Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Nikodemko trzymaj sie😘 i nie ma jeszcze malpy wiec jest nadzieja!
Sloneczko no i fajnie ze wrocilaspowiedz mi czy jestes na clo? Od ktorego dnia cyklu i ktorego dnia dostalas zastrzyk na pekniecie? Pytam bo mam od kolejnego cyklu sprobowac z clo i zastrzykiem, ale moj maz wyjezdza 16dc wieczorem i sie zastanawiamy czy nie odczekac jednego cyklu
no ale zwykle mam owu 15-16 dc, wiec mysle ze moze clo troche przyspieszy
Wik, jestem na Clo. Brałam od 2 do 5 dc. Zastrzyk miałam wczoraj, czyli w 13 dc i dziś czuję, że pękło jajko 😀 Także mysle, że Twój mąż nie odjedzie przed owulacją 😊
Nikodemko kciuki ❤Wik89 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja coś dopiero się rozruszałam od rana, w nocy znowu wstawałam jak durna na siku i zasnąć nie mogłam. A budzą mnie kopniaki, faktycznie dziecko w nocy mega aktywne
Dzisiaj matka zabiera się za szycie, ciekawe co z tego wyjdziePochwalę się później
Nikodemko ja tam trzymam kciuki za betę! Plamienia na początku się zdarzają, bóle brzucha tak samo.przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O Alex, ja wczoraj też sobie szylam, właściwie to nie sobie tylko przyjaciółki córce co ma miesiąc i planuje odwiedzić.
Zrobiłam tzn. Memłaka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f86ac94f808a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ea7e905260a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0a3fa6b8ccc.jpg
Lami już mu mówiłam że na początku w nocy ja tylko leżę i karmię a on wstaje i przewijapo coś ma ten ojcowski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 11:46
Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Wik89, Szczęściara, Nikodemka, Dośka, kark zakamuflowany na maksa, Lami, tęczova, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Arashe super Memłak
Słoneczko, hmm to moze sprobuje, ale widze ze Wy macie po peknieciu przez ginke rozpisany kilkudniowy harmonogram jeszcze hahwiec musze to wziac pod uwage. Moze faktycznie skoro mam miec zastrzyk to troche szybciej sie wszystko zadzieje
Arashe lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julia w praktyce na początku tak to właśnie wygląda
robi pod siebie jedząc za każdym razem
już nie pamiętam jak długo tak jest
Alex ten tez jest właśnie ze ścinek z poduszek kotów, które kiedys robiłam teściowej, bo kociara. A u mojej córki memłak się sprawdził, lubila
-
Beti! I wszystkie z Was, ktore znaja sie na wynikach insuliny;)
Co sadzicie, mialam insuline na czczo 4,4 uIU/ml (norma od 2,6 do 24,9) po godzinie 60,30 a po 2 godzinach 20,20 (nie podali norm), dosc niski wynik na czczo ale niby w normie..?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wyniki maja byc okolo 16.00, chociaz ostatnio zdarzalo sie, ze mialam je wczesniej.
Zaczynam sie martwic i denerwowac. Strasznie mnie boli ten brzuch, tak jakbym miala juz @, a nie ma juz ani plamien, ani krwawienia. Mam nadzieje, ze jesli to nie ciaza, to po prostu tak dziwnie sie zaczyna jak u Teczovej... Masakra -
Nikodemko jeszcze 3 godziny i mam nadzieję, że będziemy świętować i wygrasz pluszaka od zdolniachy(sorki nie pamietam wszystkich nickow🤭😪) ❤️ Z okazji II KRESEK 😘
-
Wik89 wrote:Beti! I wszystkie z Was, ktore znaja sie na wynikach insuliny;)
Co sadzicie, mialam insuline na czczo 4,4 uIU/ml (norma od 2,6 do 24,9) po godzinie 60,30 a po 2 godzinach 20,20 (nie podali norm), dosc niski wynik na czczo ale niby w normie..?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:49
Wik89, Ani0nka, Nikodemka, blair., Dośka, tęczova, Szczęściara, Lami, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Meggs, Cytrynowy sok, Beti82, Arashe, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko cudownie, gratuluję dziewczynki ❤️❤️❤️ co do usg piersi to ja bylam, lekarka z luxmedu wręcz mnie zmusiła żebym poszła, a tam pełno torbieli na tych moich wydmuszkach małych 😛 podobno w ciąży bardzo wskazane usg, co za lekarka dziwna
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość