Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Słoneczko nie trac jeszcze nadziei,ona umiera ostatnia.
Cytrynowa kurcze to nieźle się porobilo..ważne by wyleczyć i następny cykl Wasz
Beti co u Ciebie? Jak sytuacja z mężem?
Teczova jak sytuacja u Ciebie? Juz po owu?
Nikodemko daj sobie czas po hsg. Niech tam wszystko się dobrze ogarnie by zarodek mial idealny domek
Olivkowa gratuluje wizyty;)
Monia współczuję tego dentysty ale mam nadzieje,że juz sie nie męczysz?
Meggs wspolczuje..dużo staraj sie pić i dieta lekkostrawna.
Sunshine zdrowiej i Ty!
Madziorek piekny zarodek 😍😍 wzruszylam sie! Rosnijcie zdrowo!
Malinowa zaciskam za Was kciuki!!
Alex kciuki za wizytę!
Wiki ja tez polecam monitoring. Jak tylko masz możliwość to rób no i pilnujcie mężów bo jak ja pod nos nie dalam leków to wiecie co było. Ale to z Polą bo teraz sam bral.
Anionkq,blair,Szczesciara co u Was? Niezapominajko jak sie czujesz?
Jej,jak kogos pominęlam to wybaczcie,ale nie ogarniam. Czytam ale staram sie nie wisiec na tel.przy Poli a jak wraca T.to staram sie cos poszyc i czasu brak. A wieczorami ostatnio czytam bo sie w fajna ksiazke wkrecilam ;p
Zbieram sie właśnie i jedziemy z Pola na zakupy hihi. Pola sie cieszy bo dla brata cos kupimyoczywiście mama musiala wczoraj zapal zgasic ze jeszcze sie nie kupuje ale olałam a Polka podsumowala"babcia,kupuje sie ,mama pozwolila i kupimy :p wiec jedziemy,pochwale sie pozniej 😊
madziorek86, Cytrynowy sok, Malinowa91, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
Sloneczko przykro mi.Wiem co.czujesz ale moze faktycznie za wczesnie jeszcze.
U mnie sytuacja beznadziejna.Wojna na maxa.Tzn ja sie juz nic nie odzywam.On oczywiscie idzie na ta impreze.Mam meza palanta i tyle ...mozecie mowic co chcecie ale ja sobie takiego zycia nie wyobrazam.I nie wyobrazam sobie miec z nim dziecka...
Skoro kolezanki sa najwazniejsze.
Pojade do tego szpitala ale ja juz chyba dziecka nie chce... -
Beti, no cos Ty! Wiem co teraz czujesz i, ze zlosc na meza miesza sie ze stresem przed hsg, ale za kilka dni wszystko wroci do normy. Tyle juz zrobilas, zeby miec dziecko, ze nie mozesz teraz odpuszczac.
Podejrzewam, ze maz zrozumie po fakcie jak sie wobec Ciebie zachowal... -
Beti, kochana, nie trac teraz energii na nerwy po prostu uznaj ze facet czasem nie rozumie i ma inne odczuwanie empatii i olej to teraz, wiem ze Ci smutno i powinien inaczej sie zachowac:( ale moze jeszcze dzis milo sie zdziwisz, a jesli nie to trudno, on predzej czy pozniej zrozumie ze slabo sie zachowal. Mam nadzieje, ze maz zmieni nastawienie i okaze Ci tyle wsparcia ile potrzebujesz i do kolejnej owu juz bedziecie pelni checi na starania!
Cytrynowa oby szybko udalo sie zaleczyc tę torbiel i wrocic do staran:)
Nikodemko, dobrze Cie rozumiem, ja w czwartek sie dowiedzialam o ciazy kolezanki i mialam podobne odczucia i radosc i tez troche smutek..
Przedszkolanko super, pochwal sie ciuszkami))
Meggs zycze zdrowka!
Monia mnie tez czeka wkrotce dentysta..
Wiecie co, w sumie uswiadomilam sobie, ze na tej pierwszej wizycie w poradni leczenia nieplodnosci zakonczylismy jakos tak bez konkluzji, gin mowila o wielu badaniach z krwi ktore trzeba zrobic przed iui (prywatnie, nie na nfz) ale nie dala nam zadnej konkretnej listy badan, nie mowila kiedy przyjsc na kolejna wizyte, nie wiem co zapisala w karcie wizyty (czy napisala o tej kwalifikacji do iui czy nie). Na rejestracji nikt nie odbiera telefonow, chyba wybiore sie tam przed praca i sprobuje nas zapisac na kolejna wizyte, a badania zrobimy takie jak sa wypisane na stronach prywatnych klinik. Jednak w trakcie wizyt na nfz lekarze sa jakos mniej komunikatywni, takie mam wrazenie..Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cytrynowy sok oby szybko wyleczyć torbiel i wrócić na tory.
Słoneczko nie trać nadziei jeszcze za wcześnie na drugą kreskę. Niebawem się pojawi.🤞🤞
Przedszkolanko u mnie nic ciekawego coś tam czasami zakuje i to wszytko. Nawet cycki nie bolą.
Beti kochana wiem że emocje Tobą targają ale nie pisz tak że nie chcesz. Gdyby tak było nie poświęcałabys się tak. Co do męża niestety on nie wie że to takie sterujące dla Ciebie. Może też przeżywa to w swój sposób tylko tego nie okazuje. Ucieka od tego na imprezę żeby nie myśleć o tym. Niestety faceci czasami nie pomyślą.. Już Ci wcześniej pisałam zrelaksuj się nie myśl o tym co będzie jutro. Jutro zrobisz milowy krok do przodu. Powoli zblizasz się do upragnionego celu. 🤗 🤗Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko też co chwilę dowiaduje się że któraś tam znajoma w ciąży a ja nawet nie zachodze. Irytuje mnie to bo nikt nie wie że się staramy. Nawet moja mama nie wie. Postanowiliśmy nikomu nie mówić o tym ale to chyba błąd. Także wiem co czujesz. Bedziesz kochana kiedyś mamą zobaczysz😘😘
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niby napisal ,ze nie pojdzie nigdzie ale co z tego jak chcial...
A ja sie zrelaksuje hahah za jakis czas sama na imprezie -
Słoneczko... Tulę mocno! I wiem, że jesteś na dobrej drodze!
Beti, nie denerwuj się. Przejdzie Wam. Nie obraź się czy coś, ale obie mamy podobny staż w związkach i podobne decyzje za sobą. To nie jest kupa czasu spędzonego razem. Czasami można się jeszcze trochę zagalopować z nawykami z "poprzedniego" życia. Ludzie uczą się siebie całe życie, a co dopiero po znajomości 2-3 lata i fakcie, że im człowiek starszy, tym bardziej doświadczony i mniej "plastyczny" przez to. A rada na to, że jesteś silną babką? Czasami trzeba zacisnąć zęby i udawać niedorajdę. Lepiej robić to przy błahostkach. Nie ucz go, że zawsze wszystko wykonasz, zawsze podejmiesz decyzję itd. Masz prawo czasami rozłożyć ręce z bezsilności. (Chociaż jako też Zosia-samosia wiem, że popłacze 10 minut, porzucam mięchem, wycieram łzy i się podnoszę i wiem, że dam sobie radę, ale on o tym wiedzieć nie musi 😉). Ale zaczynaj od drobnych rzeczy.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczesciaro, dlatego my od pewnego czasu mowimy wszystkim. Oczywiscie nie zaczynamy sami tematu, ale wczoraj powiedzielismy temu naszemu przyjacielowi, przedwczoraj kolezanka Nas zapytala kiedy planujemy sie starac i tez jej powiedzielismy, ze nie wychodzi. Nie jest to dla mnie w ogole temat tabu, chyba lepiej mi jak sie tym dziele niz jakbym miala klamac, ze wszystko jest ok...
Beti - uwierz mi, znam doskonale takie sytuacje. Faceci potrzebuja chyba wiecej czasu, zeby wczuc sie w nasze emocjeNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dziewczyny ktore mialy kanalowe z ropa.. Jak dlugo po zatruciu czulyscie te pulsowanie i tkliwosc zeba ( nie moge nim gryzc ) samoistnie nie boli.
zazwyczaj 2 do 4 dni i ustepuje tkliwość
-
Sunshine aha
no lekarz mowio ze dziwny przypadek bo jak czyscil kanaly to 2 byly luz prawue brak reakcji a jeden o ja nie moge.. Jeczalam gorzej jak przy porodzie.
Teraz sam z siebie nie boli ale czuje ze w srodku toczy sie jakas wojna. Pulsuje tam ale bez wiekszej bolesci. Tylko jest mega tkliwy i nie ma mowy zeby nim gryzc czy mocniej umyc szczoteczka. -
Monia też takie bóle miałam kiedyś, ale kilka dni i przejdzie. Dobrze, że już coś zaczął ten dentysta z zębem robić. Staraj się nie nagryzać tą stroną.
Słoneczko jest pewnie za wcześnie na test, trzymamy nadal kciuki i nie puszczamyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:No i ja biore jeszcze Duomox na tego zeba dodatkowo.
Duomox też pomoże rozgonić zapalenie
Ja jutro idę na wymaz z gardła. Jak wyjdą bakterie to antybiotykjak nie to tylko mam płukać gardło