Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti właśnie nie miałam hsg. Chcę przycisnać mojego gin jak pójdę normalnie pogryze go jak nie da mi skierowania na hsg. Obawiam się że u mnie grubszy problem że nie mogę zajść. Słoneczko kilka dni po owu byłam u gin i bolał mnie jajniki lewy choć owu była z prawego. Nie znalazł przyczyny.
Jezu jak ja będę dzisiaj funkcjonować. Tak mnie bolą jajniki masakra jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 10:11
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Arashe - te pęcherzyki chyba nie były zbyt duże, bo w czwartek na prawym miał 17 mm, a w sobotę był płyn w zatoce, czułam pęknięcie w piątek wieczorem. A na lewym nie wiem ile miał, ale pękł chyba w sobotę.
Beti - tak, pamiętam, że po pęknięciu też boli przez ten płyn i w sobotę bolało jak cholera. Teraz to już przez cały dzień takie kłucia czuję i czasami mam uczucie ciepła w dole brzucha. Najgorszy jest seks, czasami aż mi łzy w oczach staną.
Szczęściaro - 5 dpo.. Jeszcze dwa dni bólu przede mną. Dziwi mnie tylko to, że Ty brałaś 5 dni Clo, tak? A ja tylko dwa dni i taki ból.. -
Nikodemko trzymam kciuki bardzo.Niech to hsg wszystko popchnie co trzeba
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:44
Meggs, przedszkolanka:), Arashe, blair., Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczesciaro ja nie wiem czy pamietasz nie byłam zwolennikiem od razu robienia hsg ale faktycznie jak juz tyle miesiecy nie wychodzi.A my sie trujemy tym wszystkim to mysle ,ze warto.
-
Meggs, tylko ja bym chciala w ogole dojsc do tego kroku, boje sie o wynik tej biocenozy. Jesli ta grzybica sie nie zaleczyla to nici z hsg i nadal bede stala w miejscu, nie zniose tego. Nie wiem za jakie grzechy to wszystko sie do mnie przyczepia.
-
Słoneczko tak brałam 5 dni clo tylko u mnie był ogromny pęcherzyk. Dzień przed owu miał 25x20. Pękł następnego dnia stąd tak długo mnie bolało. Nie mam pojęcia czemu tak długo boli. Po naturalnej owu nigdy nie czułam jajników po owu.
11.2015 pjp(*)
Nikodemko - trzymam kciuki za dobry wynik biocenozy i hsg. Cieszę się, że u Ciebie coś ruszy. Jestem dumna z Ciebie, że się nie poddajesz! 😘
Jakbyś miała już taki naprawdę gorszy czas i potrzebowałabyś z kims porozmawiać to jestem gotowa skorzystać z Twojego zaproszenia, wsiąść w pociąg i spędzić czas z TobąNikodemka lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro, u mnie chyba nie były aż tak duże pęcherzyki. Także nie wiem dlaczego aż tak odczuwam tą owu.
Ogólnie zaczęłam czuć jajniki po tym jak zaczęłam brać preparaty z inozytolem, może po prostu on pobudził je do pracy. -
Słoneczko myślę że ma jakiś wpływ ale nie aż taki. Myślę że to CLO tak działa. W tym cyklu pije 2 razy inofem ale nie czułam jajników aż do dziś. Z bólu zaciskam zęby. Chyba sobie podaruje dzisiejszy trening bo nie dam rady ćwiczyć.
11.2015 pjp(*)
Szczęściaro - to pewnie miałaś owu wczoraj albo będzie dziś. Mi ginka kazała wziąć przeciwbólowe, żeby się nie męczyć. Ale w sobotę byłam późno w domu i nie wzięłam. A teraz ból znośny, więc nie biorę. Będę bała sie wziąć to Clo dłużej niż dwa dni.. bo dzień owu to wyjety z życia i nawet starać się nie można normalnie.
-
Lami gratuluje!! No pochwal się tym cudem!
Nikodemko zaciskam kciuki i mam nadzieje, że od tego badania juz tylko same pozytywne wiesci u Ciebie beda!;*
Słoneczko,Szczesciara :*
Beti to oby ta wredna juz byla jak są plany kolejne a nie zwleka..
Teczova ja sie pytam co tu robisz? Sexy na stolach dzisiaj maja byc!!
A ja po badaniach. Oczywiście piekny momemt wejscia bez kolejki i te miny nadszarpniete ;p dobrze,ze dzialala maszyna z numerkami bo by mnie zeżarli;p
No i Teczova wykrakalas,jak tylko weszlam do lidla to maly juz niepocieszony i brzuch boli wiec w tej kwestii przeciwienstwo Poli sie zapowiada ;p i moje dziecko tyle czekalo na zwierzaka z lidla a tu akcja do niedzieli byla..no i placz..ale juz wynagrodzony poczwornie😂😂 no i ja ksiazke kupilam ;p no i ciazowa tez..kurde,jak mnie podliczyla to zbladlam😂😂Beti82, Słoneczko123, Lami lubią tę wiadomość