Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju stała się rzecz cudowna. Moja córeczka sama z siebie podniosła bluzkę pogłaskała mój brzuszek i mówi dzidzi ♥️♥️♥️ cudowne uczucie..
przedszkolanka:), Pestkaa, Nikodemka, XxMoniaXx, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, blair., Ani0nka, Słoneczko123, Arashe, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemka wrote:Kozgo, a czy oprocz plamien mialas tez bole przedmiesiaczkowe? Nie nakrecam sie absolutnie, pytam z ciekawosci
Kurczę nie pamietam az tak wyraźnie pamietam ze czułam się jak przed okresem nawet miałam takie kłucia w szyjce jak zawsze tylko pamietam w 4 dniu plamienia coś mnie tknęło i wzięłam dupka i w pon beta -
Dzieki kozgo
Zastanawiam sie po prostu czy to mozliwe, zeby czuc az tak mocne bole przemiesiaczkowe i, zeby byla to ciaza. Obstawiam, ze nie i rano przywitam sie z malpką. Swoja droga juz dawno nie bylam tak gotowa na jej przyjscie. Jutro bedzie 35dc, jestem juz nim zmeczona, chcialabym zaczac nowy cykl.
-
Szczęściara wrote:Monia kochana powiedz mi bo Ty bierzesz acard na swoją rękę. Mówiłaś gin że bierzesz? Tak się zastanawiam czy powiedzieć na wizycie czy dalej brać bez wiedzy gina.
-
nick nieaktualnyNikodemko @, nie @, my wszystkie i tak czekamy i odświeżamy cały czas
O jeny, darmowa dostawa?! Muszę wejśćA jak ja mam M/L (przez cycki głównie) to mam zamówić M czy L?
To w takim razie ja uprzedzam wszystkie mamy dziewczynek z rozmiarem 92 - nie kupujcie majtek w KikuKupiłam Basi 4pak za 20zł, takie z wzorami kotki, pieski, w serduszka i kurde tak ciasne, gumki nie uciągniesz, jak stringi ma. Nawet młodemu jak się urodzi ciężko by było na tyłek założyć...
A ja wizyta 16.05... Jezu, zwariuję, wiem, że już tylko tak naprawdę 2 dni, ale tak mi się to dłuży, już 29 dzień czekania! No ile można!
Ja w Biedrze tylko pieluchy kupiłam. I rożki i pościel taka se