a Ty mi tu wpadasz z takim brzuchem(w ciazy!),w komplecie ze zdjeciem zarcia.. jak Ty masz rzygac w ciazy jak to nic wtedy by z brzucha nie zostało😭😭Meggs, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale piękne brzuszki! 😍😍😍Zazdroszczę 😘
Nikodemko - zbieraj siły i wracaj do nas z nową nadzieją 😘 Jakby co możesz, zawsze do mnie napisać.
Niby dzisiaj taki piękny dzień a zakończył się dla nas fatalnie. Musieliśmy przyjechać o teściów na spanie, bo nam w domu czujnik wykrył czad. Ogólnie od jakiegoś roku mamy problem z sąsiadami i taki mamy efekt. Dobrze, że żyjemy. -
Mam ochotę jutro skomentować brzuch Meggs, bo teraz nie potrafię znaleźć słów, i nie, to nie efekt gąbczastego mózgu. To takie uczucie pomiędzy "ja pierdzielę! Jaki piękny brzuszek", a czymś w stylu "buuuuu <morze wylanych łez> nigdy nie wyglądałam i nie będę wyglądać jak 5% jej pięknego brzuszka...".
Meggs się tłumaczy, że zawsze szczuplutka i jeść może ile chce, to ja się tłumaczę, że mogę nie jeść nic i serio tyję powietrzem 😁😁😁
Przedszkolanko, Alex, Domi - ależ macie piękne dzidziusiowe brzusie!!! ❤️
Po mnie to w 9 miesiącu ludzie będą się zastanawiać czy ustąpić miejsca w autobusie, czy po prostu jestem gigantycznym jabłkiem 😁kalcia64, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Siemka z rana ❤️ A ja postanowiłam od dziś robić i jeść z mężem śniadanie po 5 rano- taka Kochana będę, bo on nigdy sobie nie robi, woli dłużej pospać a później głodny w pracy jest i je późno... 😁 mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniu 🤔😁
Nona lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Siemka z rana ❤️ A ja postanowiłam od dziś robić i jeść z mężem śniadanie po 5 rano- taka Kochana będę, bo on nigdy sobie nie robi, woli dłużej pospać a później głodny w pracy jest i je późno... 😁 mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniu 🤔😁
Anionka ty Poprostu już ćwiczysz wczesne wstawanie do synusia. Ale ostrzegam z Mikołajem w ciazy wstawałam codziennie prZed 5 i tak mu zostało 😫Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny śliczne brzuszki!! Mój już jest naprawdę widoczny sama się dziwie, że tak szybko. A my dopiero na swieta mówimy rodzinie. Ze znajomych jeszcze tez nikt nie wie
Przedszkolanko łącze się z tobą w bólu, mam podobnie całe życie sport i to na poziomie typu 3 treningi dziennie, a chipsów, pizzy i czekolady to jadam kawałek raz na 20 lat 😂 Ogólnie jestem trochę dietetyczna Fanatyczka , teraz dopiero pierwszy raz od 10 lat jem codziennie chleb 🤔 Zobaczymy jak ta "zmiana diety " i brak ruchu zadziałają.
Meggs ale mimo zazdrości chylę czoła pięknie wyglądasz 😍 I chyba jak ja jesteś wegetariankaja 13 lat i chyba się już nie zmieni
Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Tak, chyba już zaczynam ćwiczyć wczesne wstawanie 😂😂
Za tydzień prenatalne już się doczekać nie mogę 😍 a odnosnie tego detektora- to nie kupuję. Jest wiele plusów i minusów ale jednak sobie odpuszczęza to po wizycie u ginekologa udamy się z mężem do jakiegoś smyka albo coś i kupimy pierwszego bodziaka 😘
Biegającą-mama, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ja jestem słaba w pocieszaniu! Mi jak jest źle ( a napewno każda z nas ma trudności życiowe na różnych płaszczyznach o których ty nie piszemy) staram się szukać rzeczy za które jestem wdzięczna, czasem komuś czegoś " "zazdrościmy", ale jakbyśmy wskoczyli w jego skore, szybko byśmy uciekali.
-
Dziękuję Wam za wszystkie miłe komentarze. Jestem tą szczęsciara , która nie ma tendencji do tycia. Mogę sobie pozwolić na słodycze i pizze i trzymam wagę, ale też chce byście wiedziały, że tez nie leżę cale dnie na kanapie i się nie objadam. Podstawą mojej diety są głównie warzywa. Jestem wegetarianką od ponad 5 lat (choć to nie wpłynęło na moją wagę w żaden sposób). Odżywiam się więc dosyć zdrowo, choć oczywiście nie zawsze. Sportu jako takiego, że biegam czy siłka nie uprawiam bo nie lubię. Ale ruszam się dużo, spaceruję, uwielbiam jezdzić rowerem i ćwiczę jogę, którą absolutnie uwielbiam. Jestem straszną pedantką i codziennie biegam z odkurzaczem i ścierą , przekładam rzeczy milion razy 😊 ciężko usiedzieć mi pół h w jednym miejscu. Tak więc śmiało mogę stwierdzić iż na wygląd przynajmniej mój mają wpływ geny, lub predyspozycje organizmu, szybki metabolizm, dieta i styl życia. Do tego brak problemów choćby z tarczycą czy hormonami. I najważniejsze , zeby się nie porównywac z innymi. Dążyć do tego by czuć sie dobrze w swoim ciele i być dla siebie dobrym 😊
tęczova, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Biegająca ja teraz pierwszy raz od 3 lat biały chleb jem :p tylko on mi wchodził. Też jestem fanatyczka:p
Meggs jestem podobna,nie usiedzę w miejscu i ciągle coś szukam sobie do roboty.
A niedługo jedziemy na zajęcia ale dzis tylko ploteczki bez ćwiczen :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 07:25
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
O jaacie Meggs
rzeczywiście wklesla. Ja tak mialam, że nie mogłam przytyć, a że koleżanka przeszła na diete odchudzająca to ja na dietę do przybierania. Ona jadla co 3h mały posiłek, a ja co 3h duży i codziennie bez weekendu ćwiczyłam duuzo, i udało się przybrać wtedy w miesniach 10 kg. Oczywiście po ciąży się skończyło, do formy już nie wróciłam.
Ale miło aż na Ciebie popatrzeć ^^
Dziewczyny, piękne brzuszki. U mnie wreszcie coś się pokazuje! Jakby jakiś przełom i nagle wybilo
Jutro połówkowe wreszcie!a dziś idealnie połowa ciąży
Co do ruchów to w 17 czułam pojedyncze, w 18 już codziennie ale lekkie a od skończonego 19 czuję jak się pcha, on lub ona
Co do objawów, to się zastanawiam, czy nie będę cierpieć na rwe kulszowa, bo nie raz jak chodzę to mi coś ucieka na ten nerw
Nikodemko nawet nie wiem jak Cie pocieszyć, stanie przykro mi, że tak cierpisz, oby Twoje szczęście przyszło jak najprędzejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 17:38
Pestkaa, Meggs, blair., sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość