Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja szyjka 1,5 tygodnia temu miała 52 mm. Wątpię, że jutro ta lekarka będzie chciała sprawdzić, ale kurcze przemagluję ją. Jeszcze skontaktuję się ze znajomą położną. Ale mnie ogólnie to nie boli. Tylko czuję, że "mam macicę" i brzuch jest trochę twardy. Do tego skóra się mocno napina. Jak się dobrze nasmaruję to w sumie mniej boli ta skóra.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Moja szyjka 1,5 tygodnia temu miała 52 mm. Wątpię, że jutro ta lekarka będzie chciała sprawdzić, ale kurcze przemagluję ją. Jeszcze skontaktuję się ze znajomą położną. Ale mnie ogólnie to nie boli. Tylko czuję, że "mam macicę" i brzuch jest trochę twardy. Do tego skóra się mocno napina. Jak się dobrze nasmaruję to w sumie mniej boli ta skóra.
No masz mega długą szyjkę, ale ja bym sprawdzała na każdej wizycie. Może naściemniaj, że w rodzinie przypadki skracającej szyjki, bo w sumie my tu jak rodzina💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pytałam właśnie znajomej położnej. Stwierdziła, że to rozciągająca się macica i żeby ewentualnie więcej magnezu brać. Bo skoro nie boli mocno ani nic to nic złego. Chyba panikuję
Tak jak wczoraj z tymi ruchami. A dzisiaj mała mnie łaskocze i chyba wali po pęcherzu, bo biegam do wc co chwila.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahaha, Magda, dobre z tą rodziną 😁
Ja się jednak trochę martwię tymi uciskami, cały czas mam i tylko po tej prawej stronie na dole. Ehh, a taki miałam spokój. Pewnie jak będą się cyklicznie powtarzać kilka dni to przywyknę. Do tej pory to jak się trochę przeforsowałam to miałam jakby zakwasy brzucha. Pierwszy raz też się stresowałam, ale później już bez stresu, wiedziałam, że kolejny dzień muszę na spokojnie spędzić.
Nospy nie wezmę, bo wymiotuję po niej i też jej nie mam w domu. Bieda w apteczce 😁Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wrócilyśmy z miasta. Fajnie dowiedzic swoje zajecia fit mamy- one ćwiczyly a ja jadlam 😀 bosko!
A kupiam balsam Chody i tak czytam a tam sok z aloesa..aloes do picia zabroniony ale do smarowania chyba nie,jak myslicie?
Padam po tej wycieczce, poszlabym spac ale chyba skusze sie może na mała kawke i na taras uciekne z Pola bo jest pięknie 😊Wik89 lubi tę wiadomość
-
A ja już na wszelki wypadek sok ananasowy piję i grejpfruty zakupiłam całe dwa kilo
choc uwazam, ze marne szanse w tym cyklu, no ale witaminki mi nie zaszkodzą ;P
Kurcze nie wiedziałam, że tak różnorodne bóle się odczuwa w ciąży! zielona jestemOby jak najmniej Wam dokuczały!
Nikodemko jak tam u Ciebie dziś, mam nadzieję, że lepiej :*
Najmłodsza co u Ciebie, na jakim etapie jesteście?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Anionka ja mam dwie mega tanioszki a super się sprawdzają:
Rossmanowe BABYDREAM MAMAS lotion pielęgnacyjny z kompleksem składników ujędrniających
AA Help Balsam opatrunek do ciała odżywienie dla skóry ekstremalnie suchej
Raz na tydzień po kąpieli, smaruje jeszcze wilgotny brzuszek naturalnym olejkiem (teraz akurat mam z róży) i na to balsamAni0nka lubi tę wiadomość
-
Zyje, ale u mnie niestety gorzej niz lepiej... Okres powoli sie rozkreca, mialam juz dzis male plamienie z krwia, a brzuch boli mnie jak w pierwszy dzien okresu, juz musze ratowac sie ketonalem forte. Psychicznie nadal sie nie podnioslam
-
Mi najlepiej służy oliwka z rossmana babydream jak na razie. Długo utrzymuje miękką i nawilżoną skórę. Bo balsam szybko się wchłania i mnie np. Skóra i tak boli po balsamie. Jeszcze ponoć emolium jest super, zamierzam kupić jak te skończę
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny