Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, Julia, to dobrze, że złamałaś kod uniemożliwiający pisanie na forum 😁
Arashe, no to odliczamy godziny i pokazuj nam tu jutro swoją córeczkę albo synka 😊
My za tydzień już będziemy wypoczywać w górkach. Później święta, wizytą u mojej lekarki, połówkowe i majówka 😊
Julia93, Arashe, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Alex tylko sprawdź poziom smogu bo u mnie tragedia a tez chcialam wyjść do sklepu i posiedzieć w ogródku bo 17 stopni ma być dziś 😭
-
Lami Ty połówkowe a ja prenatalne za tydzień 😍 nie mogę się doczekać 😊😊
Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Alex tylko sprawdź poziom smogu bo u mnie tragedia a tez chcialam wyjść do sklepu i posiedzieć w ogródku bo 17 stopni ma być dziś 😭
No właśnie niestety sprawdziłam i zostaję z książką w domuW Opolu jest taki syf, że masakra
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Julia93 wrote:Racja, ja wczoraj wywiesiłam pranie na balkon, zamiast pięknie pachnieć teraz wali wędzonkąLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pewnie tak
nawet na Bolko jest syf, przecież to jakaś parodia. Tam blisko działki są, to może faktycznie palą ludzie gałęzie czy coś.
A tak mnie dzisiaj wyrywa z domu, nogi same chodzą. Chyba potańczę sobie zaraz przy lodówce, mam w planach rozmrażanieA jutro idę do tej Królik, to aż mnie skręca... dlatego muszę coś porobić, żeby nie oszaleć.
Wczoraj jak się mała nie ruszała to schiza, wieczorem mnie jednak skopała przed spaniem i odetchnęłamA wystarczy że się położyłam koło męża, rozmawialiśmy i ta zaczęła się wiercić. Chwilę, ale naprawde uspokaja. Poproszę chyba jutro Królik, żeby na nią zerknęła, zanim te sterydy odstawię.
Julka plan z domem superMy chcemy wrócić do rodzinnej miejscowości, tam mniej syfu
I zawsze jakaś pomoc, nie musielibyśmy żłobka załatwiać itd. Na razie jednak Opole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 10:19
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex pewnie kopała ale w drugą stronę i tam nie czułas
przecież nie zawsze musi w zewnętrzną stronę brzucha
U mnie w Toruniu na szczęscie jesli chodzi o smog to jest całkiem przyzwoicie a w mojej części to nawet dobrze,, wczoraj prawie cały dzień bylam na zewnątrz, bo cieplutko
Lami na pewno wrzucę i już odliczam, wizytę mam mieć niby od 9.40 do 12. Pójdę już na 9.40 , ale ile czekać przyjdzie to się okaże. Ciekawe jak tam nasze dzidzie ^^ -
U was dziewczyny już połowa ciąży
To taki magiczny czas mam wrażenie, już bardzo do tego dążę
I ruchy silniejsze, i kobieta spokojniejsza
Arashe pewnie kopała do środkaAlbo nie czułam, bo poszliśmy na tak intensywny spacer, że dzisiaj stopy jak z gąbki mam. A szłam w wygodnych sportowych butach.
Ja na teściowej też trenuję odbijanie jej tekstów. A to co mówi Królik jakoś nie bardzo do mnie trafia, skoro u każdej ma to samo rozwiązanie. Idę tylko po to, żeby z tym sterydem wiedzieć co i jak. Bo do mojego gina dopiero 24.04 idę, po świętach na połówkowe.
Dzisiaj w DDTVN było o jakimś super ginekologu, który jest ludzki dla pacjentek itd. Wypowiadały się o nim że taki super. I od razu o moim pomyślałam, bo też taki jestAż mi będzie szkoda, jak się wyprowadzi
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My marzymy o trójce też. Ale kurcze, skoro z jednym takie problemy to nie wiem, czy będzie mi dane chociaż dwójkę mieć. Nie chciałabym, żeby dziecko było jedynakiem. Najwyżej rozważymy później adopcję
Ja mam wrażenie że faktycznie od prenatalnych ten czas szybciej leci. Mam nadzieję, że po połówkowych i kolejnych prenatalnych przeleci jeszcze szybciejZaraz święta, majówka, później prenatalne mam. Zaraz urodziny, wakacje, szykowanie wyprawki. Tak mam wrażenie bardziej dynamicznie
Ja mam wrażenie że dzisiaj wszyscy w domu siedzą. Sąsiedzi z dzieckiem obok w domu, pewnie urlop mają przez strajk. Cały plac zabaw dzieci, pod oknami biegają. Normalnie wakacje
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Słuchajcie, a jak czuję się takie mocniejsze kopnięcia dziecka? Ja też łożysko na przedniej ścianie, więc niby wygłusza. A od 5 minut miałam z 6 takich jakby mini skurczów po prawej stronie, ale dużo wyżej niż jajnik. Lekko zabolało, ale trwały dosłownie pół sekundy i nie wiem czy mam się martwić czy co.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka a bo jakos spac nie mogłam
Czuje taki niepokój .Za 2 tygodnie pewnie bede juz czekac na hsg
Czekam na wyniki MUCHY -mam nadzieje ,ze wyjda ok
No i małza bede musiala umowic na badanie nasienia i nie wiem gdzie w POznaniu
On mial robione badania we wrzesniu i wyszly dobrze ale chce powtorzyc
Jak ja pojade na HSg to on w tym czasie niech robi badanie swoje
I jakos mnie to zaczyna martwic bo sie zbliza -
alex0806 wrote:Dziewczyny coś dla was na dzisiaj
https://www.facebook.com/wtvpl/videos/2289516784643943/ -
Lami, dla mnie mocniejsze ruchy są odczuwane jak drganie powieki tylko w różnych częściach brzucha 😂 dla mnie to żadne bąbelki czy pukanie, mój Maluszek tak się rozpycha że to potrafi być nieprzyjemne
Beti, jakie hsg? Chyba beta hcg 😂❤️Meggs, blair. lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Lami, dla mnie mocniejsze ruchy są odczuwane jak drganie powieki tylko w różnych częściach brzucha 😂 dla mnie to żadne bąbelki czy pukanie, mój Maluszek tak się rozpycha że to potrafi być nieprzyjemne
Beti, jakie hsg? Chyba beta hcg 😂❤️
Teraz taki najgorszy czas czekania bo nawet napić sie nie mozna haha -
Jakie to uczucie, tego spinania albo stawiania macicy? Bo ja mam czasem wrażenie takiego twardego brzucha, szczególnie wieczorami. Odstawiam duphaston, obecnie 1 tabletka tylko, a brałam 4 na początku. I teraz nie wiem. Jutro pewnie zapytam o to lekarkę, bo do mojego dopiero za ponad 2 tygodnie. I teraz nie wiem, czy to niebezpieczne? Nie boli tak, żeby brać przeciwbólowe.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kochane, moim zdaniem to macie po prostu te skurcze braxtona. I to wcale nie jest ledwo wyczuwalne. Ja mam takie tam samo, spokojnie kilka razy dziennie do kilkunastu, w 1 ciąży też takie miałam i będą aż do końca ciąży i przed porodem bardzo często. Wygląda to właśnie tak jak piszecie, więc moim zdaniem nie ma się co bać. Ale jak się niepokoicie to pytajcie o te długość szyjki. Ja bym się martwila jakbym tych skurczy nie miała właśnie
macica musi sobie poćwiczyć
Julia93 lubi tę wiadomość