Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami proś nas wszystkie teraz na wesele hahaha
sunshine03, Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow, Lami!!! Gratuluje 😍❤️ Skumulowaly Ci sie wszystkie najpiekniejsze wydarzenia w jednym momencie, cudownie!
Lami lubi tę wiadomość
-
Słoneczko miło że pamiętasz o mnie. U mnie nie wiem czy jestem przed owu czy po owu. Dzisiaj nad ranem tak bolały mnie jajniki że zasnąć nie mogłam. Ale to i tak na nic bo ostatnie ♥️ było w niedzielę. Mąż w delegacji wraca przed świętami. Ten cykl to reset od wszystkiego. Nawet na przytulanki siły brak. Eh szkoda tylko tego CLO. Nie odzywam się bo nie mam o czym pisać..
Nikodemko jeszcze do Ciebie. Wiem że nie takiej informacji się spodziewałaś ale może i lepiej. Teraz chociaż masz zapał do dalszej walki. Tak jak dziewczyny napisały skontroluj to z innym lekarzem.. Operacje zawsze można zrobić ale spróbuj wszystkiego co możesz a nuż się uda. Życzę Ci dużo sił i cierpliwości.
Co nadzerki też miałam ją przed zajściem w ciążę i raczej nie przeszkadza w zajsciu bo gin nic nie robił. Też dostałam jakieś globulki nie pamiętam już co to było ale nie pomogły bo ona nadal jest(chyba bo gin nie sprawdzał teraz). Także ja bym nic z nią nie robiła chyba podleczyla ją ale nie usuwala. Sorry za mój wywód.
Lami gratuluję😘
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Słoneczko miło że pamiętasz o mnie. U mnie nie wiem czy jestem przed owu czy po owu. Dzisiaj nad ranem tak bolały mnie jajniki że zasnąć nie mogłam. Ale to i tak na nic bo ostatnie ♥️ było w niedzielę. Mąż w delegacji wraca przed świętami. Ten cykl to reset od wszystkiego. Nawet na przytulanki siły brak. Eh szkoda tylko tego CLO. Nie odzywam się bo nie mam o czym pisać..
Nikodemko jeszcze do Ciebie. Wiem że nie takiej informacji się spodziewałaś ale może i lepiej. Teraz chociaż masz zapał do dalszej walki. Tak jak dziewczyny napisały skontroluj to z innym lekarzem.. Operacje zawsze można zrobić ale spróbuj wszystkiego co możesz a nuż się uda. Życzę Ci dużo sił i cierpliwości.
Co nadzerki też miałam ją przed zajściem w ciążę i raczej nie przeszkadza w zajsciu bo gin nic nie robił. Też dostałam jakieś globulki nie pamiętam już co to było ale nie pomogły bo ona nadal jest(chyba bo gin nie sprawdzał teraz). Także ja bym nic z nią nie robiła chyba podleczyla ją ale nie usuwala. Sorry za mój wywód.
Lami gratuluję😘 -
Beti82 wrote:Szczesciaro ile cykli na Clo mozesz byc?
11.2015 pjp(*)
Szczęściaro - miło, że się odezwałaś
Trochę zazdroszczę takiego resetu.. Czasami chyba też bym chciała wyjechać w delegację podczas dni podmuch haha Odpoczniecie, a w następnym cyklu się uda
Mnie też jajniki bolą strasznie. Seks nie jest dla mnie żadną przyjemnością, bo boli mnie wszystko. To już szósty dzień takiego bólu. Miała któraś z Was tak samo? -
Słoneczko w tamtym cyklu tak miałam bolały mnie jajniki przed jak i po owu. Myślę że tak porostu działa te CLO. Za to w tym już mniej czułam za to dziś konkretnie czuję🙄🙄 chyba nie czułam tak bo tak nie wsłuchiwałam się w swój organizm. Zaraz sprawdzę kiedy przestały boleć mnie jajniki w tamtym cyklu.
Edit. Sprawdziłam mnie bolały do 5 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 09:37
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Beti ten jest drugi. Już nie mam clo. Muszę iść do gin ale coś mówił o 9 razach. Ale nie będę tyle razy brała bez żadnych badań. Męczy mnie to branie. Po clo tak intensywnie czuję jajniki że chyba jeszcze nigdy tak nie czułam. Czekam na @ i robię przerwę od clo. Po świętach idę do gina i niech cos działa. Zaraz minie rok jak się staramy🙄🙄
Bo jesli nie to szkoda faktycznie sie wypstrykac z tego clo
Ja w tamtym miesiacu normalnie czułam jajniki a teraz masakra.Przed @ to w zyciu mnie nie bolały
Tez juz mam dosycnie moge normalnie funkcjonowac.Wczoraj małz mnie na silownie wyciagnął bo były jej urodziny.
Nic nie byłam w stanie zrobić
Soku sie tylko napiłamPosiedzialam,poczekalam na niego i poszlismy...
-
Słoneczko, pamiętasz, Beti po clo mówiła, że ja nawet pęknięty boli pęcherzyk, bo myślała, że nie pękł. A może po prostu duży był to bolał i duża zawartość to dalej czuć.
Lami gratulacje! Choć ja już myślałam że się oświadczył jak wyslalas na dzień kobiet usg z "kwiatkiem", ale się okazało, że to synuś się pokazał
Ja spałam dobrze, ale obudziłam się z migrena, na szczęście nie jest tragicznieLami lubi tę wiadomość
-
Jade na wymaz do biocenozy... Jesli wynik bedzie ok to w piatek o 17.00 mam hsg. Blagam, trzymajcie kciuki, zeby chociaz to bylo dobrze, chociaz tyle. Obudzilam sie dzis z lzami w oczach i ogromnym stresem, jestem juz na skraju wykonczenia nerwowego, nie wiem co ze mna bedzie jesli to wszystko mialoby trwac jeszcze rok czy dwa.
Ani0nka, Słoneczko123, Beti82, Magda - mbc, przedszkolanka:), Arashe, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko ból po owu moze byc tez od płynu w zatoce .A boli tak samo jak przed owu.Ja panikowalam teraz ,ze pecherzyk pewnie nie chce pęknac a juz był pekniety.I polozna powiedziala ,ze od tego plynu boli kilka dni
-
Ani0nka wrote:Beti kochana nadal biel biel na teście?