Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Centralnie dookola wejscia do szyjki, ale jemu chyba nie chodzi o to, ze przeszkadza w zajsciu, tylko, ze moze byc to dysplazja i trzeba to sprawdzic. No i, ze zwieksza ryzyko raka szyjki macicy. Ja sie jednak boje kazdej ingerencji, jesli nie jest konieczna.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:44
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko dopiero teraz mogłam wejść na forum, ale całe popołudnie o Tobie myślałam. Serce mi się ścisnęło 😔 nie umiem Ci nic poradzić, bo to wszystko takie skomplikowane i trudne do ogarnięcia... Mocno Cię tulę i życzę Wam dużo sił... z mężem podejmiecie dla siebie najlepszą decyzję...
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikidemko - długo zbierałam się, żeby napisać tu dziś, bo po prostu nie wiedziałam co. To wszystko jest takie niesprawiedliwe.. Jedynie co mogę powiedzieć to to, że bardzo mi przykro z powodu takich trudnych dla Ciebie informacji i tego całego mętliku w głowie. Przytulam Cię mocno 😘
Tak jak dziewczyny piszą, zacznij od mnie inwazyjnych metod, z operacją poczekaj. Co do nadżerki to też miałam (nie wiem czy jeszcze jest) i ginka dała mi tylko jakieś globułki i nie kazała nic z tym robić.
Madziorek - gratuluję pięknej bety i proga ❤
Gratuluję również udanych wizyt - Alex i Julia 😙
Tęczova - działajcie 😀
Szczęściaro co u Ciebie?
U mnie już dziś 2 dpo, a jajniki ciągle bolą, zaczyna mnie to już męczyć, bo to piąty dzień już... Poza tym jestem kłębkiem nerwów. Już nawet wybucham płaczem bez powodu. Nie wiem co się ze mną dzieje.Julia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemko- na początek : jutro rano do apteki po jakieś globulki z kwasem hialuronowym na nadżerkę (jak nie brałaś wcześniej to pani coś Ci pewnie poleci), po drugie masz chodzić bez majtek po domu, najlepiej w spódnicy, sukience ( nie spodniach). To samo że spaniem, bez dołu, a najlepiej z rozłożonymi nogami:-D. Wietrzyć wietrzyć wietrzyć! Absolutnie żadnych wkładek, obcisłych spodni, uciskających majtek. I mówię poważnie. Żadne leczenia, wymrażania i wypalania nie pomogą jak nie będzie tam dostępu powietrza. I jak tylko możesz, jesteś sama i masz spokój, majtki w dół, szpagat i oglądanie netflixa
Co do mięśniaka, ochlon, usuniesz po trzecim dziecku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 22:25
przedszkolanka:), Nikodemka, Słoneczko123, Wik89, blair., Pestkaa, Magda - mbc, Lami, tęczova, madziorek86, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Fiorella - az sie usmiechnelam przez ostatnie zdanie, co dzis graniczy z cudem! Jestem fanka „narodowego wietrzenia”najchetniej bym caly czas chodzila bez gaci, w spodniach nie chodze wcale, spie bez majtek... ale o tych globulkach nie slyszalam i musze koniecznie wyprobowac! jutro lece do apteki, dziekuje za podpowiedz
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie chorobsko rozłożyło, mam 38,8 i mam glupawke
Zarzadzam WIELKIE NARODOWE WIETRZENIE MAGAZYNOW
Beti, Nikodemka jesteście kochane, że na mnie czekacie, ja planuję w tym tygodniu @ (czwartek-sobota), potem pracowita majoweczka, a potem sobie ładnie we trzy zajdziemy! Ściskam mocno!
Słoneczko123, przedszkolanka:), Nikodemka, Domi_tur, Pestkaa, Beti82, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Dzieeeeeń doooobryyyy! U mnie ciężka noc, mąż się walał po całym łóżku aż na mnie wylądował i się nie chciał nawet na swoją połówkę przemieścić i dostałam jobów, ze się czepiam i awanturę robię w nocy, myślałam, że mu wymaluję nooo 😪😂 i przez te walki chłopina zaspał do pracy 😆
-
Hejka, u mnie też słaba noc. Wstałam na siku i już nie mogłam zasnąć... do tego coś mi się przypomniało i zaczęłam liczyć jakieś pieniądze i wydatki i nie mogłam się doliczyć i dwie godziny mi to po głowie chodziło i spokoju nie dawało 😋
-
U mnie noc ok. Padlam i ibudzilam sie rano. Zasnelam szybciej niz mala.. Rano postanowilam ze na 6 polecę na spowiedz co by potem nie stac w kolejkach bo tego nie cierpię. 5 minut stania i zaczyna mi byc duszno..masakra . w pierwszej ciazy tak nie mialam .
-
A ja też kiepsko spałam z emocji. Wczoraj wieczorem stałam się "shine like a diamonds" 💍 Oczywiście się poryczałam, przez ciążę to najlepszy wykładnik wszelkich emocji 😂 Gorzej, że musiał się domyślać, czy chce powiedzieć że tak, czy rycze, bo mu odmówię hahaha 😁
Ale najlepsze w tym wszystkim było to, że zaczęłam czuć wtedy bąbelka chyba! Tak, jakby bańka mydlana pękała kilka razy, to chyba był on 😁Beti82, madziorek86, Pestkaa, Wik89, fiorella82, Słoneczko123, Nikodemka, Ani0nka, Arashe, tęczova, Cytrynowy sok, Magda - mbc, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero