Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek86 wrote:Malinowa, pewnie, że Cię pamiętamy!
przecież cały czas masz rezerwacje na fiolecie zapisaną na pierwszej stronie naszego wątku
Baaaaaaaaaaaaardzo trzymam kciuki za Was! Niech się uda!Powodzenia w czwartek!
Pisz do nas co u Ciebie
Nikodemko - mimo obrzydliwości jakim jest ptasia kupa - TO NA SZCZĘŚCIE ! ! ! 2x mi się zdarzyło i się później przyfarciłoraz z 3 terminem egzaminu na studiach (już byłam pewna, że wylecę), a później dostałam pracę, w której poznałam miłość życia
męża
Trzymam kciuki, do piątku zdążysz z badaniami i się wszystko uda! Jeeeeej, ale będzie pięknie jak w piątek będziesz już po hsg!
Beti, dzwoniłaś już do francy czy czekasz na @? Nie kusi Cię żeby znów zatestować?
Po tych wspólnych staraniach czuję się trochę jakbym straciła jedno z bliźniaków. Tak wierzyłam, że się uda - ale RAZEM... Ech... Mam nadzieję, że w przyszłym testowaniu siądą jakieś forumowe bliźniaki
Anhydra, czytasz nas? Jak się czujesz? Wróciłaś do domku?? :* -
Malinowa bardzo trzymam kciuki
Zagladaj do nas częściej -
Meggs, wcześniej miałam smaki na konkretne produkty i dania - chińczyk, frytki i inne zdrowe rzeczy 😂
Teraz jestem w fazie, w której na widok lodów i słodyczy w sklepie podskakuje jak małe dziecko, ale co gorsza w tej fazie im więcej jem tym bardziej jestem głodna, po śniadaniu od razu myślę o tym, czy smażyć naleśnika czy robić tosty 🙈🙈 jestem niecałe 4kg na plusie, ale jak tak dalej pójdzie to na koniec nie wytocze się z domu 😂 -
Domi_tur wrote:Meggs, wcześniej miałam smaki na konkretne produkty i dania - chińczyk, frytki i inne zdrowe rzeczy 😂
Teraz jestem w fazie, w której na widok lodów i słodyczy w sklepie podskakuje jak małe dziecko, ale co gorsza w tej fazie im więcej jem tym bardziej jestem głodna, po śniadaniu od razu myślę o tym, czy smażyć naleśnika czy robić tosty 🙈🙈 jestem niecałe 4kg na plusie, ale jak tak dalej pójdzie to na koniec nie wytocze się z domu 😂Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnalazłam chwilę - u nas chłopak. Także u nas jedynie soda 100% skuteczności w przepowiadaniu płci 😉
przedszkolanka:), Szczęściara, Beti82, Lami, Nikodemka, Słoneczko123, Niezapominajka2, Domi_tur, Cytrynowy sok, Pestkaa, Ani0nka, Meggs, Wik89, alex0806, Malinowa91, blair., Anhydra, madziorek86, fiorella82, sunshine03, tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko współczuję wizyty 🙁 Dlatego właśnie omijam wszelkich lekarzy na nfz... bo oni rzadko kiedy potraktują pacjenta jak człowieka. O tym, że kazał Ci leżeć w negliżu nawet nie wspomnę 🙄
Co z dzidzią? Cokolwiek powiedział na jej temat? Potwierdził płeć czy coś?