Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ☺
Nikodemko zaglądam tutaj czekając na wiadomość od Ciebie 😘 Myślę o Tobie ❤
U nas BYŁO o czasie haha 😂kark zakamuflowany na maksa, Niezapominajka2, OlivkowaMama, Szczęściara, Dośka, Meggs, Cytrynowy sok, tęczova, przedszkolanka:), Arashe, Pestkaa, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:56
fiorella82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
O matkooo! Kochane jestescie ❤️ Domi jak zwykle jest prorokiem. Nie kupilam testu na dzisiaj, wlasnie sie zbieram i jade na bete
Okresu nie ma, za to jest wiecej plamienia. Czuje, ze to nie to i strasznie mnie stresuje to wszystko, bo jesli beta bedzie negatywna, to musze dzialac z wizyta. Uwazam, ze gdyby byla ciaza, to juz wczoraj mialabym na tescie bardziej widoczna kreche. No, ale dobra, zobaczymykark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Beti82, Ani0nka, Pestkaa, Cytrynowy sok, Lami, blair. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, powoli do Was wracam, ale powoli 😊 Nie chcę się w tym cyklu nakręcać, tylko tak na spokojnie wszystko przeżywać ☺ Zaczęłam więcej czasu spędzać na powietrzu, chodzę do psychologa i teściowej (najlepszy psycholog haha), zaczęłam też robić sobie relaksację-medytację 😊 Myślę, że teraz będzie już dobrze ☺
kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Dośka, sunshine03, Pestkaa, Meggs, Cytrynowy sok, Lami, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja się przed chwilą zgoliła, wydepilowałam, wypiękniłam. Jeszcze tylko brwi i będę klasa.
A wszystko dlatego, że w piątek M mnie bierze ze sobą na szkolenie 😊
Wracamy w sobotę po południu, ma być wypas jakaś biba wieczorem, hotel ze spa, także muszę godnie reprezentować wszystkie kobiety w ciąży 😂
Wogóle mnie zdziwił, bo zawsze sam jeździ, a teraz stwierdził, że ma odebranie cerytyfikatu na rzeczoznawcę i chce, żebym przy nim była... 😊 Słodziak (ale mu tego nie powiem, bo się obrazi) 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 08:47
przedszkolanka:), Słoneczko123, Pestkaa, Meggs, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość