Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko już drugi lekarz powiedział ze chłopiec 😁 wiec ja już pazurki niebieskie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 19:52
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Beti, mam już dla Ciebie receptę na neoparin 0.4, teraz tylko muszę się jakoś dostać na pocztę
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
A ja odważnie podwaze zdanie lekarza a co😂😂
My tez oglądaliśmy siurka naszego Maluszka w 12 tygodniu ale nie zaszkodzi wpuścić troszkę zamętu 😂😂
A tak poważnie to miało to być odniesienie do wróżenia z fusów, dziewczyny wróżą na podstawie tętna i przyrostów bety to chciałam zamęt wprowadzić 😇 wybaczcie 😂😇 -
Domi spoko spoko 😁 Nie jesteś na bieżąco jak reszta dziewczyn to mogłaś nie widzieć zdjęcia siusiaka 😂 a u Ciebie co będzie?
-
Kolejny raz uslyszalam, ze komus udalo sie zajsc w ciaze dzieki temu lekarzowi z Przasnysza, do ktorego sie umowilam. Bardzo jestem ciekawa tej wizyty, nie wiem jak wytrzymam do 7 maja, chcialabym, zeby juz wszystko ruszylo...
Czuje lewy jajnik, okres juz dawno sie skonczyl, ciekawe co sie tam dzieje -
Ani0nka wrote:Domi spoko spoko 😁 Nie jesteś na bieżąco jak reszta dziewczyn to mogłaś nie widzieć zdjęcia siusiaka 😂 a u Ciebie co będzie?
Ależ ja jestem na bieżąco i widziałam siusiaka😂😂😂
U nas będzie chłopak, też mam zdjęcie siusiaka z 12tygodnia... Moja koleżanka też ma takie zdjęcie... Dwa dni temu urodziła się Laura😂 dlatego chyba trzymają się mnie żarcikija do 16 tygodnia byłam ostrożna w radości na wszelki wypadek :p u nas na sierpniówkach byli prawie sami chłopcy po prenatalnych, po połówkowych jest prawie pół na pół
Niezapominajko, póki co jestem niezawodna w swoim wróżeniu! 😛😛😛 Ale to musi być ocena na żywo :p tak jak widzę ciążę klientek zanim zrobią testy 😂😂 -
Domi wiesz gdyby mi to jeden lekarz powiedział, to moja pewność byłaby na bank mniejsza 😊 super, że tez chłopak u Ciebie, najważniejsze, że są zdrowe i to jest najważniejsze ❤️
A kolejne ciuszki kupuję w maju, będę po wizycie i zapytam się czy siusiak się schował 😁 co miesiąc jakiś ciuszek aby pod koniec ciąży dziury budżetowej nie zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 21:50