Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko - cudownie jest slyszec o dobrych wiesciach od Ciebie!!! Gratuluje, nawet nie wiesz jak sie ciesze
Teczova - odwoluje to, co mowilam. Jesli masz robic pol roku przerwy to lepiej nie porzucac staran. Jestes po laparoskopii, na pewno wiele zmienila na lepsze. Nie mysleliscie o iui?
Kochane, dziekuje za wiare. Podchodze do tego na chlodno i juz mysle o planie na kolejny cykl. Przeszlo mi przez mysl, zeby oprocz badania nasienia nie robic nic i sprobowac wyluzowac, ale z drugiej strony gdyby udalo sie polaczyc sily hsg z clo, to moze efekt bylby mocniejszy. Sama juz nie wiem, moze przyjscie @ mnie zainspiruje :d
Słoneczko123, tęczova lubią tę wiadomość
-
Słoneczko miło Ciebie widzieć. Kciuki za pracę i jajeczko☺️☺️
Nikodemko oby małpiszon nie przyszedł.. Czekam na te Twoje kreski jak na swoje😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 15:08
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi, nie ma
Za to jest braz na gaciach. Nie no, nie ma opcji. Niech juz przychodzi ta @, jestem na nia gotowa.
-
Nikodemko nie odwołuj badań męża. Przekładacie je i tak juz od kilku miesięcy a to jedno z podstawowych badań , które powinno się wykonywać w pierwszej kolejności.
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że moja ginka rozbroiła mojego męża haha
Napisała mi na kartce, że seks ma być 12 godzin po zastrzyku, czyli dziś (w sumie jutro) o 0:30, a poza tym jutro, pojutrze i w czwartek haha i podała godziny
Mój zdębiał haha powiedział, że ją porąbało haha ciekawe ile z tego ida nam się zrealizować 😂😂😂Ani0nka, Pestkaa, Dośka, Nikodemka, tęczova, sunshine03, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, przedszkolanka:), blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko rób Kochana betę wtedy będzie jasne wszystko ❤️ Ja nadal trzymam kciuki bo kreski są, trzeba wyostrzyć i kontrast dać 😘
-
Słoneczko super plan! Nie poddawać się i zrobić tak jak ginka kazała 😊 będziecie mieć czyste sumienie, że zrobiliście wszystko co się dało i dlatego się udało 🤰🏻
Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Megss, zle sie wyrazilam, badan meza absolutnie nie odwolujemy
Zastanawialam sie czy oprocz nich nie wyluzowac.
-
nick nieaktualnySłoneczko123 wrote:Powiem Wam, że moja ginka rozbroiła mojego męża haha
Napisała mi na kartce, że seks ma być 12 godzin po zastrzyku, czyli dziś (w sumie jutro) o 0:30, a poza tym jutro, pojutrze i w czwartek haha i podała godziny
Mój zdębiał haha powiedział, że ją porąbało haha ciekawe ile z tego ida nam się zrealizować 😂😂😂a mąż niech nie marudzi tylko się bierze do roboty
rozkład jazdy juz zna 😂😂😂
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:56
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Sloneczko, ta Twoja ginka to pomyslowa babka
wedlug takiego planu nie moze nie wyjsc!
-
nick nieaktualnyja już po USG połówkowym!!!
lekarz średni niestety, ale najważniejsze, że dziecko zdrowe, 366 gramów, więc wychodzi z wszystkich pomiarów, że rośnie prawidłowo, o 2 dni wybiega do przodu
ma też jakąś zmianę w serduszku, ale ponoć nie jest groźna i nie ma potrzeby badać nic bardziej, bo do USG 3 trymestru powinno zniknąć. Skonsultuję to jeszcze u swojej lekarki, ona jednak jest moim zdaniem bardziej ogarnięta niż dzisiejszy lekarz
fotki niestety żadnej sensownej nie mammaluch cały czas zasłaniał się łapkami
na szczęście w czwartek usg u mojej lekarki, a ona jest super i usg też robi superi wtedy to na pewno wyjdę z jakąś fajną fotką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 17:11
Niezapominajka2, Ani0nka, Cytrynowy sok, tęczova, Szczęściara, kark zakamuflowany na maksa, Dośka, Pestkaa, Biegającą-mama, przedszkolanka:), blair., Słoneczko123, Arashe, Lami lubią tę wiadomość