Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs - mi też trudno w to uwierzyć 😢 beta pewnie bedzie ujemna..
Edit: po wyschnięciu jest taka ledwo widoczna kreseczka, ale już w nią nie wierzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 18:18
-
Ja już wracam z wizyty, wszystko cudownie. Aleksander ma już 9,3cm, serduszko bije 165 uderzeń na minutę ❤️ A bólami mam się nie przejmować, bo to normalne a Maluszek rośnie zdrowo ❤️
Lami, Szczęściara, Niezapominajka2, Meggs, Słoneczko123, madziorek86, XxMoniaXx, Pestkaa, przedszkolanka:), Beti82, tęczova, OlivkowaMama, alex0806, Malinowa91, Biegającą-mama, Arashe, sunshine03, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Magda, duży ten Twój chłopaczek 💙 No, a właśnie nawiązując do Magdy kilogramów dodatkowych, to taka z niej laska z piłeczką na przodzie, że hoho 😁 I ma przesłodkiego pieska, który chce aportować, ale nie chce dać piłeczki 😁
AniOnka, gratuluję udanej wizyty 😊 pokaż nam tu swojego Alusia.
Słoneczko, pokazuj nam tu test. Jaki robiłaś? Jakiej firmy? Znasz nasze historie z testami. Nie każdy na każdego działa.Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 21:03
Ani0nka, Niezapominajka2, Pestkaa, Szczęściara, Meggs, Beti82, Lami, Cytrynowy sok, blair., alex0806, Biegającą-mama, Słoneczko123, Arashe, sunshine03, kark zakamuflowany na maksa, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Lami dziś nie było fotek ale mąż nagrywał filmik telefonem:D to nie będę Wam wrzucać długi ten filmik jest
zdjecie z filmiku może zrobię? 😁
madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
Magda wow 2 kg.to już duże dziecko! Szyjka jeszcze dobra i tego się trzymamy
Monia ja dla dzieci tam takie perełki wynajduje bo raczej tez mieszkania do mnie bardziej przemawiaja ;p
Anionka gratuluje udanej wizyty
Pestko spokojnie,u nas wiekszosc to po prostu do pokoiku póki co, takie typowo wyprawkowe jeszcze nie
Słoneczko kurcze..pokaz ten test i poczekajmy do czwartku..
Biegającawez Ty kobieto, cellulit to na powiekachu ciebie widze!!
;p
My po grillu siostry (tzn.oni jeszcze siedza my z Polą w domu juz). Dzisiaj salon ogarnialismy a jutro pokoik zaczynamy aaaaAni0nka, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Słoneczko moze jeszcze się coś wyklaruje...
Anionka czym Ty karmisz tego swojego chłopaka że rośnie jak na drożdżach? 😋
Madziorek, cudowna informacja! Ciesze sie niezmiernie ze bedziesz spokojna w majówkę!madziorek86 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:47
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:47
Beti82, Lami, przedszkolanka:), madziorek86, Wik89, Biegającą-mama, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Madziorek, co sprzęt to inne USG, lekarze ponoć jeszcze "kręcą" i "obracają" obraz, żeby było takie maleństwa jak najlepiej widać. Więc w ogóle wyrzuć z pamięci słowa tego lekarza z ip.
Popatrz, jak serduszko cudownie się rozkręciło! ❤️madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Strasznie słaba jakość ale troszkę tego mojego szkraba widać 😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec28bebe86fc.png
Lekarz się śmieje, długi po tatusiu, który ma 192cm wzrostu, ja mam172cm 😁madziorek86, Wik89, Malinowa91, Lami, VianEthel2, Słoneczko123, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Magda, duży ten Twój chłopaczek 💙 No, a właśnie nawiązując do Magdy kilogramów dodatkowych, to taka z niej laska z piłeczką na przodzie, że hoho 😁 I ma przesłodkiego pieska, który chce aportować, ale nie chce dać piłeczki 😁
AniOnka, gratuluję udanej wizyty 😊 pokaż nam tu swojego Alusia.
Słoneczko, pokazuj nam tu test. Jaki robiłaś? Jakiej firmy? Znasz nasze historie z testami. Nie każdy na każdego działa.
dzięki Lami
no ten mój pies to jest taki zabawny stworek
Stało się, spakowałam się do szpitala, myślałam, że zrobię to w połowie maja, no ale jest jak jest.
No i wypakowałam i rozłożyłam gondolę (bo moja się składa na płasko), żeby wyprać środek i osłonkę na materac, a ona niech się wietrzy bo ma zapach plastikowego workaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 19:24
💙11.06.2019
💙 05.08.2021