Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:WBC wyszły mi 18.3 (4.0-10.00)
najwięcej miałam 15.6 i gin mówi, że jeszcze ujdzie.
Mam do niego pisać, czy poczekać? Wizyta pojutrze. -
Magda - mbc wrote:Ja mam chorobę autoimmunologiczną (ANA3) więc mogę mieć więcej białych krwinek, ale właśnie nie wiem czy aż tak.
Chora nie byłam, szczepiona owszem, ale to jest martwa szczepionka, organizm wtedy nie wytwarza przeciwciał.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Ja bym czekała do pojutrze a w międzyczasie zrobiła CRP. Mocz badałas teraz też. Pod koniec leukocyty będą rosły i to normalne, a same podwyższone w ciąży bez innych objawów o niczym nie świadczą.
jak dam radę, to zrobię jutro.
Dzięki rzepakowe :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 14:48
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wiki moim zdaniem te wyniki insuliny nie sa ok
Ale prosze nie sugeruj sie tym co pisze tylko zapytaj jeszcze lekarza.Wydaje mi sie ,ze nie powinno az tak podskoczyc po 1h a po 2 h powinno spac mniej wiecej do poziomu na czczo.Na czczo masz ok ale po to sie robi krzywą ,zeby zobaczyc jeszcze te dalsze insuliny.
JA mialam wynik -4-25-7 i tu np rodzinny juz troche marudzil przy tym 25 ale endo i diabetolog powiedzieli ,ze ok -
Nikodemko przykro mi
Ale jutro juz badania meza ,bedziesz duzo wiecej wiedziała na czym stoicie
-
Nikodemko matko nie wierze... a już miałam taką nadzieję. Ale nie poddawaj się i walcz dalej❤️ Tulę mocno❤️
-
Serce mi sie kraja, jak pomysle, ze zmieniam w stopce opis na 11cs... Jak zaczynalam starania o dziecko, to nawet nie wyobrazalam sobie, ze dojdziemy do roku. Jestem zmeczona.
Jesli do jutra nie pojawi sie @, to rano napisze do ginki, sprobuje sie z nia umowic i moze od razu zagadac o stymulacji. Z moimi cyklami nie jest wszystko w porzadku.
Wiecie co moze oznaczac za wysoki poziom zelaza? (nie suplementuje go) -
nick nieaktualny
-
Nikodemko stymulacji możesz spróbować. Większość par po roku zachodzi w ciążę. U mnie pierwszy raz zaskoczyło w 15 cs co wydawało się wiecznością, a teraz mam ciążę z 2 lat starań. I dopiero teraz mogę być szczęśliwa;) także czasem musimy się uzbroić w cierpliwość i się nie poddawać. Kopać los po dupie i stawiać czoła przeciwnosciom;)
Magda - mbc, fiorella82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵