Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie Nikodemko jak?
Oby sie udalo w pt -
Kark - cudownie, ze krwiak sie wchlonal!!! Gratuluje synka
Beti - uff, to do boju z nowym cyklem!
Ja jade na ten wymaz, mam nadzieje, ze juz bez przygod, ale czarno to widze... Wydaje mi sie, ze ta grzybica nie minela, czuje swedzenie i co najgorsze, wydaje mi sie, ze mam jakis stan zapalny po tym poniedzialkowym badaniu w Łodzi, bo szyjka mnie tak jakby szczypie co jakis czas. Zabolalo mnnie tez w srodku jak siadalam pierwszy raz po wstaniu z lozka, tak zarwalo, ze az zasyzalam. Modle sie, zeby to nie byla wina miesniaka... Chce, zeby bylo juz normalnie. -
Niezapominajko - fajnie, że do nas wróciłaś
Ale miałaś niemiłą wizytę. Ale najważniejsze, że z maluszkiem wszystki w porządku 😊
Kark - jak miło, że się odezwałaś, taka "zakamuflowana"Będzie chłopak, czyli będziesz miała trzech synów i córkę? Ale mocna ekipa! Cieszę się, że krwiaczek Cię opuszcza i że wszystko jest dobrze z dzidzią
Nikodemko - czas do 7 maja zleci, nim się obejrzysz, będziesz u lekarzaA ten ptak to też myślę, że dobry znak
Coś czuję, że wrócisz z nami z dobrymi wieściami
Beti - dobrze, że @ już jest (choć wiadomo, lepiej żeby jej nie było) i teraz ruszysz do przodu i niedługo będą efekty 👦 lub 👧 😊😘Beti82 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Beti wiesz ze ja od zawsze mocno trzymam kciuki za Ciebie! ❤️
-
Nikodemko śniłaś mi sie dzisiaj
A teraz uwaga haha
Mieszkałas w domku w lesie ... i przypłynełas do mnie kajakiem hahahha
z 2 dzieci hahhaha
Nie chce nic mowic ale to był chłopiec i dziewczynka i oni byli w tym samym wieku
i mowie do Ciebie jeny wspolczuje musisz 40 min tym kajakiem płynąc hahahhaha
a i byłam pełna podziwu ,ze Twoje dzieci takie grzeczne tam siedzialy
Takze tegoMeggs, Słoneczko123, Wik89, Cytrynowy sok, Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość
-
Franca odpisala ,zebym jutro napisala bo ona dzisiaj nie w szpitalu
No ok tak myslalam
Ale spoko jutro juz bede wszystko wiedziala -
Beti - jeśli o snach mowa to Ty mi się śniłaś
ale co dokładnie to nie wiem, bo jakieś pokręcone sny miałam. Śniły mi się też pozytywne testy ciążowe, ale takie dziwne jakieś, bo jak od razu z opakowania wyciągałam to już miały dwie kreski haha
-
Beti82 wrote:Franca odpisala ,zebym jutro napisala bo ona dzisiaj nie w szpitalu
No ok tak myslalam
Ale spoko jutro juz bede wszystko wiedziala
Fajnie, że jutro będziesz wiedziała kiedy hsg i myślę, że to będzie ważny krok dla Ciebie -
Dziewczyny help
Dzwonilam o te badania nasienia zapytac gdzie chcialam i chyba dupa
Tam na stronie jest opisane ,ze badanie nasienia rozszerzone i jest promocja ze 175 zł na 125 zł
I pozniej to HbA -250 zł
Tylko ,ze jak zapytalam o to pierwsze to ona mowi ,ze to manualne
Czyli nie robic tam?
Bo tam sa pozniej rozne inne ale nie ma nigdzie napisane ,ze metoda CASA
Chyba musze innej kliniki poszukac nie? -
Kciuki Madziorek! I Beti i Nikodemka też
Czy ktoś ma może w zapasie jakieś chęci do pracy i funkcjonowania dzisiaj? Bo chętnie przygarnę. Zabieram się od rana za sprzątanie chomiczej klatki... Później odkurzanie. A na razie zrobiłam sobie kawę, a coBeti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti nie wiem niestety co doradzic, moj robil tą metoda komputerowa, ale moze manualne tez styknie..
Sloneczko tak zatestuje jutro, przyznam sie Wam, ze dzis juz wyciagalam test z szuflady w lazience ale sie powstrzymalam, prawda jest taka ze mam zle przeczucia wiec boje sie testowac i znowu zobaczyc bielz drugiej strony ciesze sie ze jakos zlecial mi ten czas od owu, tyko w weekend mialam zalamke, i ze niedlugo nowe szanse..
Edit: tzn zlecial jak zlecial, prawda taka ze ciagle czytam fora, rozmyślam czy i kiedy uda sie zajsc w ciaze, nie moge sie dobrze skoncentrowac na pracy, nie chce mi sie z nikim spotykac. Czyli taki typowy stan u mnie po owu odkad sie staramy ... no ale przynajmniej nie dluzylo mi sie w tym miesiacu jakos straszliwie.
Madziorek kciuki!!
Za Nikodemke i Beti i bezproblemowe hsg rowniezWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 11:31
madziorek86 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik- kciuki za testowanie!!! Oby zle przeczucie okazalo sie mylne i wyszlo na odwrot
Haha, Beti ale mnie rozbawilasTen sen sie nigdy nie spelni, bo mam paniczny lek przed woda i na kajaku, to ja nawet nie siedzialam haha. Ale wizja grzecznych dzieci i to parki baardzo mi pasuje!
Wymaz oddany do labolatorium, za godzine bedzie wynik, ale bede mogla odebrac go dopiero popoludniu, stres na maksa.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko widzisz, mówiłam że wyniki od razu
Na pewno wszystko będzie dobrze!
Wiki kciuki za testowanie
Co do badań nasienia to ja nawet nie wiem, jaką metodą mój miał robione. W sumie ponad rok temu. Aż musiałam zerknąć. Ma napisane "wynik wspomaganego komputerowo badania nasienia - SCA".
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Odradzam! Pary starające się o dziecko omijajcie tą pseudo klinikę!!! Narzeczony robił 30.11 badanie nasienia wyszło tragicznie a nawet jeszcze gorzej oboje byliśmy załamani... Moja lekarka kazała powtórzyć badanie na Polnej i miała rację, minęły ledwo dwa miesiące bez żadnego leczenia czy zmian w trybie życia i wyniki są wręcz rewelacyjne... Jesteście zwykłymi oszustami, którzy żerują na kasie za invitro i pozostałe zbędne badania. Zgłoszę to gdzie tylko się da, nie odpuszczę.. gdyby nie sugestie mojego lekarza i komentarz że słyszała że specjalnie klinika fałszuje wyniki to zalamalabym się a zdrowy facet musiałby się leczyć... Porażka i oszustwo!!!
O kurde slyszałyscie o takich numerach?
To o jednej klinice w Poznaniu gdzie badania nasienia tez robią -
Alex - mam nadzieje, ze chociaz ten wymaz bedzie pierwsza, dobra wiadomoscia od poczatku moich staran.
Rozmawialam z moja lekarka o hsg, powiedziala mi, ze jest teoria ze po nim latwiej zagniezdza sie zarodek, bo podczas zakladania tej rurki (cewnika?) lekko narusza sie endometrium, co pomaga przy implantacji, ciekawe...
Co do operacji miesniaka, to stwierdzila, ze podjelam dobra decyzje i ona tez sprobowalaby wszystkich mozliwych srodkow, a takie powazne decyzje zostawila na sam koniec, az po in-vitro.
Dziewczyny mam do Was prosbe. Moja znajoma z czasow studiow ma problem, u jej meza stwierdzono azoospermie. Ona jest z Olsztyna, tam leczenie nieplodnosci lezy, nikt jej nawet nigdzie dalej nie pokierowal... Czy ktoras z Was slyszala o jakims super mega dobrym andrologu albo klinice, w ktorej by im pomogli? Moze byc z kazdego zakatka Polski.