Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Hahaha Cytrynowa ja też się wkręciłam i ogladałam z półtorej godziny jak Anionka maluje jedno oko 😋 ale wyszło mega! Anionka szacun 🤩
-
Meggs wrote:Na instagramie. Anionka robiła live 😊
-
Najmlodsza, super ze wracasz
Blair - dzwonil do mnie ten lekarz, chcial zebym przyjechala w tym tygodniu, ale jak dowiedzial sie, ze mam okres to kazal zadzwonic jak sie skonczy. O dziwo powiedzial mi, ze nie zaszkodzi jesli przed wizyta u niego zrobie sono-hsg, to jedno badanie bedzie za nami i bedzie mial wiekszy oglad... Nie wiem juz sama co robic, mam metlik w glowie. -
Hahahahah dzięki Kochane! Cytrynowa czemu się nie ujawnilas 😁😁 Meggs po nicku poznałam 😍🥰 dzięki Kochane bardzo mi miło 😘 a makijaż jutro wstawię 😊😁
Meggs lubi tę wiadomość
-
Melduję pozytywny test owulacyjny i
ze wsparciem conceive plus
dobrej nocy!
blair., Ani0nka, Biegającą-mama, Meggs, przedszkolanka:), Lami, Cytrynowy sok, Pestkaa, madziorek86, Arashe, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
A ja mam jeszcze pytanie do dziewczyn co miały krwiaka - Biegająca , Anhydra, czy wy jak brałyście wczesniej acard albo heparyne to lekarz coś wam kazał odstawić zeby krwiak szybciej sie wchłonął? Czy przyjmowałyście wszystko tak samo?
-
Nikodemko ja teź myślę,że jak psychicznie się otrzasniesz to zobaczysz same pozytywy - sono,badanie męża,Łódz. Pamiętaj,że to wszystko Was przybliza do tego jednego marzenia
I powiem Ci ze od kiedy jestem na owu (czyli 5 lat) to wszystkie zaszly. Jedne po dluzszym a inne krótszym czasie ale w koncu sie udało kazdej. I Wam sie to uda!
Ja właśnie z kawa siedze przy sniadaniu bo głowa boli..robie pranie i lecimy do chrześniaka. Chociaz nie chce mi sie w ogóle ;p -
Nikodemko- nie śledzę wszystkiego na bieżąco, ale się wtrącę. Moim zdaniem ebz sensu jest teraz robić sono, jeśli za niedługo miałabyś mieć laparoskopię. W czasie laparoskopii da się zrobić i drożność, i co więcej - udrożnienie jajowodów, co w czasie sono raczej nie jest możliwe. U mnie tak było, że planowałam sono na wrzesień, wyszły mi bakterie, więc przekładałam o miesiąc, a w międzyczasie okazało się, że w listopadzie mam mieć histerolaparoskopię, więc zrobili mi też drożność.
A badania M. to swoją drogą obowiązkowo!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
My dzisiaj jedziemy na kremację02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.