Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa, po pierwsze gratulacje, niech się kropek ładnie wgryza i proszę go nie stresować! Niestety trzeba poczekać, tak jak dziewczyny piszą, co aparat to inny wynik a już zwłaszcza taki z dnia na dzień.
Madziorek , ciesze się, że wszystko jest dobrze,bo już mi słabo było jak czytałam tego posta. Dzidzia jest silna i serduszko bijetaka niespodzianka dla zmartwionej mamusi!
Biegająca mama, co do ruchów z lozyskiem na przedniej ścianie, to pierwsze bąbelki czułm w 18 skończonym, czyli tak jak Ty teraz, w 19 już codziennie lekkie, ale tylko w dole brzucha, gdzie już łozysko się kończyło podejrzewam, a po 20 to już sie zastanawiać nie trzeba było i już na całości macicy nad pępek. Teraz to nawet się wzdrygam nie raz jak przyłoży z zaskoczenia, a nawet mąż widzi i czuje.
Kark ja z brzuchem miałam tak samo, nie było nie było , a z dnia na dzień był, tak jakby macica przeszła spojenie i się już tam nie miesciła, tylko wyszła nad nie
Meggs współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że minął.
Ja wczoraj miałam jeszcze gorszy niż przedwczoraj. Męczyło mnie przez 48h, zjadłam z 7 x 500mg , co te 6 h i nic nie pomagało. Muszę się poważnie zastanowić czy nie skończyć na 2 dziecku.
Co do PITów to mysmy juz 11 lutego złozyli i zwrotu już dawno nie ma
Słoneczko czekamy na testja robiłam 14dpo w środku dnia i był bardzo wyraźny.
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Dzieki za mile slowa. Ja to wszystko wiem, ze inne laboratorium, ze bety co 24h sie nie bada. Po prostu bylam zmuszona. W czwartek sie wszystko wyjaśni 😊58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Sloneczko trzymamy za slowo!!!
Malinova mocne kciuki za jutrzejszy przyrost!
Niezapominajko ja tez zawsze rozliczam pita w oststnim dniu zawsze obiecuje sobie ze za rok zrobie to wczesniej i zawsze to samo 😂II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Arashe wspolczuje bólu głowy. Ja tego nienawidze. A już miewałam takie okresy że w miesiacu bolała mnie przez 20 dni... koszmar 🙁
Napiszę jeszcze dla heparynowych dziewczyn co do apapu. Bo ja dzisiaj tez czaiłam sie czy wziac czy nie choć mało mi glowy nie rozsadziło. Apap czyli paracetamol spokojnie możecie brać. Dopiero po 2 tyg kuracji paracetamolem może on wchodzić w interackje z heparyna. Także jak boli glowa to bierzcie i się nie meczcie bezsensownie.alex0806 lubi tę wiadomość
-
Też zgłaszam, że właśnie rozliczyłam siebie i rodziców 😂 im oczywiście wykręciłam, że zrobiłam to w weekend, bo by się za głowę łapali 😁
Wik89, Niezapominajka2, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Tak naprawdę jak nie macie żadnych odliczeń ani nic to chyba można to "olać" i wszystko samo jest rozliczone?
Ja już dawno nas rozliczyłam bo sprawdzałam, jak ta cała platforma działa. Ja wyszłam na 0, a mąż mógł szaleć za całą złotówkę
Słoneczko czekamy!Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Malinowa rozumiem,ze sie denerwujesz wiem co to znaczy czekac na bete.Szkoda ,ze musialas dzisiaj robic .Ale czuje i tez nie puszczam kciuków .Bedzie dobrze.
Słoneczko masz wpierdziel ,mowiłam hahahahMalinowa91 lubi tę wiadomość
-
U mnie po wizycie spoko, ale szyjka z 3.3 znowu 2.0 niby bez dramatu, no ale byłam spokojniejsza jak miała 3cm!
Mały 2kg ma także tu fajnieWik89, Pestkaa, alex0806, Ani0nka, madziorek86, Malinowa91, Szczęściara, Meggs, Słoneczko123, blair., Lami, przedszkolanka:), Arashe, Anhydra, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, lubię za wagę, nie za szyjkę
Ale chyba najgorsze masz za sobą!
Teraz tylko dokulać się jeszcze kilka tygodni
Moja mała dzisiaj daje czadu, znowu wali jak szalonaCzekamy na tatusia i ruszamy na majówkę do rodzinnej miejscowości. Oby tylko wypłata dzisiaj przyszła, bo pojadę bez kasy
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko za bardzo nie wiem ale mogąc być słabsze bo jakas tam amortyzacja jest, dodatkowo mniejsze szanse na te wypinając sie stupki czy pupkę
U mnie na wadze już +4 kg ! Zdecydowanie za dużo bułek z masłem jem:( jak słyszę ze u innych nic albo na minusie to aż w kompleksy wpadam , a to mój brzuch , na żywo wydaje się jeszcze większy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/476fc18281f2.jpgMalinowa91, Pestkaa, Cytrynowy sok, alex0806, madziorek86, Ani0nka, Niezapominajka2, Szczęściara, tęczova, Meggs, OlivkowaMama, Słoneczko123, blair., przedszkolanka:), Arashe, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Hej, podczytuję Was dziewczyny i widzę, _e znacie się dobrze na tych wszystkich zasi)łkach, urlopach itd.. Pomóżcie mi rozwiązać watpliwosci...
Rodzę na początku czerwca. Mam 3 umowy o prace w szkolach. Jedna zwykla na najnizsza krajowa, dwie nauczycilskie na male etaciki. Wszystkie 3 koncza mi sie ostatniego czerwca. Czy one sa przedluzane do konca urlopu macierzynskiego? Czy w szkole gdzie mam placona najnizsza krajowa powinnam miec zwikszony zasilek bo wzrosla najnizsza do 2250? Czy w przyslugiwac mi beda wczasy pod grusza i ekwiwalent za nieweykorzystany urlop?
Przepraszam ze sie tak wcinam, ale juz ktorys raz widze, ze znacie sie na tych sprawach i dzisiaj mnie zainspirowalyscie zeby sie odezwac w koncu a nie tak tylko z ukrycia czytac.
Pozdrawiam