Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko czekamy w napięciu na wynik!!✊✊
Słoneczko oczywiście,że bedzie dobrze😊 ja postanowiłam ćwiczyć co 2 dzień tak sama dla siebie,by nie zwariowac myśleniem
Od soboty podobno lato więc czekamy na to słońce juz z utęsknieniem 🤗Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas kolejny dzień deszczu.
Przedszkolanko, ja też pranie i już ryczę nad pustym miejscem po suszarce jak ja sobie poradzę 😭😌 Nie sądziłam, że się tak przyzwyczaję.
Ale dobrze, że jej nie ma i sprawa w toku, 24.05 ostateczny termin decyzji, po cichu liczę na prezent na dzień mamy 😜
Słoneczko, my jak z Basią odpuściliśmy i chodziłam do nowej pracy 2 miesięczne to zaszłam ☺ Oby nowa praca u Ciebie też pomogła 😊
Nikodemko czekamy z Tobą 😚 -
nick nieaktualnyPozytywny akcent z samego rana? Moje dziecko osiągnęło rozmiar maltańczyka 😂
Beti82, Ani0nka, przedszkolanka:), sunshine03, tęczova, Dośka, Pestkaa, Wik89, Arashe, Meggs, Cytrynowy sok, Lami, alex0806, blair., fiorella82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Sloneczko - teraz na pewno Ci sie uda, super ze sobie wszystko poukladalas
Ja tez mam plan, zeby sprobowac w najblizszym cyklu.
Nie ma to sensu, gdybym specjalnie nie jechala na ta bete taki kawal drogi, to w tej chwili nawet bym nie wchodzila do labu. Czuje, moment tuz przed @ i jestem pewna na 1000%, ze wroce do domu i bede ja miala w gaciach. Moze i lepiej, obejdzie sie bez kombinowania z wizyta.Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, nie marudz, wejdziesz do labu, w kiblu zobaczysz, że małpa, przybijesz piątkę pracownicy, powiesz, że za miesiąc ma być beta 123 😁😁
A tymczasem małpy nie ma, a beta ns dziś 38😂 i będzie syn 😂Pestkaa, Magda - mbc, Ani0nka, Wik89, tęczova, Słoneczko123, Meggs, Cytrynowy sok, Lami, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko super plan!
Ja osobiście mocno wierzę w moc pozytywnego myślenia i uważam, że naprawdę potrafi zdziałać bardzo dużo.
Oliwkowa powodzenia na wizycie!
Nikodemko ja ciagle jeszcze nie puszczam kciuków
U nas dzisiaj też deszczowo i zimno, ale tak jak piszecie jutro ostatni dzień takiej pogody i ma być coraz cieplej. Obyyyy!! Bo w czwartek jedziemy z mężuchem do Sopotu na 4 dni i nie chcę tam ciągle chodzić w kurtce przeciwdeszczowejOlivkowaMama, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Mozecie juz puscic kciuki :* Dobrze, ze poprosilam tate, zeby podwiozl mnie do labo, bo sama bym nie wrocila. Rozkreca sie moj przerazliwy, miesiaczkowy bol. Marze, zeby wejsc juz do domu i wziac cos przeciwbolowego.
-
Nikodemko w pierwszej ciazy 2 tygodnie byłam pewna że to już przyszła @, i biegam do łazienki, bo to już. A tu nic, nawet już byłam pewna, o plamki krwi, do rana się rozkręci, a rano dwie krechy
Uczucie bywa podobne.
Edit. Buuu Nikodemko, jeszcze nie ma tej malpy
U mnie też deszczowo. Córka spała prawie do 9, ciekawe o której przez to zaśnie, chyba o północy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 10:04
-
U nas buro , ponuro i leje a ja się jaram, bo leżę pod kocem i mam zamiar cały dzień oglądać netflixa 😁 uwielbiam czasem takie dni!
Jestem w ogole mega niewyspana, bo wprowadziła się pod nami jakaś patologia i od piatku codziennie urzędzują do 4 nad ranem. Jakaś mądra głowa wie czy można to zglosic do spoldzielni czy gdzieś? Maja komunalne mieszkanie... 🙁
Nikodemko trzymam mocno kciuki za pozytywną betę 😚
Oliwkowa, Niezapominajko powodzenia na wizytach!
Pesta cokolwiek tam badasz też trzymam kciuki 😊
Aaa no i Słoneczko mega dobre wieści! Bardzo się cieszę ze u Ciebie lepiej 😚
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 10:18
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko trzymaj sie😘 i nie ma jeszcze malpy wiec jest nadzieja!
Sloneczko no i fajnie ze wrocilaspowiedz mi czy jestes na clo? Od ktorego dnia cyklu i ktorego dnia dostalas zastrzyk na pekniecie? Pytam bo mam od kolejnego cyklu sprobowac z clo i zastrzykiem, ale moj maz wyjezdza 16dc wieczorem i sie zastanawiamy czy nie odczekac jednego cyklu
no ale zwykle mam owu 15-16 dc, wiec mysle ze moze clo troche przyspieszy
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dobra, lecę od 752 strony 😂 Zaczynam o 9.20
Na wózkach i fotelikach totalnie się nie znam. Wózek mam od siostry z linii sprzed 7 lat, tako laret, fotelik z askota, jakiś tańszy na pasy. Na zimę dopiero będę szukać fotelika na dłużej. Jeśli chodzi o wózek, to na szczęście nigdzie nie interesują mnie schody, bo wszyscy w rodzinie i my na parterach. Ale moja siostra robiła jak Nona - szwagier autobusem do pracy, a wózek na stałe w samochodzie, bo mieszkali na 4 piętrze wtedy.
Biegajacamama - gratuluję córeczki!!! ❤️❤️❤️ Się zaczynają równać serduszka na pierwszej stronie 😊
Arashe, za 15 tygodni co kupę mów mężowi, że musi przebierać pampersa sam, bo Wasze bobo tak sobie najprawdopodobniej życzy 😊
Madziorek, dużo zdrówka i wracaj nam tu 😊
Dośka, na kiedy masz termin? Wiadomo kto w brzuszku mieszka? Jeśli już pisałaś i pominęłam to wybacz. Uzupełnienie na pierwszej stronie 😊
AniOnka, brzusio wyrówna Ci się za kilka dni, u mnie to samo było w czwartek, a w sobotę dół też urósł. Co do bólów, może kup sobie te dużą piłkę do siedzenia? One też super odciążają. I może taka poduszka do spania i siedzenia z wyciętym kółeczkiem na pupę (to taka przeciwodleżynowa). Mam nadzieję, że przejdzie to szybciutko.
Słoneczko, bardzo zadaniowa ta Wasza lekarka. Ale może tak trzeba 😊 Super, że znalazłaś pracę! Ruszyła machina dobrych wydarzeń, mówię Ci! Wracaj do nas w takim tempie, które uznasz za najlepsze 😊
Sunshine, gratuluję dużej dzidzi! ❤️ Na pewno serduszko się wyrówna do następnego dużego usg. Tak, jak opowiadała nam Domi, na połówkowych mogą wyjść drobne rzeczy, które po kilku tygodniach się wyrównują. Na pewno będzie wszytko dobrze 😘
Łożysko na przedniej ścianie - zaczęłam wyraźne ruchy czuć po skończonym 22tyg. Ale po 4 dniach dziecko się obróciło i puka do mnie jakby w środku brzucha i słabo to czuję. I znowu nic tych ruchów przez powłoki brzuszne nie widać. Więc na pewno to łożysko wygłusza wszystko.
Fiorella, przepiękne robisz te misiaki! ❤️
Nikodemko, trzymam mocno kciuki za kreseczki i pozytywną betę! Oby to nie szła żadna małpa 😘
Domi, dzięki za lidlowy cynk - zaraz odpalam.
Pestka, toś mnie pobiła z czasem balowania 😂 Ja jeszcze odchorowuję.
Dziękuję Wam za cudowne słowa pod zdjęciem ❤️ Brzuchol wyrzuciło porządnie w poprzednim tygodniu. Mnie od piątku boli gardło, wczoraj już taki przedgorączkowy stan, przeleżałam nieprzytomna w łóżku. Dzisiaj już lepiej. Niech przyjdzie słońce. W maju jeszcze nigdy nie byłam chora...
Przepraszam, że nie odniosłam się do wszystkich. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu 😊
Ani0nka, Słoneczko123, przedszkolanka:), Arashe, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka, zrobilam dla swietego spokoju. Zbadalam jeszcze zelazo.
To juz nie sa bole jak na okres, tylko przeszywajacy bol miesiaczkowy, dziewczyny ktore takie maja wiedza o czym mowieBlokuje mnie jeszcze to, ze nie ma krwawienia, ale powinnam wziac ketonal, bo jesli pozwole mu sie rozkrecic, to nie wiem jak przetrwam ten dzien.
Meggs, ja tez uwielbiam deszczowa pogode do Netflixa. Zazdroszcze takiego dnia!Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Kochana a o ktorej wyniki będą? Pytałaś się! Ja tak mocno trzymam kciuki za Ciebie musi się udać ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️