X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w którym ona jest miejscu ,że niby przeszkadza w zajściu? Bo ja tego nie kapuję.. kurcze,jak nie zapomnę z wrażenia to bym mojego lekarza podpytała aż z ciekawości..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Centralnie dookola wejscia do szyjki, ale jemu chyba nie chodzi o to, ze przeszkadza w zajsciu, tylko, ze moze byc to dysplazja i trzeba to sprawdzic. No i, ze zwieksza ryzyko raka szyjki macicy. Ja sie jednak boje kazdej ingerencji, jesli nie jest konieczna.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:44

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko dopiero teraz mogłam wejść na forum, ale całe popołudnie o Tobie myślałam. Serce mi się ścisnęło 😔 nie umiem Ci nic poradzić, bo to wszystko takie skomplikowane i trudne do ogarnięcia... Mocno Cię tulę i życzę Wam dużo sił... z mężem podejmiecie dla siebie najlepszą decyzję...

Nikodemka lubi tę wiadomość

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko rozumiem Cię doskonale. Dobrze,że się umówiłaś jeszcze do innego lekarza i nawet jakbyś miała jeszcze do pięciu innych iść to wiesz po co i nawet się nie wahaj. Ingerencja to ingerencja jednak..

blair. lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikidemko - długo zbierałam się, żeby napisać tu dziś, bo po prostu nie wiedziałam co. To wszystko jest takie niesprawiedliwe.. Jedynie co mogę powiedzieć to to, że bardzo mi przykro z powodu takich trudnych dla Ciebie informacji i tego całego mętliku w głowie. Przytulam Cię mocno 😘
    Tak jak dziewczyny piszą, zacznij od mnie inwazyjnych metod, z operacją poczekaj. Co do nadżerki to też miałam (nie wiem czy jeszcze jest) i ginka dała mi tylko jakieś globułki i nie kazała nic z tym robić.

Madziorek - gratuluję pięknej bety i proga ❤

Gratuluję również udanych wizyt - Alex i Julia 😙

Tęczova - działajcie 😀

Szczęściaro co u Ciebie?

U mnie już dziś 2 dpo, a jajniki ciągle bolą, zaczyna mnie to już męczyć, bo to piąty dzień już... Poza tym jestem kłębkiem nerwów. Już nawet wybucham płaczem bez powodu. Nie wiem co się ze mną dzieje.

Julia93 lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko- na początek : jutro rano do apteki po jakieś globulki z kwasem hialuronowym na nadżerkę (jak nie brałaś wcześniej to pani coś Ci pewnie poleci), po drugie masz chodzić bez majtek po domu, najlepiej w spódnicy, sukience ( nie spodniach). To samo że spaniem, bez dołu, a najlepiej z rozłożonymi nogami:-D. Wietrzyć wietrzyć wietrzyć! Absolutnie żadnych wkładek, obcisłych spodni, uciskających majtek. I mówię poważnie. Żadne leczenia, wymrażania i wypalania nie pomogą jak nie będzie tam dostępu powietrza. I jak tylko możesz, jesteś sama i masz spokój, majtki w dół, szpagat i oglądanie netflixa :-D Co do mięśniaka, ochlon, usuniesz po trzecim dziecku!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 22:25

przedszkolanka:), Nikodemka, Słoneczko123, Wik89, blair., Pestkaa, Magda - mbc, Lami, tęczova, madziorek86, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo! Fiorella na prezydenta! Tzn.moze zacznijmy od zafasolkowania gdzies tu w maju zaraz😀

tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiorella - az sie usmiechnelam przez ostatnie zdanie, co dzis graniczy z cudem! Jestem fanka „narodowego wietrzenia”najchetniej bym caly czas chodzila bez gaci, w spodniach nie chodze wcale, spie bez majtek... ale o tych globulkach nie slyszalam i musze koniecznie wyprobowac! jutro lece do apteki, dziekuje za podpowiedz :)

fiorella82 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiorella jesteś the Best 😂😂✌️

Słoneczko123, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie chorobsko rozłożyło, mam 38,8 i mam glupawke ;-) Zarzadzam WIELKIE NARODOWE WIETRZENIE MAGAZYNOW :-D Beti, Nikodemka jesteście kochane, że na mnie czekacie, ja planuję w tym tygodniu @ (czwartek-sobota), potem pracowita majoweczka, a potem sobie ładnie we trzy zajdziemy! Ściskam mocno!

Słoneczko123, przedszkolanka:), Nikodemka, Domi_tur, Pestkaa, Beti82, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiorella, nie moze byc inaczej. Po prostu nie moze!

Pestkaa lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieeeeeń doooobryyyy! U mnie ciężka noc, mąż się walał po całym łóżku aż na mnie wylądował i się nie chciał nawet na swoją połówkę przemieścić i dostałam jobów, ze się czepiam i awanturę robię w nocy, myślałam, że mu wymaluję nooo 😪😂 i przez te walki chłopina zaspał do pracy 😆

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, u mnie też słaba noc. Wstałam na siku i już nie mogłam zasnąć... do tego coś mi się przypomniało i zaczęłam liczyć jakieś pieniądze i wydatki i nie mogłam się doliczyć i dwie godziny mi to po głowie chodziło i spokoju nie dawało 😋

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    U mnie też noc słaba,nie mogłam spac. Do tego jadę na wyniki i się stresowałam by w nocy siku nie iść a i tak o północy musiałam bo już nie moglam wytrzymać.
    Ciekawa jestem jak moje tsh.

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noc ok. Padlam i ibudzilam sie rano. Zasnelam szybciej niz mala.. Rano postanowilam ze na 6 polecę na spowiedz co by potem nie stac w kolejkach bo tego nie cierpię. 5 minut stania i zaczyna mi byc duszno..masakra . w pierwszej ciazy tak nie mialam .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! 😊
    Ja po kilku nieprzespanych nocach przez emocje związane z zakupem działki, dziś spałam wyjątkowo dobrze i spokojnie. Ale sikanie w nocy to już standard, jak z zegarkiem w ręku ok 1 :P

• Lami Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też kiepsko spałam z emocji. Wczoraj wieczorem stałam się "shine like a diamonds" 💍 Oczywiście się poryczałam, przez ciążę to najlepszy wykładnik wszelkich emocji 😂 Gorzej, że musiał się domyślać, czy chce powiedzieć że tak, czy rycze, bo mu odmówię hahaha 😁
    Ale najlepsze w tym wszystkim było to, że zaczęłam czuć wtedy bąbelka chyba! Tak, jakby bańka mydlana pękała kilka razy, to chyba był on 😁

Beti82, madziorek86, Pestkaa, Wik89, fiorella82, Słoneczko123, Nikodemka, Ani0nka, Arashe, tęczova, Cytrynowy sok, Magda - mbc, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami no to cudowne wieści, gratluję kochana ❤🎉🤩 będziesz żonoo 😋🥰

Lami lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami gratulacje ❤

Lami lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ