X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs ja Cie juz tez przestalam lubic wiesz .. 🙀🙉👀👀👀👀👀👀❤

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:28

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic wam wiecej nie pokaze bo zostane bez kolezanek! 😋 Ja wam mówiłam że jestem chudzielcem od dziecka to żeście nie wierzyły!

XxMoniaXx, przedszkolanka:), madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • madziorek86 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 01:18

Beti82, Meggs lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej,ale jakby tak Meggs zareklamowac jako ciężarówka to dopiero by byl efekt! Lepszy niż 500+😂😂
    Meggs bo to kochana jest tak,ze ja biegalam,pocilam sie 5 x w tygodniu,dieta,liczenie kalorii,płacz nad kosteczka nussbaisera.. a Ty mi tu wpadasz z takim brzuchem(w ciazy!),w komplecie ze zdjeciem zarcia.. jak Ty masz rzygac w ciazy jak to nic wtedy by z brzucha nie zostało😭😭

Meggs, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 19:38

• blair. Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 22:52

przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość

• Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale piękne brzuszki! 😍😍😍Zazdroszczę 😘

Nikodemko - zbieraj siły i wracaj do nas z nową nadzieją 😘 Jakby co możesz, zawsze do mnie napisać.

Niby dzisiaj taki piękny dzień a zakończył się dla nas fatalnie. Musieliśmy przyjechać o teściów na spanie, bo nam w domu czujnik wykrył czad. Ogólnie od jakiegoś roku mamy problem z sąsiadami i taki mamy efekt. Dobrze, że żyjemy.

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę jutro skomentować brzuch Meggs, bo teraz nie potrafię znaleźć słów, i nie, to nie efekt gąbczastego mózgu. To takie uczucie pomiędzy "ja pierdzielę! Jaki piękny brzuszek", a czymś w stylu "buuuuu <morze wylanych łez> nigdy nie wyglądałam i nie będę wyglądać jak 5% jej pięknego brzuszka...".
    Meggs się tłumaczy, że zawsze szczuplutka i jeść może ile chce, to ja się tłumaczę, że mogę nie jeść nic i serio tyję powietrzem 😁😁😁

Przedszkolanko, Alex, Domi - ależ macie piękne dzidziusiowe brzusie!!! ❤️

Po mnie to w 9 miesiącu ludzie będą się zastanawiać czy ustąpić miejsca w autobusie, czy po prostu jestem gigantycznym jabłkiem 😁

kalcia64, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Cytrynowy sok Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieeee piękne brzuchy 😍🤰🙆

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka z rana ❤️ A ja postanowiłam od dziś robić i jeść z mężem śniadanie po 5 rano- taka Kochana będę, bo on nigdy sobie nie robi, woli dłużej pospać a później głodny w pracy jest i je późno... 😁 mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniu 🤔😁

Nona lubi tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani0nka wrote:
    Siemka z rana ❤️ A ja postanowiłam od dziś robić i jeść z mężem śniadanie po 5 rano- taka Kochana będę, bo on nigdy sobie nie robi, woli dłużej pospać a później głodny w pracy jest i je późno... 😁 mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniu 🤔😁

Anionka ty Poprostu już ćwiczysz wczesne wstawanie do synusia. Ale ostrzegam z Mikołajem w ciazy wstawałam codziennie prZed 5 i tak mu zostało 😫

Ani0nka lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne brzuszki!! Mój już jest naprawdę widoczny sama się dziwie, że tak szybko. A my dopiero na swieta mówimy rodzinie. Ze znajomych jeszcze tez nikt nie wie :)

Przedszkolanko łącze się z tobą w bólu, mam podobnie całe życie sport i to na poziomie typu 3 treningi dziennie, a chipsów, pizzy i czekolady to jadam kawałek raz na 20 lat 😂 Ogólnie jestem trochę dietetyczna Fanatyczka , teraz dopiero pierwszy raz od 10 lat jem codziennie chleb 🤔 Zobaczymy jak ta "zmiana diety " i brak ruchu zadziałają.

Meggs ale mimo zazdrości chylę czoła pięknie wyglądasz 😍 I chyba jak ja jesteś wegetarianka ;) ja 13 lat i chyba się już nie zmieni

Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami ja czułam ruchu dopiero jakiś w 22 tygodniu i to bardzo delikatnie. Miałam łożysko na przedniej ścianie, może temu

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, chyba już zaczynam ćwiczyć wczesne wstawanie 😂😂
    Za tydzień prenatalne już się doczekać nie mogę 😍 a odnosnie tego detektora- to nie kupuję. Jest wiele plusów i minusów ale jednak sobie odpuszczę :-) za to po wizycie u ginekologa udamy się z mężem do jakiegoś smyka albo coś i kupimy pierwszego bodziaka 😘

Biegającą-mama, Meggs lubią tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja jestem słaba w pocieszaniu! Mi jak jest źle ( a napewno każda z nas ma trudności życiowe na różnych płaszczyznach o których ty nie piszemy) staram się szukać rzeczy za które jestem wdzięczna, czasem komuś czegoś " "zazdrościmy", ale jakbyśmy wskoczyli w jego skore, szybko byśmy uciekali.

• Meggs Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za wszystkie miłe komentarze. Jestem tą szczęsciara , która nie ma tendencji do tycia. Mogę sobie pozwolić na słodycze i pizze i trzymam wagę, ale też chce byście wiedziały, że tez nie leżę cale dnie na kanapie i się nie objadam. Podstawą mojej diety są głównie warzywa. Jestem wegetarianką od ponad 5 lat (choć to nie wpłynęło na moją wagę w żaden sposób). Odżywiam się więc dosyć zdrowo, choć oczywiście nie zawsze. Sportu jako takiego, że biegam czy siłka nie uprawiam bo nie lubię. Ale ruszam się dużo, spaceruję, uwielbiam jezdzić rowerem i ćwiczę jogę, którą absolutnie uwielbiam. Jestem straszną pedantką i codziennie biegam z odkurzaczem i ścierą , przekładam rzeczy milion razy 😊 ciężko usiedzieć mi pół h w jednym miejscu. Tak więc śmiało mogę stwierdzić iż na wygląd przynajmniej mój mają wpływ geny, lub predyspozycje organizmu, szybki metabolizm, dieta i styl życia. Do tego brak problemów choćby z tarczycą czy hormonami. I najważniejsze , zeby się nie porównywac z innymi. Dążyć do tego by czuć sie dobrze w swoim ciele i być dla siebie dobrym 😊

tęczova, Beti82, Lami lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegająca ja teraz pierwszy raz od 3 lat biały chleb jem :p tylko on mi wchodził. Też jestem fanatyczka:p

Meggs jestem podobna,nie usiedzę w miejscu i ciągle coś szukam sobie do roboty.

A niedługo jedziemy na zajęcia ale dzis tylko ploteczki bez ćwiczen :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 07:25

Biegającą-mama lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaacie Meggs :D rzeczywiście wklesla. Ja tak mialam, że nie mogłam przytyć, a że koleżanka przeszła na diete odchudzająca to ja na dietę do przybierania. Ona jadla co 3h mały posiłek, a ja co 3h duży i codziennie bez weekendu ćwiczyłam duuzo, i udało się przybrać wtedy w miesniach 10 kg. Oczywiście po ciąży się skończyło, do formy już nie wróciłam.
    Ale miło aż na Ciebie popatrzeć ^^

Dziewczyny, piękne brzuszki. U mnie wreszcie coś się pokazuje! Jakby jakiś przełom i nagle wybilo :)

Jutro połówkowe wreszcie! :) a dziś idealnie połowa ciąży

Co do ruchów to w 17 czułam pojedyncze, w 18 już codziennie ale lekkie a od skończonego 19 czuję jak się pcha, on lub ona ;)

Co do objawów, to się zastanawiam, czy nie będę cierpieć na rwe kulszowa, bo nie raz jak chodzę to mi coś ucieka na ten nerw

Nikodemko nawet nie wiem jak Cie pocieszyć, stanie przykro mi, że tak cierpisz, oby Twoje szczęście przyszło jak najprędzej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 17:38

Pestkaa, Meggs, blair., sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piękne brzuszki 😍

‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ