Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wierze, po prostu nie wierze. Nie mialam i nie bede miala dzis wymazu, moja lekarka ma jakas akcje w szpitalu. Godzine czekalam pod zamknietymi drzwiami, a jak wyszlam to od razu nasral mi ptak na ramie, na plaszcz odebrany w piatek z pralni. Tylko nie mowcie, ze to na szczescie. Wszystko jest przeciwko mnie.
Nie mam pojecia czy wynik biocenozy zdazy przyjsc do piatku jesli zrobie ja jutroNiby mowila mi na ostatniej wizycie, ze czeka sie jeden dzien, oby tak bylo...
-
Nikodemko, u mnie biocenoza przed HSG była już tego samego dnia. Przyszłam do szpitala, pobrali wymaz, kazali czekać. Jak była dobra to przyjmowali na oddział. Więc oby ci się udało uzyskać szybko wynik. Kurcze, wszystko przeciw tobie
Nikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko skoro jest tak jak Alex pisze ze wymaz moze byc nawet tego samego dni to mysle ze jak pojdziesz jutro a hsg masz w pt po poludniu to spokojnie. Trzymam kciuki! Ale bardzo wspolczuje odprawienia z kwitkiem, nienawidze takich sytuacji
oby ten ptak faktycznie na szczescie:D
Szczesciara, rozumiem Cie, u mnie w maju mija rok staran i dołuje mnie todzis sprawdzalam szyjke i chyba jest nisko i miekka czyli zbliza sie okres
a mialam wczoraj sny erotyczne a dzis mega intensywny sen ze bylam w ciazy i juz sobie nadzieje zrobilam
Tak czy siak pewnie w czwartek zatesuje, bo w piatek rano wyjezdzam i chce sprawdzic przed..to bedzie jakies 11 dpoII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko biedulko. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po Twojej myśli.
Wiki chociaż Wy już coś macie pobadane a ja dosłownie nic. To co badam to tylko hormony. Chciałabym żeby ktoś porządnie zajął. No nic czekam na @ może uda się dostać do gin po świętach to obgadamy z nim hsg.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko żartujesz? No kurde co sie dzieje...a pozniej nie zrobi? Albo ktos inny?
Meggs wizytuje w czwartek,dzisiaj badania tylkoale czekam na tsh i sie boje go ;p siuski mialam ladne to mysle,ze ok beda, morfologia zawsze cos nie tak jest to sie nie ludze (plus alergia) oby żelazo tylko duzo nie poleciało. No zobaczymy.
Szczesciara sexy przez skype haha!! -
U mnie jest slabo z ginekologami, musialabym wszedzie placic 200 zl za wizyte, a z nia jestem umowiona, ze mi pobierze ten wymaz i zaplace za samo badanie w labie, wiec musze czekac do jutra.
Alex podniosla mnie na duchu, ze nie czeka sie dlugo na ten wynik... Jest szansa, ze zdaze.
Dzis calkowicie opadlam z sil, chce mi sie plakac non stop, jestem zmeczona. -
Przedszkolanko dobry pomysł tylko że potrzebuję zołnierzyków małża 😂 😂. No nic chociaż nie będę się nakręcać że się udało. Mój zapał na drugie dziecko sięga poniżej zera. Dopóki nie zrobię hsg to nie uda się.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Cytrynowa hehe ciężkie zadanie podczas starań oderwać od nich głowę ale plan i zajęcia masz a to najwazniejsze 😊 temperaturę też bym mierzyła, zawsze to więcej spokoju 😊 no i czekamy wraz z Tobą na to odsresowane jajo 😋
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość