Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Malamia wrote:Dziękuję wam dziewczyny :* te bóle, tak jak piszecie, nie są tak silne że nie da się funkcjonować, są nieprzyjemne, bo napędzają mi stracha i tylko dlatego. Jutro na pewno też zadzwonię do swojej gin
dziś dwa tłuściochy z rana także jest odrobinę spokojniejsza. Beta załatwi sprawę
I oczywiście mam nadzieję że ściągnę na was falę ciąż
Beti u mnie siódemka szczęśliwa także trzymam kciuki
Wszystkie tutaj ładne wieści jak najszybciej przynoście, też się musicie pomęczyć z wielkimi ciężkimi brzuchami
Odpoczywaj i nic sie nie martw.Z którąś z nas mam nadzieje na grudniu sie spotkasz -
HEj Dziewczyny wrocilam do domu bylo super buuu tak bardzo nie chce poniedzialku!!!
Ciekawa jestem czy mialam/bede miala tą owu czy nie, w czwartek na usg byl pecherzyk dominujacy po prawej stronie ale gin w szpitalu nie powiedzial jak duzy, ja nie czuje zadnego kłucia za bardzo no i nie mierzylam temp w tym cyklu bo myslalam ze odpuszczamy starania... dzis moj 16dc. Jutro zmierze ciekawa jestem co bedzie choc wiem ze i tak niemiarodajneII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Madziorek powiem Ci tak myslalam,ze po tym pregnylu bede bardziej tupac nogami do testowania a jest wlasnie na odwrót.WIem,ze mi wyjdzie teraz 2 kreska haha wiec na spokojnie czekam.Pewnie nawet jak za tydzien wyjdzie druga to pomysle ,ze to pregnyl.W sumie to nie wiem jakby co chyba na bete bede musiala isc haha
-
A ja dzisiaj popołudnie z rodzinką- obiad u mamy z siostrą i jej chłopakiem,kawa tarasie
Pozniej poszliśmy do chrześniaka na chwilę a tam same przyjemności jak to w rodzinie..usłyszałam "czesc grubasie" (tak,widac sporo), Pola oberwala mega od małego opaską az sie polamala(kolo oka) że mnie nerwy wziely,bo się poplakala i to nie z bólu a z zalu ze chciala sie pobawic a mały niedobry z rękami,jezykiem do nas. Szkoda gadac.
Wiki koniec laby!pracuj dalej pracuj!
Madziorek najgorszy okres teraz oczekiwania przed Tobą ale mam nadzieje,ze Zajączek przyniesie niespodzianke 😀 -
Meggs wrote:Bati a sprawdzasz czy się utrzymuje jeszcze?
-
przedszkolanka:) wrote:A ja dzisiaj popołudnie z rodzinką- obiad u mamy z siostrą i jej chłopakiem,kawa tarasie
Pozniej poszliśmy do chrześniaka na chwilę a tam same przyjemności jak to w rodzinie..usłyszałam "czesc grubasie" (tak,widac sporo), Pola oberwala mega od małego opaską az sie polamala(kolo oka) że mnie nerwy wziely,bo się poplakala i to nie z bólu a z zalu ze chciala sie pobawic a mały niedobry z rękami,jezykiem do nas. Szkoda gadac.
Wiki koniec laby!pracuj dalej pracuj!
Madziorek najgorszy okres teraz oczekiwania przed Tobą ale mam nadzieje,ze Zajączek przyniesie niespodzianke 😀 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb148a468ff1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/610505d5b9ba.jpg
Dzisiaj nie zrobilam akurat ;p jedno sprzed tygodnia a gołe z wczoraj ;palex0806, Meggs, madziorek86, Beti82, Domi_tur, tęczova, Biegającą-mama, Ani0nka, Anhydra, Słoneczko123, blair., Cytrynowy sok, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Ładnie ci rośnie
Ja jakieś schizy załapałam, bo mała od rana się jakoś wyraźnie nie poruszyła... We wtorek idę do lekarki z poradni patologii ciąży, bo mamy odstawiać steryd, ale to na NFZ... Więc pewnie nawet USG nie zrobiChyba że wyproszę. Kładę się teraz i czekam na jakieś znaki od dzidzi bo oszaleję. Może zwyczajnie nie poczułam, bo jak przyjechałam to poszliśmy na długi spacer i lody. Czemu to nie może być takie pstryk i od razu kopniaki po żebrach, żeby nie było wątpliwości
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
hahah Przedszkolanko super brzusio zgrabny juz
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Meggs pokaż swoj wklęsły hahahah
Meggs lubi tę wiadomość
-
Pewnie masz rację Przedszkolanko, nie będzie się ruszać tak gwałtownie;)
Ja robiłam zdjęcie w czwartek, już widać pokaźny brzuszeknawet sąsiad zauważył i tak podpytywał czy ja już nie pracuje, czy strajkuje
O taki bembonie pamiętam czy już wrzuciłam, chyba nie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f48851287a01.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 20:20
Beti82, przedszkolanka:), madziorek86, Meggs, Domi_tur, tęczova, Malamia, Biegającą-mama, Ani0nka, Słoneczko123, blair., Cytrynowy sok, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵