Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko ja tam widzę piękną krechę, a nie cień
U mnie to dopiero był cień cienia cienia. Anionka mi robiła retusz zdjęcia i dopiero wtedy było widać
Anionka ja pierwszy raz czułam ruchy w 16t6d. Wcześniej też czułam jakieś bąbelki, smyrania, a w ten dzień to aż się brzuch podniósł i było takie puknięcie. A teraz mała wali tak, jakbym miała w brzuchu jakieś tornado. Ty chudzinka jesteś to szybko możesz czuć. Łożysko na przedniej ścianie czy tylnej?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ani0nka wrote:Dziewczyny te które pierwszy raz są w ciąży- w którym tygodniu poczulyscie ruchy dziecka gdzie byłyście pewne ze to to? Ja czasem mam bąbelki ale nie wiem czy to to czy to nie jelita.
tak w 18tc zdaje sięwcześniej możliwe, że coś bąbelkowało, ale nie zastanawiałam się nad tym co to może być
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Anionka zaczęty nie zaczęty, lekarze twierdzą że ruchy można czuć nawet od 24 tygodnia dopiero w pierwszej ciąży.
Ja mam lozysko na tylnej ścianie, a na sierpniówkach mega chude dziewczyny czasem dopiero po 20 tygodniu czuły lekkie smyranie...Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Sorry, ze Wam dostarczam taki wrazen, wiecej nie bede juz pokazywac moich cieni, obiecuje
Pokaze sie od razu z beta.
Tak, jak myslalam, na drugim tescie nawet cienia cienia. Co prawda to 25 i rozwodnione siki, ale cudow nie ma. Zrobilam tez owulaka, nie moglam sie powstrzymac. Nie jest mi przykro, bo serio sie nie nakrecalam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/628964f00451.jpg
No nic, czekam na okres, jesli nie przyjdzie do jutra to lece na bete. Tylko tak sobie mysle, ze moze jednak zle zrobilam z tym duphstonem, ze wczoraj juz go nie wzielam -
Dośka wrote:O no właśnie
Bo ja byłam w poprzedni czwartek na wizycie i lekarz mi powiedział, że jeszcze się macica nie wyprostowała. Jestem ciekawa kiedy się odegnie
Ani0nka, Dośka lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ja wyostrzyłam zdjecie i kontrast dałam i ja widzę cień! Będzie mniej widoczny bo siki rozwodnione. A mi owulaki nie wychodziły na początku jak testy wychodziły wiec owulakom nie wierz ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 11:08
Magda - mbc lubi tę wiadomość